Естетични процедури за лице и тяло – 62 тема

• 46 076
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, някой с мнение за Белисимо и кой доктор би бил подходящ за поставяне на ботокс и филъри в скули?
Чух добри мнения за др Личев и др Макенджиева, наскоро някой да ги е посещавал?
Отделно цените ми се сториха леко завишени спрямо това, което гледах на други места.

# 211
Макенджиева не е ли майчинство?

# 212
В темата почти не са коментирани дерматолозите от Белисимо, не знам защо.
Тук повечето са пациенти на Дерма акт, д-р Ванеска и Каляшева.
По-рядко се споменават имената на д-р Денкова, Паскова, Михайлов.

# 213
Вчера бях при Каляшева, сложи ми Alluzience ботокс в гневна и чело. Досега никога не ме е хващал добре ботоксът, този щял да ме хване. Сложи и филър в назото, засега изглежда оптимистично. Ще видя след няколко дни дали твърдостта ще изчезне. От едната страна е топ, от другата лек оток има и ме боли.

# 214
Вчера бях при Каляшева, сложи ми Alluzience ботокс в гневна и чело. Досега никога не ме е хващал добре ботоксът, този щял да ме хване. Сложи и филър в назото, засега изглежда оптимистично. Ще видя след няколко дни дали твърдостта ще изчезне. От едната страна е топ, от другата лек оток има и ме боли.
Директно в назото ли поставиха филъра?

# 215
Не съм Неви, но и аз скоро слагах филър в назо. Моят е директно там, получава се много добре, изглажда зоната, която за мен е проблемна и трае с години. Предишното ми слагане беше преди 7 години. И при мен от едната страна е перфектно, от другата сякаш усещам някаква твърдост, но съм на консултация след 3 седмици, надявам се дотогава и да се оправи.
Но дори и така да остане, пак е много по-добре от преди.

# 216
  • София
Моля за снимки преди и след филър в назо, ако нямате против!
Може и на лични.

# 217
Здравейте, сложих ботокс за пръв път - в масетри, заради бруксизъм и нямам оплакване от дерматолога и поставянето, но някак много ме стегна и ми е странно като усещане при говор. И честно казано иска ми се ефектът да мине по-бързо, та въпросът ми е има ли нещо което по-бързо го разгражда, забелязали ли сте че като правите нещо конкретно ви минава по-бързо действието? Знам, че може от дерматолога да се отстрани, има начин, но четох че понякога има и странични ефекти и не искам по този начин да действам. Ще Ви бъда благодарна да споделите, защото само за това мисля и нещо психясах!

# 218
Моля за снимки преди и след филър в назо, ако нямате против!
Може и на лични.

За

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 12:52 от неви86

# 219
В момента гледам Лелята - Йоко на живо в канала и в Youtube, и искам да кажа, че не изглежа чак такъв обем в скулите, като на снимиките, които споделяхме скоро..
Еластична и е кожата и хубава, с нула бръчки, но се вижда филър в устните, според мен го е подновявала.
Добре си изглежда....

# 220
Пак ще нахалствам да  попитам, явно въпроса ми се изгуби сред морето коментари за скулптра и т.н - никой ли не е слагал Нуклеофил под очи?

В търсачката излиза  отзив само от една дама.
Явно никой, само да не е продукт отново за леко “освежаване”, каква е цената и при Савченко ли мислиш да правиш? Повечето подобни изискват 2-3 поставяния за да се види някакъв ефект. Аз съм правила например mesoeye c71 и ефект или поне такъв какъвто искам да видя нямаше .
Да, смятам да направя другия месец.
При мен е от недоспиване и смятам, че ще има ефект.

# 221
Чилингирова в Дерма работи с всички колагенообразуващи(вече без Радиес), поне като сме коментирали подобни не е настоявала на конкретен.
Моите назо също са третирани директно в филър,скунбустър, Радиес, но не от първото бодене се пооправиха.Трябваше няколко пъти интервенция там, поради специфика на моето лице.

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 14:50 от ДХ3

# 222
Здравейте, какво ще препоръчате за белези от акне? Имам червени петънца, ходих при Ива Стоилова в София и ми изписа сумати процедури, някой може ли да препоръча друга клиника с добър специалист и да има резултати?

# 223
  • Бургас
Момичета, някой с опит да ми препоръча къде да запиша час в София за премахване на хемангиоми?
Появи ми се такава съдова звезда на върха на носа. Два пъти вече ходя в Бургас, но няма никакъв ефект.

# 224
Чилингирова в Дерма работи с всички колагенообразуващи, поне като сме коментирали подобни не е настоявала на конкретен.
Моите назо също са третирани директно в филър,скунбустър, Радиес, но не от първото бодене се пооправиха.Трябваше няколко пъти интервенция там, поради специфика на моето лице.
Имам час при нея за моделиране на устни, в последствие им писах, че ще искам и Радиес,  отговориха ми, че не работят с този продукт.

Общи условия

Активация на акаунт