Хитринки за всякакъв случай - 41

• 43 043
  • 634
  •   1
Отговори
# 585
Тук мазното не е много ОК, че оставя петно. Пробвай с изпиране на 40 или 50 градуса. Може би ще падне. Може и с ютия и салфетка да пробваш.

# 586
С пране ми е падало такова лепило, но на една черна памучна си остана завинаги.

# 587
  • FRANCE
Eвинтуално с лакочистител или ацетон, но тествай някъде на скрито, да не замине и цвета

# 588
За следи от лепкав етикет по дреха съфорумка сподели, че успешно се справила с няколко капки разредител за блажна боя АМВ.

# 589
По- добре първо пробвай с обезмаслител.

# 590
За следи от лепкав етикет по дреха съфорумка сподели, че успешно се справила с няколко капки разредител за блажна боя АМВ.

Toва е добра идея, ще го махне. Но после трябва да се пере, понеже е мазен.

# 591
И понамирисва, обаче съфорумката не го спомена като притеснително. Вероятно след прането и миризмата изчезнала.

# 592
  • Бургас
Утре ще пробвам да го махна и ще пиша. Не ми пречи, че ще понамирисва, защото ще я изпера блузата. А с лакочистител няма да пробвам, защото преди години една черна блуза така ми замина - остана мазно петно.

# 593
Етерично масло (от портокал) няма ли да помогне? Разтваря лепилото на етикети по буркани, кутии и т.н. И мирише хубаво. 👌

# 594
Една пола ми е оцветила няколко дрехи в прането, как бих могла да ги третирам за да изчистят и дали изобщо биха могли да се изчистят?

# 595
# 596
На мен този препарат не ми свърши никаква работа, само стана по-зле. Ако са цветни тъкани ги пусни с кърпичка за цветно още веднъж, ако са бели аз слагах Вениш за бяло и ми върна белият цвят.

# 597
  • Бургас
Точно държа етерично масло от портокал в ръцете си и мисля дали ще ми хареса, ако го смеся с мента в арома лампата.
Но все пак е масло и мисля, че ще остави мазно.
Блузата я прибрах в хладилника и днеска етикетът се махна с почти всичкото лепило. Тъй ми хрумна и се оказа добра идея. След пералня и сушилня лепкавото напълно изчезна 🙂

# 598
Бих искала да  почистя стените (които са от  груба- грапава мазилка)на моята си стая,но не знам как да ги почистя.Мислех си да пробвам да ги мина с леко намокрена гъба и евентуално и рево,но попаднах ,че ова не би било добра идея.Не мога да  закупя,нещата,които се предлагат и да ползвам  някакви уреди.

# 599
Импрегнирай и боядисай, ще станат като нови.

Общи условия

Активация на акаунт