Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 67 008
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Благодаря ви! Heart

Ау, Азалче, това твое творение ли е пак? Страхотия! Simple Smile именичка ли си? Да си здрава и усмихната!

Изтрепах се от гладене Head Band Едни талятели болонезе ще врътна, за принца пил.шницели и салата. Гледах да се разсейвам и дан мисля за утре, щот наистина не знам от де да я подхвана Flushed

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 18:23 от mystic woman

# 316
Ох, не помня писах ли не писах ли днес Sad тръгнах да честитя със сигурност, ама довърших ли.

Честити да са имениците!

Мисти, жив и здрав и успешен да е.

Азалия, честита да си и ти.

Другото изфиряса.

# 317
  • Варна
Азали, честита да си ни !

# 318
Азалияяя, честита да си 🤗 Да си здрава, много обичана и щастлива 💚🍀

# 319
Азалия, честит празник! Да си жива и здрава!

Бях обещала на детето паста за вечеря, но токът спря. Ще яде намазана филия.

# 320
Азалия, честит празник! Да си жива и здрава и много щастива!

Вън се мъчи да вали, ама да видим...

# 321
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Само аз не разбрах, че азалия е рожденичка. Срам.
Няма да разтягам локуми.
Да остарееш и побелееш като Стара планина! И все здрава да си!

Ние се почерпихме. От КИТ изпратиха "отказ до промяна на обстоятелствата".
Joy каквото и да значи това.
Очакваше се - те искат математика, физика/химия и една "социална наука", а Горинич има математика, физика и химия.
Писа и защити задание по политически въпрос, но това явно не се класира за социална наука.
Той е доволен, иска си УК.

# 322
Здрава и щастлива да си, Азалия!
При нас на обяд гърмя,трещя,валя,градушка ни "удари",слънце пекна,после пак се намръщи и валя...А тъкмо преди това се радвах на първите червени ягодки,и бебетата краставици и тиквички 🤕.Дано навреме ги е завила свекървата,та скоро да ги хапваме.

# 323
Скорпионче съм аз, имен ден имам. Благодаряя ви!
Мисте, не е мое дело тортичката, но къмту края на седмицата ще празнуваме моя дядо и си е поръчал шоколадовата торта отново, та ще метна насам малко.
Ти снима ли чепиците, пробва ли ги с роклата, как са?

# 324
И аз искам шоколадова торта ама няма. Но сгънах четвърт тава баница. Вън е смръщено и май ще вали. Мирише на дъжд. Един розмарин суша под открито небе и изобщо няма да го прибирам. Дъжда ще го поизмие. Не вярвам да си загуби вкуса. Четох някаква рецепта за мариноваме на сирене в зехтин с розмарин и разни други подправки и мисля да пробвам.

# 325
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Направо натикай розмарина в една бутилка зехтин.
В друга аранжирай салвия, в трета мащерка Wink измит и изсушен да няма вода. Не е нужно да е сух.

# 326
Азалче, да ти е честито името! Здрава и щастлива!
Аз се опитвам да организирам РД на тийна. Чакам отговор от свекърва ми и нейният приятел кога са дежурни. Май на самият ден ще сме си двамата, според дежурствата ще видим кога ще определим дата за която ще уведомим и БНД, пък той дали ще се яви е отделен въпрос. С приятелите ще празнува в друг ден. За празнуването с родата съм решила да запазя маса в заведение, този път не ми се готви. След 4 дни тийна вече няма да е тийн, а пълнолетен млад мъж според конституцията. Носталгично ми е - кога излетяха 18 години!

# 327
Добри, идеята ти има резон, ама при тази цена на зехтина ще се въздържа. По-икономично ще е в буркана със сиренето и подправките.
Вън почна да прегърмява..... Дано утре не вали,че трябва да търча по задачи.

# 328
  • тук и там
Честита да си Азалче,със здраве да си носиш името!
Сготвих агнешка яхния .Агнешко пак на следващият Великден ще ядем,това беше за тази година..Хапнах салата,след това яхния и завърших с шоколад..Чашата вино няма нужда да я споменавам даже..Ами то и  цял ден да не ям,като се набръскам вечерта..Confused

# 329
Азалия, честита да си, здрава и усмихната! Flowers Hibiscus
Лане, пробвай, пробвай, много вкусно става. Хубаво ми напомняш да заложа едно бурканче. Слагам също чесънче, зрънца черен пипер, бахар.
Ренко синтезира времето този следобед.

Моят боб стана много хубав. И мусака правих, да не се занимавам утре, че ме чакат други задачки-закачки. Имам за гладене, но не ми се занимава баш сега. Мисля да си отворя малтийското бяло вино, дето крепих в самолета, и да почета.

Общи условия

Активация на акаунт