Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 67 012
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 330
Кайси….

🤭🤭
Относно фитнеса и кардиото дето правиш. Не че е лошо, но защо не вкараш за разнообразие и малко силови тренировки, различни упражнения. Ще засилиш ефекта поне двойно. Иначе кардио може да си правиш и по парковете, няма смисъл да ходиш там пари да даваш 😅

# 331
  • София
Азалия здрава да си и горда с името!
Ние до Панчарево ходихме.

Ям шоколад много.
Но на фона на моето хранене, това е...

# 332
  • София
Прекрасна черноочка, Мид!

Азалче, да си жива, здрава и честита! Спокойствие, благоденствие и любов! Много, много любов!

Ние скитахме сто часа по магазините. Агнешко намерихме само замразено...та ще ядем скариди и паста с калмари за Гергьовден. Вече съм спортно ностроена и пийвам във ваша чест. Мъх и щерка сглабят мебели на балкона. От всички възможни избрахме сглабящи се. Flushed

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 21:15 от бъръльо-бъръльо

# 333
Прекрасна Маслинка!!! ❤❤❤
Азалче, само с добро да се спомеНва името ти! 🍀

Дорч, благодаря за морските снимки! 🥰 По някаква причина хич не се възторгвам от такива, но видя ли матРиал от Варна, та до Тюленово, нещо трепка в сърцето ми веднага. ❤ Отделно, последните години не пропускаме да отидем и лятото до Варна (традиционно си я посещаваме редовно извън сезона), даже за колибка се оглеждахме там, но на този етап се отказахме.

И аз май утре ще заложа сирене в буркан със зехтин и подправки. Отделно планирам да опека на бибикюто чушки и тиквички, отсега започнах да слюноотделям. ☺

# 334
  • тук и там
Почивка от силовите,Азалче.Нещо ръката ми и рамото не са наред,и няма да ги товаря известно време.
Ена е прекрасна! Heart

# 335
  • Наблизо
Ох да ви се оплача Sad Нали ни се провали ходенето на северно море за уикенда за Възнесение и ММ предлага да сме ходили при майка му.Отказах,но трябва да намеря какво да правим,защото пак ще има офанзива..

# 336
Прибирахме се и ние, разбити от цяла седмица работа нон стоп.

Да честитя на мъХът Мистев и на Азалия празника. Здрави и щастливи да сте!

Извъртях една пералня, още поне пет ме чакат, а в петък тръгваме пак в същата посока. Утре тръстика най-сетне. Да си отдъхна малко.

# 337
  • Пловдив
Добро!
Кло, щом отдъхваш там е ок...има и по-зле 🤯 тръгвам даже. Дано са отключили сградата.

# 338
Добро утро!
  Азалче, пропуснала съм те вчера,зло да те забрави!Да си здрава !
    Интересни неща пишете, чета ви с удоволствие.
  Ени е разкошна,  батко не дава ли вече да го снимаш,Мид?
    Бър,кво стана с мебелите?
  Пия кафе,оправям перушината и се стягам за бач.

# 339
Добро утро
Снощи валя, сега е начумерено.
Пия кафе, закусвам и търча по задачи.
Трябва да мина и през НАП да видя как се самоосигурява човек.
Лек и спорен ден!

# 340
  • София
Утру. Вися на спирката. А сърцето ми е в леглото...Поне е прохладно.

Марулче, сглобени на 40-50 %.

Да ви е лека тръстиката, банда.

# 341
  • София
Здравейте!

Азалче, вчера само палец успях да ти лепна. Сега обаче - честита бъди! Здрава и щастлива!

Мистевият мъх също да е честит!

И друг ако пропускам, да се чувства поздравен!

И аз искам в леглото, но офисът ме зове.  Тъкмо допих кафето. Сега умувам какво да облека, че в нашия офис винаги има елементи на изненада относно температурата - климатикът е централен и нямаме думата. Май ще метна сако върху блузата, което ще съблека, ако трябва.

Лек ден на всички!

# 342
  • Варна

Мож да си изберем тая фраза за лозунг на сборището в днешната сутрин Simple Smile
И аз съм тъй.

ТиЛи, да пробваме другия път като си във Варна да се видим, нали? Two Hearts

Видях красива Ени вчера, благодаря Мид.

Както каза Лан, тук е начумерено. Турям усмивката напук на времето и чакам да ме вземат за работа. Хубав ден на всички!

# 343
Добро утро, захванах я и аз вече.
Трудно станах, но ми дойде настроение после, незнайно от къде.
Мид, чудесна е.

# 344
Брутр.
Събудих се с главобол (още снощи ме почна, чак хап пих) и с МЦ.
Около мен от събота е все начумерено, мокро и студено. Чак тънко юрганче сложихме отново, защото ми е абсурдно да пускам отопление май месец. Синчето (комуто винаги все му е топло) вчера вика- много е приятно времето навън, извади си дебелата пухенка и излизай. 😊

Дорч, с удоволствие. Ще си го планирам предварително този път и ще стане работата. Съвсем скоро ще имам яснота кога ще сме там (в края на юли ли ще е, или в началото на август).

Пускам второ кафе, след него опъвам постелката и го почвам този ден. 💪

Общи условия

Активация на акаунт