Септември при Георгиевски слагах ботокс в три зони за първи път,болеше ,но се търпи и за има няма 5 мин.Добре се получи,но като че ми остана една подутина над веждата в основата ,аз си я виждах.Но това бързо поставяне ,ми оставя усещането ,че ме претупа,попитах какво друго ще е подходящо и нещо измрънка.След като четох тух и точно заради това претупване записах при Трендафилова ,Като отношение и внимание ми допадна много ,по приятно и спокойно ..на 07.05 ползвах Пакет BOOST Ботулинов токсин (3 зони) + 1ml Скинбустер Juvederm ,първо ме намаза една мацка с обезболяващ и след 20 мин. ми направи процедурата,не ме боля ,от скинбустера една малка синка на бузата имах 7-8 дни,но над лявото око пак има като по паднал клепач ,ако ме разбирате,четох,но мисля ,че нищо не може да се направи.Сега мисля да отида ли пак при нея По време на процедурата я питах какво друго ще е подходящо за мен тя ми каза -малко филърче Saypha в назобиалната ,та се чудя или пакет REFRESH биостимулатор Sculptra® + 1ml хиалуронов филър Restylane® ,че е на промоция
, колко е възстановителния период ,да не стана много синя подута споре двас- а и все пак да си каже мнението за клепача....в чудене съм или да си остарявам с бръчките 
Препоръчани теми