На море в Гърция 2025 - I

• 50 412
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
В автобуса срещнахме една девойка от България и каза, че за целия си живот (беше на около 20 и няколко) не е виждала такова нещо, а живее в Крит от бебе. Та наистина ще да е било ужасно и добре че сме го пропуснали. Нищо такова не бе планирано по метеорологичните прогнози, просто в петък- събота се промени тотално прогнозата.

Някой има ли представа сега как е горе долу положението, и след земетресението?

# 181
  • Варна
Никога не съм ходила на Касандра, а чета че е било хубаво.
Но не мога да се ориентирам кой град да избера.
Неа Скиони или близкото селце - Loutra , ние сме много  доволни от Loutra Beach Hotel

# 182
Но сега искам на ръкавите място като Амолофи. Фин пясък. Хубави таверни за вечеря и място за разходка вечер с децата, забавления, магазинчета. Хубави бийч барове като на Амолофи. Може ли да ми кажете къде, например на Касандра има такива плажове и кой град бихте ми препоръчали да търся.

На Касандра по-фин пясък има на плаж Хрусо/Палури, но не е село и не отговаря на останалите условия. Погледнете Калитея и района.

По-скоро за такова търсене като вашето, препоръчвам Сарти на Ситония - и пясък има, и магазинчета, и място за разходка.

# 183
  • В полите на Пирин планина
Или Никити, но лично на мен, най-много ми харесва Кастри бийч, който е на няколко километра от градчето:

https://g.co/kgs/E4dDaQ8

# 184
На Касандра може да поогледате Посиди.

# 185
  • София
Може и на Ситония да ми препоръчате. Просто искам фин пясък за плаж и вечер магазинчета и разходки, таверни.

# 186
Сарти е добра идея за вас.

# 187
Моля за препоръка за настаняване около Хераклион.
Ще сме с кола, но държа на пясъчен плаж,  крайбрежна алея за вечерни разходки и приятни заведения.

# 188
Приятели тези дни сноват между Родос и Мармарис, по снимките гледам добре си живуркат, времето чудесно като за този период.

# 189
Някой плажувал ли е в Неа Офринио, ама не в града, а в покрайнините, там където в близост се влива р. Струма? Как е плажа там, има малки къщички, каравани, изглежда много спокойно.

# 190
Мърляво е.

# 191
  • София
Добри новини за пътуващите към Северноегейските острови това лято - https://www.ekathimerini.com/economy/1270882/more-ferry-fare-cuts-to-come/.

# 192
Извинявам се че питам тук. Задължителна ли е зелена карта за Гърция?

# 193
Извинявам се че питам тук. Задължителна ли е зелена карта за Гърция?
На самата карта пише. Тук също: https://www.nbbaz.bg/?cid=3

# 194
  • Сф
Здравейте.

За Корфу как е по- добре да се наеме рентакар- на място или предварително от нета? Питах в темата за Корфу, но никой не пише там.
Миналото лято бяхме в Кипър и на място имаше супер много офиси на местни фирми и беше по-изгодно от колкото онлайн от големите фирми. На Корфу подобно ли е или по- добре от интернет?

Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт