Естетични процедури за лице и тяло – 62 тема

• 46 039
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
Жаки, прекрасна си.Остави ти петната и кажи как поддържаш тоз контур. Убивам, за така добре дефинирана челюст.

# 241
Алекс, според мен си е генетика за челюстта точно, но за контура правя всекидневни упражнения, защото имам вече леко отпускане под брадичката, та за лице правя башка от йогата за тяло която също ми е 6 дни седмично. За лицето бая ме мързи но си налагам да го правя, защото ефект има.
По 15 минути ми отнема да кажем.
Освен това сутрин като измия лицето и сложа серумите 5 мин трия яко с гуашата, по контура наблягам и по скули да се зачерви хубаво, да се стимулира колагена.
Башка по 2 л минимум вода и като цяло се храня без боклуци, много ми влияят зле млечните, сега от 2 м съм ги изключила изцяло, ми светна ми кожата.

# 242
Мен ме притеснява при масажите и гуа ша-то дали няма риск да се разтегне кожата и за момента само се оглеждам и ослушвам. Но при теб няма такова нещо, та може да пробвам и да видя как ще е.

# 243
Жаки, спокойно ти давам 10 години надолу.
Моето лице беше и без нищо да съм правила така до 44, на 45 също, на 46 има лека разлика, нещата не стоят съвсем по същия начин.
Разбира се, че е привилегия да остаряваме, но това най-лесно се казва докато сме здрави и изглеждаме топ.
След Скулптра наистина ли нямаше отоци, червенини и възстановителен период?

# 244
Жаки, здрава и честита да си! Чудесно изглеждаш!Нямаш нужда от филъра на Георгиевски.С ботокса се справя добре за веждите.

# 245
Джаки, грееш, жива и здрава да си, всичко друго си имаш!🌹🌹🌹

# 246
Честито и от мен, Жаки! Супер си, свежа, и много тонизиран вид имаш, изобщо петната не ги споменавай!
Hug

# 247
Благодаря ви, момичета за милите думи и пожелания! ❤
Мариголд,  ако питаш мен- не нищо нямах след Скулптра, синини или друго, само ми беше много детско и пълно лицето от течността, за съжаление тя се резорбира после и остана доста по- малко обем. Обаче си мисля че ако след 2-3 г кажат пак да слагам може вече да дойде ту мач обема, което аз не харесвам. Дребна съм и ако ми стане голяма главата ще съм като кукла Лол😂
Гига, аз така и не разбрах какъв е тоя филтр над вежди и какво точно иска, защото аз не искам:)
Докато сама не видя че имам нужда не искам нищо да ми бодат.
Ако съдя по майка ми к лелите ми до 50 всички бяха като момичета, когато МЦ приключи за 2-3 г си станаха на годините, предполагам и аз ще съм като тях. Макар че аз все пак полагам доста грижи, а те никакви. Та може да позабавя малко.

# 248
Здравейте, а за разширени пори какво дава резултат, моля ви да отговорите

# 249
Според мен нищо.

# 250
Джаки, честито, чудесна си!
И си ми набор. Също да кажа, че джоулайн и брадичка са топ и не никакви филъри по лицето ти повече, помня по стари снимки, да, имаш вече обем, по различно е. Давай апаратни и скинбустери, въпреки, че в последните никак не вярвам, споделете повече за Волайт и RRS, ефект, колко траят?
А Каризма някоя от вас правила ли си е?

# 251
Аз пък не мисля, че задъжително трябва рязко да се състаряваме с менопаузата ( и при мен идва, даже и по-рано ще е) ..или ми се иска да не е така.
Имам приятелка, която мина през много тежки неща...имаше рак и се оперира, вкараха я в изкуствена менопауза на 39 г... Сложи си силикон, за да си върне гърдите, по медицински причини.
Вече е на 42 и все си изглежда чудесно, кожата и не е мръднала, няма бръчки и е доста свежа.
Нищо не си е правила, просто се храни здравословно и спортува. Та, много се надявам да не е така.. в менопаузата. То проблема май е с колагена, който рязко изчезва. Предполагам че дамите с хубава кожа, непушачки, задържат повече колагена...

# 252
Момичета, някой разграждал ли мазнини под брадичичката с липолитици ли как се казва? Момиче на 23 е дете на близка, има гушка и много се комплексира, препоръча ли и това, пипат ме дали ще има ефект и дали няма да увисне кожата.
Аз не мога да дам съвет, на снимка ми се вижда че няма изразена брадичка и не е мазнини това, а си е генетика.

# 253
Жакииии, изпуснах тееее и сега плача Sad
Но напълно вярвам на всички суперлативи - на хората с добро сърце лицето им свети.

За девойката с гушката - и аз мисля, че е генетично и трудно за преодоляване. Виждала съм тази ситуация при няколко мои близки - какво ли не правиха и не, няма съществена разлика. Евентуално малко филър за предна проекция на брадичката за чисто визуална промяна. Другото, което може да се повлияе е ортодонтска намеса. Виждала съм промяна след поставяне на брекети, които коригират захапка. Но това е в случаите, когато има нужда.

# 254
И според мен е генетично. Рядко е за нашите географски ширини, но тук, където живея забелязвам, че хората са масово с такива гуши. И мъжете, и жените. Някои са слаби, тренирани даже, но имат ясно изразена гуша със същата форма.  За съжаление и аз не мога да дам съвет.

Общи условия

Активация на акаунт