Естетични процедури за лице и тяло – 62 тема

• 45 936
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
В темата за косопад имаше коментари за мезо и ПРП на скалпа в тази връзка.

# 571
За мезо бих казала, че е губене на време и пари.

# 572
  • в 1001-та нощ
При мен мезото на Мезолайн има супер ефект, но филърът за коса - нула.

# 573
  • София
Скрит текст:
Разгледах от чисто любопитство страницата на  д-р Нарин Адем - тя самата е предозирала пълнежа в устните си и изглежда несериозно. Момиче с естествена красота, пък и лекар, което се е окепазило.
От там трябва да се има едно наум относно представите й за премерено, естетично, естествено и съразмерно. Отделно 90% от показаните устни за мен изглеждат плашещо след поставянето на филър. Не ангажирам никого с мнението си, разбира се.
Основно пиша този пост, за да споделя положителни впечатления от първата си апаратна процедура - IPL -фотоподмладяване. За подмладяване - не съм се подмладила, но кожата ми се освежи и съм супер щастлива, че гадните тъмни пигментни петна, които изобилстваха по лицето ми заради дългото ми излагане на слънце през годините, изчезнаха още с първата процедура. Първоначално станаха още по-кафяви и някак се разбиха на ситни точици, които след 10-тина дни паднаха. Разбрахме се с докторката да направя още две процедури през есента. Бях отишла по друг повод в медицинския център и съвсем случайно видях, че предлагат дерматологични естетични процедури и се възползвах от промоцията.

Последна редакция: пн, 09 юни 2025, 09:13 от Skiorche

# 574
  • в 1001-та нощ
При мен също има силно избистрящ ефект. С дифузна розацея съм и ефектът е порцеланов 👌

# 575
Здравейте!
 Попаднах на публикация на докторка в Пловдив, която слага филър + ботокс на чело, стана ми странно, по това, което съм чека тук, мисля че сте казвали, че не е ок филър в челото, заради миграция на филъра и т.н.
  Не смятам да правя това, а по скоро питам с идеята, дали да имам доверие на лекарката, тъй като мислех да започна да ходя при нея.
  Тя е в клиниката, в която ходя, но към момента правя само хидратиращи и апаратни процедури.

# 576

На мен не ми се сториха по-ниски цените, специално погледнах за PRP терапиите при косопад - при нея е 500 лв., а в Дерма Акт е 350 лв.

В тази връзка вече се реших да пробвам някаква терапия за косопада, но не съм срещала отзиви за тези процедури. Моля, препоръчайте ми при кой лекар да си запиша час в Дерма Акт за такова лечение?

Аз пак докато рових из страницата й бях забелязала този резултат, може би и Вие сте го видяли.
Лечение с Мезотерапия.
Относно цените за този вид процедури наистина не знам как варират из различните клиники, но забравих да кажа, че бях на безплатна консултация. Не знам дали е било изключение или просто така ги прави.https://www.facebook.com/photo/?fbid=732655152238363&set=a.619618840208662

# 577
Момичета някоя има опит с присаждане на коса? Става върпос за мъж.
В Инстаграм следя д-р Зарев, доста добри резултати постига. Петканов беше правил при него след като веднъж беше си присаждал в Турция.

Или някой друг специалист, може и в Турция.

# 578
В Турция се постигат отлични резултати. Предишният ми фризьор си присади коса при д-р Демир - имаше мъжкото оплешивяване на темето - резултатът е уау, напълно естествен и човекът изглежда много подмладен.

# 579
В Турция се постигат отлични резултати. Предишният ми фризьор си присади коса при д-р Демир - имаше мъжкото оплешивяване на темето - резултатът е уау, напълно естествен и човекът изглежда много подмладен.
Може ли някакъв линк към профил в социалните мрежи на доктора?

# 580
Ще погледна имам ли аз нещо.

# 581
Kъде в София бихте препоръчали IPL фотоподмладяване?

# 582
И не е ли вече късно за IPL подмладяване? Знам, че нещо което премахва пигментации се прави зимните месеци или до април включително. След това има огромен риск да се задълбочат петната, вместо да се премахнат.

# 583
Здравейте,
Знаете ли къде мога да намеря д-р Михайлов, който вече не работи в Скин лайн?

# 584
Здравейте!
 Попаднах на публикация на докторка в Пловдив, която слага филър + ботокс на чело, стана ми странно, по това, което съм чека тук, мисля че сте казвали, че не е ок филър в челото, заради миграция на филъра и т.н.
  Не смятам да правя това, а по скоро питам с идеята, дали да имам доверие на лекарката, тъй като мислех да започна да ходя при нея.
  Тя е в клиниката, в която ходя, но към момента правя само хидратиращи и апаратни процедури.
Колкото повече чета и гледам... тук в Пловдив е изцяло проба грашка да си прави човек по-сериозни интервенции.
Повечето резултати, които виждам по улиците тук ме стряскат и изглеждат вулгарно..
На въпросната лекарка, която обсъждаме по-горе също не знам дали може да се има доверие (нищо че е мила и обяснява), защото повечето и клиенти правят устни при нея.. За ботокс, филъри не забелязах резултати.
МОже и да е добра за устни, но съм съгласна, че след като тя самата е предобрила именно там, малко ме загубва..
Аз днес съм на консултация, в салона в който си правя някои процедури за лице. Лекарката е една от по-полулярните тук в града, с добри отзиви ще видим.. Моя позната и се доверява и има съвсем естествен вид.
Ботокс обаче тук няма да се навия да правя, със сигурност..

Общи условия

Активация на акаунт