Отговори
# 180
# 181
azisiq тук рибата не се приема охотно.  Вече няколко пъти се опитваш да я слагаш.
Недей си прави опити. Намери и друга тема.

# 182
Чакам утре жълтурите да напишат, че Мирай му е гадже и след 2 дни да го отрекат, както предния път. 🤣🤣🤣

# 183
Така щял да ги нареди Рамо! 🧿

# 184
Чакам утре жълтурите да напишат, че Мирай му е гадже и след 2 дни да го отрекат, както предния път. 🤣🤣🤣

Ама, и тя Мирай доста екскурзии си направи с Мерт, не се спря въпреки сплетните.

# 185
Пука и на Мирай за сплетните.Я какво "златно птиче" и е кацнало на рамото,как се изтърва.В такива случаи се казва:"Не знам,не чух,не видях".Съчетава си момичето полезното с приятното и хич не мисли да се прави на светица.

# 186
Жената му е мениджър и според мен е нормално да пътува с него. Нито е първата, нито ще бъде последната, която пътува с актьора, който представлява.

# 187
Лека нощ! 😴

♾🪬🧄🤍🧿

# 188
Добро утро момичета!
Благодаря ви за предложенията къде да ходя Simple Smile Аз съм с организирана екскурзия та имам програма. Вчера в Ница не съм посетила градините Феникс. Ако имам свободно време може да се върна. Мен лично Мантон ми хареса много повече от Ница. Днес ще съм в Кан и Антиб. В понеделник ще съм в Монако и ще ходим до Езе. Много е красиво и препоръчвам, който не е бил да посети този край на Италия.
Чета си ви редовно, както винаги сте страхотни Simple Smile

# 189
Добро утро момичета!
Благодаря ви за предложенията къде да ходя Simple Smile Аз съм с организирана екскурзия та имам програма. Вчера в Ница не съм посетила градините Феникс. Ако имам свободно време може да се върна. Мен лично Мантон ми хареса много повече от Ница. Днес ще съм в Кан и Антиб. В понеделник ще съм в Монако и ще ходим до Езе. Много е красиво и препоръчвам, който не е бил да посети този край на Италия.
Чета си ви редовно, както винаги сте страхотни Simple Smile

Кан и Антиб също са по-красиви от Ница.Плажа в Кан е пясък,а не камъни като в Ница,но Монако...ах Монако,наслади му се максимално.Ако искаш вярвай,но там ми се искаше да си събуя обувките за да не цапам улиците.Друг свят.

# 190
Добро утро, момичета! Heart

Рамо излезе от казармата и с бясна скорост влязохме в режим новини.Чакаме още хабери за проектите и снимки от почивките.Надявам се да е интересно лято,да не скучаем.На пътуващите момичета-насладете се,забавлявайте се,създавайте красиви спомени.На мен съдбата ми подари нещо вълнуващо тази година-Мадрид и Лисабон ме очакват септември. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 191
Здравейте, момичета!

Нещо става с профила на Мерт в Инстаграм. 🤔 От 340 последвани в момента следва само 64.

# 192
Мерто днес е в режим или наистина има бъг някакъв! 🤣🤣🤣 вече са 62

# 193
Мерто днес е в режим или наистина има бъг някакъв! 🤣🤣🤣 вече са 62

Важното е ,че профила на  NASA не е отследван. Joy Joy

# 194
За разлика от цялото семейство. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт