Четох доста, може би към 2 месеца, търсих инфо. Почнах с Прогестогела, защото ми беше предписван от доктори и имах опит. Първо с 25 мг. и после 50 мг. Първата седмица имах страшно главоболие, по цял ден, едно такова тъпо и постоянно. После се консултирах и с д-р Неделякова и така постепенно станах по-смела да видя как ми се отразява. Така стигнах до 200 мг. Аз не съм от крайните рей-пийтки, чета критично и се опитвам да отсявам за себе си. Аз се бях отчаяла с ендокринолозите, казвала съм ви, чувствах се постоянно гадно, уморена, без енергия, нервна, зла преди МЦ. Експериментирам си със себе си. С децата не съм толкова смела. 
Четох доста, може би към 2 месеца, търсих инфо. Почнах с Прогестогела, защото ми беше предписвам от доктори и имах опит. Първо с 25 мг. и после 50 мг. Първата седмица имах страшно главоболие, по цял ден, едно такова тъпо и постоянно. После се консултирах и с д-р Неделякова и така постепенно станах по-смела да видя как ми се отразява. Така стигнах до 200 мг. Аз не съм от крайните рей-пийтки, чета критично и се опитвам да отсявам за себе си. Аз се бях отчаяла с ендокринолозите, казвала съм ви, чувствах се постоянно гадно, уморена, без енергия, нервна, зла преди МЦ. Експериментирам си със себе си. С децата не съм толкова смела.
А аз си мисля, че това се дължи много и на прогестерона, който ползвам. 

Препоръчани теми