Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 67 025
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 345

Ние се почерпихме. От КИТ изпратиха "отказ до промяна на обстоятелствата".
Joy каквото и да значи това.
Очакваше се - те искат математика, физика/химия и една "социална наука", а Горинич има математика, физика и химия.
Писа и защити задание по политически въпрос, но това явно не се класира за социална наука.
Той е доволен, иска си УК.
Много е хубаво, че детето е доволно. Изискванията са си изисквания, не можеш да ги прескочиш.
Пък и при всичките си плюсове, КИТ има два минуса, които ще си спестите. Мнооого късна и дълга лятна сесия - буквално целият август им е с изпити и могат да почиват чак есента. И много сериозен проблем с жилищата за студенти.

# 346
Прибрах се, хапнах, пия кафе и гледам в една точка.
Излязох в студ и дъжд и се върнах в лятна жега! Времето не е нормално.
Издадох си половината проект но не успях да мина през НАП.
Хората са откачили. Ходих да говоря с един галфон за работа .. той се мисли за велик,че голяма заплата давал. Казах му спокойно, че чистачката в Кауфланд взема с 200 кинта чисто повече от това  което той предлага за човек с опит. Срещнах телешки поглед и нещо като полу-реплика ами иди да чистиш там...
Ще отида ако така продължава но няма да му работя ангария. Много набрах! Но си държа все още нервите, не знам кога ще избият.
Лек и спорен ден, аз допивам кафето и скачам в джаза.

# 347
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Чакам Горинич да се появи и около мен е цирк - дечурлига от 5 до 15 цвърчат, пищят и се надвикват на десетина езика.
Един млад учител оправя кутии с храна, прибира забравени бутилки с вода и намества очила, чанти и дрехи.
Пях му чайката! веждите му са по-добре оправени от моите.
Ще страдам тихо.

# 348
Лан, съчувствам. Моите наблюдения, уви, са подобни.

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 15:48 от zlatenceto

# 349
Лан, за съжаление и аз чувам от познати, търсещи работа, съвсем сходни неща. Не се ценят и търсят кадри с опит и знания, а хората пък без тези двете съвсем не могат да надигнат глава.
Наистина е трагично положението. Съответно и бъдещето.

# 350
Мале, потоп + градушка ни пердаши пак, по-силна от вчерашната Head Band На двора побеля.

# 351
Ужас,Бърд!На работа съм,и разпитвах баткото преди малко,как е времето.Но явно след това е обърнало на градушка 🤕

# 352
Леле, Бърди, дано спре и няма последици!!!
   В наводнените села до Монтана отпреди няколко дни,вчера пак се изсипал същия дъжд. На моите съседи зетят е от там,родителите живеят там,в едно от селата, а и младите имат къща. Имат бизнес с цех,машини, всичко било метър във вода.
   При мен се смрачи,Балканът се скри в мъгла и тъмни облаци,заваля за 10тина минути и сега грее слънце и е жега.Тук времето се сменя за минути.

# 353
Ренко, улицата стана кална река, заля тротоарите. Това е на терасата
Скрит текст:

Техем ме ядосаха Rage
Само до тях ми е баш в момента.

# 354
Лан- е, маринова ли сиренето? Аз ходих до турците, взех агнешко (утре ще го правя, че на ММ височайшите гостЯ още са тук и тази вечер отново е ангажиран с тях), купих от нашето си овче сирене- това в белите тенекиени кутии, със зелено.
Главата още ме боли, тъпо и упорито, май още едно хапче ще пия.
Купих си един несесер наскоро и се оказа, че има много весело послание на дъното; всеки път като ровя да търся нещо и го видя, се усмихвам широко.

# 355
Хаха, много яко, Тили:)))))

# 356
Тили, несесера е супер!
Не, не съм стигнал до сиренето - нямаше нито сирене нито масло в магазина когато ходих, очаквали стока. Но си купих чорапи!
На пазара също неприятна работа - отиваш за нещо и няма. Само губих време.
Продължавам с издирването на работа. Усещам,че на повечето места само ми губят времето и нервите в интервюта.
Но е време за следобеден горещ шоколад! Yum
Чакам да завали ама както пече ....

# 357
Аз пък чакам да спре да вали, защото имам излизане с наръч бумаги, но ту вали, ту спира за кратко. И духа.
Стана ми студено, доспа ми се, домързя ме. Клепя пред компа и се правя, че работя.

# 358
И духа.
Стана ми студено, доспа ми се, домързя ме.

Не си сама.
Свиквам сбор на по кафе.

# 359
И духа.
Стана ми студено, доспа ми се, домързя ме.

Не си сама.
Свиквам сбор на по кафе.

И аз с вас. Ама да спя предпочитам в момента.

Общи условия

Активация на акаунт