Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 66 182
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 1 785
Здрасте и привет. Не пиша често аз, виновен... ама това е положението.
Днес изръшках мола да си търся тънък светъл летен панталон, набръчкан. Ми пак съм недоволна - все прозират. Ама жестоко. Ми то нормално, като са тънки и светли. Намерих накрая един в по-тъмна гама, взех си го, ма ше сменям с по-голям... то кат щръкнал един корем, едни паласки, един екватор... и сичко само там се лепи... и така съм се сбръчкала, гиди пуста старост...
Разкошна Маслинка видях!
Кло, да опита детето, нищо не се знае. Дружно ше стискаме палци. А другата година - вие на мене пък... Smile

# 1 786
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
https://cdn.bg-mamma.com/YCzl/vii3P.jpg

Донси, уа! Това наш нейо ли е?

# 1 787
  • Пловдив
Чакаме ний за филм...Мисията ще гледаме, че харесваме чичо Том Grinning
Главата мий компот, все зор 🤪 дан си помислите, чей се е кротнало...М не. Туй-то.

# 1 788
  • тук и там
Ре,във фурната я правих,но на барбекю със сигурност ще стане по-вкусна.От 500 гр. брашно ,излязоха три пици,та го имай предвид.
Мид,толкова е хубава малката маслинка!:heart:

# 1 789
Кайсиева има гости с приспиване. Затова не е останала пица за възрастните в къщата.
Кло, в такъв случай приготвяш храна като за малка сватба, че тийновете по никое време огладняват. Като си спомням братовчеда като идваше на гости с приспиване колко храна се приготвяше ...

Мид, поздравления за малката чаровница! Успех на баткото с пожелания да влезе там където иска!
Кло, Миднайт е права - нека да пробва да кандидатства. Винаги има шанс за успех.

Маратонките ми днес сдадоха багажа. Гледам сега онлайн магазините и се чудя какви са тези модели. Не виждам и чисто кожени маратонки, само туристически обувки. Липсват ми изчистените модели, които Найки, Адидас и Асикс имаха.

# 1 790
  • sf
Хахах като беше малък крадеше чорапи от време на време. Сега само джапанки 😆

# 1 791
Добри, ходеше на курсове до миналата година. След това уж се отказа. Тази година наблегнаХМЕ на математика и български, че положението беше/е майка плаче. На пробни матури едва докарва в момента до 52 точки, от 100. За никъде не е достатъчно.

Мисте, де гледате чичо си Том? По кой канал тоест

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 21:16 от Clo - Camille

# 1 792
Ена е чудна, чудна Heart Eyes
Весело и безгрижно лято й пожелавам, а на Павката успех на предстоящите изпити.

Мистева май на кино чакат, не пред ТВ.

Крив-кривундел съм днес, много нерви цял ден.
Утре съм на лекар, стиснете по един палец, ако се присетите. Дано моята проклетница се е разкарала.

# 1 793
  • France
Кло, да е жива и здрава. Сигурно като майка други са ти тревогите, но понякога животът е странно нещо и отличниците остават в утайките на живота, а тези, които са имали големи трудности се справят отлично със живота. Пример - аз и сестра ми.

# 1 794
Намерих течен прах за пране, който мирише на теменужки Laughing
Ваша,
Малката перачка

# 1 795
  • Варна
Разкошна Ени!

Късмет желая на всичките деца!

# 1 796
Намерих течен прах за пране, който мирише на теменужки Laughing
Ваша,
Малката перачка
ще уведомя мъха,  че не е сам и си има колежка.😀 Днес пак е прал,  прал, прааааал 🤯

# 1 797
  • тук и там
Ние се скарахме с ММ.Ся няма да си говорим пак до понеделник.Това,щото цяла седмица ме занимава със скубането на мъх от градината.Днес последно ми рече,че 200 килограма мъх бил изкарал пред къщи.И аз реших на майтап да му кажа"Ти сигурен ли си че е мъх".Брях,като изригна този човек,що злобни приказки изприказва ..
Сериозно,хич не очаквах,че толкова ще се върже..Миналата година подкастри дръвчето пред къщи,та изсъхна скоропостижно и засадихме ново на негово място,та разбира от градинарство,колкото аз от ядрена физика да речем..Иначе обича да се шегува много,но винаги за чужда сметка.,за негова -не може ..Rolling Eyes.Та ще ми скапва настроението дни наред заради това..

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 09:35 от Кайсия

# 1 798
  • sf
Случайно да е зодия Дева?
Не че има значение, де , все са "хвани единия, удари другия" 🙄

# 1 799
  • тук и там
Аз съм Дева..Grinning

Общи условия

Активация на акаунт