Отговори
# 540
# 541
Понякога технически знаеш какво би трябвало да чувстваш в дадена сцена, но не го чувстваш. Установяването на интуитивна връзка с този момент е преломната точка. Винаги търся тази връзка.

Афра и майките й Heart Eyes

# 542
Честит ден на майката!
Да ни е честита Сейран, която извървя дълъг и тежък път докато най-накрая може едно малко Сейферче да я нарича мамо.

# 543
Здравейте,момичета  Heart
Вай вчера е било интересно в темата ,а днес съвсееееемм лекичко се подпалва  ,но дано да изгасне бързо ,бързо.Hands Pray
Онур Акай им направи много лоша услуга на Мерт и Афра с тия негови ежедневни публикации за голямата им любов и за предстоящата им сватба.Човека си гледа неговата си работа и си му трябва нещо интересно с което да провокира да го четат ,ама феновете си чакат обещаната романтика и сватба пък то нищо не идва и от там се получават тая стрес ситуация поне според мен. Thinking
АфРам дали ги има или не така или иначе ще стане ясно все по някое време и няма смисъл поне тук при нас да си създаваме напрежение заради интернет , разкази по картинки и вадене на разни ситуации от контекста им.
Натъжаващо е да се четат понякога разни гадни коментари в Х за Афра и Мерт .Преди беше за нея и оня от Галатасарай сега пък е за Мерт и Мирай.за които прочетох ,че отношенията им били "гнусни " Thinking Кое му е гнусното на това ,че мъж и жена имат връзка Thinking Първо то изобщо не се знае дали е така ,но и така да е гнусно щеше да е ако тази Мирай има брак и да речем деца и ги е оставила ,за да мърсува с Мерт ,а то няма такова нещо.Разликата в годините също не е от значение ,важни са чувствата и в това дали човек е щастлив ако е значи всичко е ок и в никакъв случай не може да е гнусно ,гадно или нещо друго негативно.
Не ми се вярва ,че между Мерт и Мирай има нещо повече от приятелство и колегиални отношения Thinking Афра е заета сега ,Мерт сигурно има бъдещи ангажименти и сега му е свободното време в което да си почине ,а може да се задава и някой нов проект кой знае .Понякога всичко е много просто ,е понякога не е де ама да видим при нашите хора как е  Simple Smile Ще поживеем и ще видим.  Simple Smile

https://x.com/yalicapkinieng/status/1920779705218728364

Такааа изказах се и аз по наболелия въпрос на деня Simple Smile и сега ще продължа  с нещо по позитивно,а именно ,че очаквам с нетърпение да излезнат снимчици или клипчета от заснемането на рекламния филм с Афра и Енгин ,както и евентуална дата на която ще бъде излъчен ,а също айдеее вече да излезе и нещичко за филма на Мерт де. Simple Smile
Честит Ден на майката Heart
Честито и на най-красивото тв маменце Сейран  Heart

АфРам не са още ясни,но най-любимите и най-красивите СейФер са ясни ,че живеят щастливо заедно с децата си и семействата си в красивото имение край Босфора  Heart

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 14:10 от Eny87

# 544
Аз пък днес не получавам известия за сторитата на Афито!

🤍🧿♾🪬🧄

# 545
  • София
Цитат
Направо съм в шок. Какво се случва тук? Какви са тези писания? Оставете ги Афрам малко на мира. Какво ли не се изля по техен адрес.
И аз така.

Здравейте,
АфРам има ли ги, няма ли ги, те си знаят. Според мен характерите им са бурни, млади са, едва ли тази връзка ще е безкрайна и ще доведе до семейство. Направиха прекрасен първи сезон, добър втори, и с третия сезон им разкатаха фамилиите. Затова нека почиват сега и ще чакаме нови проекти от двамата, а може би и нови любови, кой знае.

# 546

От Афра

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 16:31 от Lilia*

# 547
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет къзлар Hug
Тази сутрин отварям мамата и виждам 168 коментара! Викам си, вай бе има някоя нова снимка, инфо и аз пак научавам последна Grinning! Пък то каква била работата! Нейсе!
Разбира се, всеки има право да изрази мнението си!
За мен няма драма! Всичко, което се изписа по адрес на Афра и на Мерт в последните няколко дни са си чисти съчинения по картинка! Естествено, всеки може да вярва в каквото му харесва и както му харесва!
Според мен дори и двамата все още да са заедно, цялото това мълчание от тяхна страна си е съвсем умишлено. Те знаят че феновете могат да бъдат  безмилостни в постовете и изказванията си! За мен с мълчанието си може пък да искат феновете вече да се опитат да ги разграничат от ролите им на СейФер! Все пак дизито свърши! СейФер няма да се върнат! Изиграха си ролите блестящо, свършиха си работата! Време е вече за нови проекти! Ако всички фенове продължават да ги виждат само като СейФер как ще могат да ги гледат в новите им проекти и с нови партньори? Ще има постоянно сравняване, а това няма да е честно спрямо тях!
Всичко което научих за АфРам го научих тук, в темата. В крайна сметка, след като никога не са заявявали открито че имат връзка дори когато беше очевидно, кому е нужно сега да заявяват каквото и да било?
Колкото до това, че Афра ако все още са заедно Sunglasses не била присъствала на клетвата на Мерт, според мен и да е искала да отиде, много добре знае, че от всякъде ще изскочат снимки, клипове и журналята ще спят на прага им!
Че то и никой от семейството му не видяхме! Дори и да са били, добре са се покрили!
В крайна сметка Емре беше казал публично, че ще отиде и го направи! Но и журналята знаят, че от него няма да изкопчат никаква пикантерия за АфРам, по мое скромно мнение.
Относно заминаването на Мерт за Италия с Мирай, си е работно пътуване. Е, може пък и време за почивка да им остава! Така или иначе ако е по работа, рано или късно ще стане ясно! Няма смисъл да изпадаме в полемики и конспирации!
Вярно е, че той още с излизането си от казармата тръгна, но пък защо това пътуване да не е било планирано още преди влизането му? А и казвате, че Мирай му е много близка приятелка още преди да му бъде мениджър! Аз лично не виждам интимно отношение между тях от малкото снимки, които видяхме!
Очаквам си с нетърпение филма на Мерт и рекламата на Афра за go turkey! Тъкмо през това време ще си доизгледам сериала до края и ще гледам и Шахмаран!
Гледах UFO и ми хареса! Мерт много секси визия показа там.
Саакино! Хубавите работи бавно стават Sunglasses!

# 548
В Х издирват фалшивия акаунт на Афра, голямо въодушевление настана.😃

# 549
От Гьоздето

# 550
Да вметна само, че не става ясно от поста на Лилия. Афра е качила в сторита линча, който яде в Х заради снимката си с Наги.

# 551
Странно, Берил и Ерсин станаха главни в цял сезон, а никой не ги причаква и преследва за снимки. Добре, че те качват нещо в профилите си, че няколкото им фена да имат и те радост.

# 552
Странно, Берил и Ерсин станаха главни в цял сезон, а никой не ги причаква и преследва за снимки. Добре, че те качват нещо в профилите си, че няколкото им фена да имат и те радост.
Те хората ходят по панаири,в спокойно село кой ходи. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 553
Старо/ Ново!

🤍🪬♾🧄🪬

# 554
  • София
Според мен сторитата на Афра са с чувство за хумор, а това, че са от някакъв хейтърски акаунт даже е доста добре. Да си видят, че им четат глупостите. Аз за първи път май го виждам този.

Общи условия

Активация на акаунт