Хитринки за всякакъв случай - 41

• 42 913
  • 634
  •   1
Отговори
# 630
Вместо тоалетна хартия евапрен. Може да се залепи лесно за плоскостта на леглото.

Да, това  също е добра идея.
Загледах подобен продукт в магазин Теди, но беше в най-различни цветове и това ме отказа. Не, че ще се вижда под матрака, но...

# 631
utro77 дали няма да стане с тънка подложка за йога? Здрави са и ако си я нарежете в подходящ размер би трябвало да издържи дълго време.  Ако мястото в по-голямо и сте ползвали одеяло, то тогава може би срязан макарон за плуване. Нещо такова, което е меко, напасва се и не се рони.

# 632
То макаронът за плуване пак е евапрен. Може да вземете уплътнител за прозорци, той дори е самозалепващ, има и по-широки. Виждала съм големи парчета като уплътнение на някои уреди, норязвате.

# 633
Има едни самозалепващи се подложки, които се лепят най-често на краката на столове, мебели. Приличат на филц със лепенка отдолу. Има както различни форми така и цели листи, от които може да се нареже. Търсите в Практикер, Баухаус и подобни. Самозалепващ филц се казвало.

# 634
И аз самозалепващ филц щях да предложа. Идеята с материала, от който е направена йога подложката също е много добра. Мисля, че при този материал плъзгането би било по-малко, сравнено с филц-а.
Корк също - има на листове с различна дебелина и може да се отреже. Ще поеме вибрация и е гъвкав материал.

Общи условия

Активация на акаунт