Хитринки за всякакъв случай - 41

• 46 624
  • 683
  •   1
Отговори
# 105
Слагате на глезена едно такова и се заземявате Simple Smile

https://www.ebuy7.com/bg/car-anti-static-eliminator-ground-strip … charge-chain.html

# 106
Много шик. Grinning

# 107
увиите го с въже и отгоре сложете декоративна саксия с изкуственни цветя

# 108
Детето си е залепило стикер на една рокля. Не съм го видяла и я изпрах. Стикерът падна,  но остана лепилото. Пуснах я пак в пералнята, но няма промяна. Имате ли идея с какво да го махна това лепило?

# 109
По-напред писах за разредител за бл. боя АМВ. Една съфорумка сподели, че само с  няколко капки успяла да свали лепило от етикет на текстил.
Ако материята позволява може да пробвате.
.

# 110
Момичета, има ли хитринка за свиване на мъжки тениски, след пране.. Изпрах сигурно 5 чисто нови блузи на мъжа, на 30 градуса, за ръчно програма и са се свили... Всички са памучни, от този плат, който в момента е тренди, леко стегнат, като плетен...
Направо ми е бесен.. На ръка ли трябваше да ги пера...Не знам вече.. Зара доста им падна нивото..

# 111
Хитринка за отпускане имате предвид?
Пробвайте с ютия дали ще се разгладят. Опъвайте на всички страни равномерно и изгладете.

# 112
И аз бих ги изгладила на пара. Определено в някаква степен се отпускат дрехите, щом са памучни. Опитай да ги изпереш също с препарат за вълна и деликатни, а не с прахообразен препарат - също отпуска. 

# 113
Дано се разпуснат след гладене с пара, но те ако ще искат пране на ръка и слугинаж... звучат ми като главоболие, а не като хубава тениска Grinning При наличие на толкова други дето не искат дундуркане, поне аз бих ги пенсионирала много бързо, то ще ми мине желанието да ги нося.

# 114
Пробвайте да ги върнете, не е нормално да се свиват така.

# 115
Благодаря ви за съветите! Ще пробвам да гладя и да сменя препрата.. Мина ми да ходя да се пробвам да ги върна, но не са с махнати етикети и вече изпрани... не е много опция. А не бях съвсем от евтините, една тениска около 60 лв..
Etо примерно тази е едната:
https://www.zara.com/bg/en/textured-knit-polo-shirt-p03332405.ht … 596167&v2=2432049
Тази материя, пише че е 100% памук и се пере на 30градуса, ръчно....

# 116
За няколко по 60лв ще им направя рекламация и още как... Ако са изпрани както пише на тях и са се съсипали, това си е рекламация а не просто връщане понеже си решила че не ги искаш.
Уф, сега погледнах че пишеш че указанието е за ръчно пране... Безумно ми звучи на днешно време, за някаква проста тениска дето има толкова много други опции без такава претенция. Няма и да ми хрумне да купя такова нещо, да си ги перат и да си ги носят те.

# 117
За няколко по 60лв ще им направя рекламация и още как... Ако са изпрани както пише на тях и са се съсипали, това си е рекламация а не просто връщане понеже си решила че не ги искаш.
Уф, сега погледнах че пишеш че указанието е за ръчно пране... Безумно ми звучи на днешно време, за някаква проста тениска дето има толкова много други опции без такава претенция. Няма и да ми хрумне да купя такова нещо, да си ги перат и да си ги носят те.
Съгласна съм.. просто в момента тези материи за тренди, а на него са му харесали, не е мислил как се перат, като ги е купил. Затова пиша тук, защото вярвам че и други са взели от тези материи, може аз нещо да бъркам с прането. Те тези поло блузки, масово са от такива стегнати материи, сега. Лошото е, че е се скъсила.. не само на ширина.

# 118
Нат, ръчно пране - в смисъл, че трябва на такава програма, така е обозначена, а не, че трябва буквално да се перат ръчно. То това и остана, хем за тия пари...
ММ има няколко такива тениски (като текстура и материя), но на друга марка - пера ги на 40 градуса и ги суша в сушилня вече 2 години - нямат никакво свиване, нито деформации.

# 119
Материята не струва, това е просто несериозно за памучна тениска толкова претенции...
Имам някаква подобна тениска, тя дето не си знае годините ами и ако знаеш колко пъти е прана заедно с чаршафи и подобни че е светла и тя. Сещай се на какви програми, на по 1000 и кусур оборота центрофуга и прочие. Сушилня нямам но се съмнявам че и това би я бутнало. Не е мръднала.

Общи условия

Активация на акаунт