Естетични процедури за лице и тяло – 62 тема

• 46 069
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
Значи докато имаме някакъв цикъл, макар и след време не толкова редовен ще сме готини, после рязко не, така ли...
За гушка-Морфеус, но няколко процедури и не чакайте чак уау ефект. Но малко поне ще помогне.
Да ви приканя пак за отзиви за стягащи и въобще мезотерапии? Каризма, Волайт, RRS?
(от известно време имам чувството, че съм станала невидима тук)

# 256
Аз за Волайт за трети път ще напиша,че е кръгла НУЛА.

Жаки ,дъщеря ми има същата гушка,никаква полза няма от липолитици,да не си харчи парите девойката от снимките. Няма полза дори и при драстично отслабване, генът си е ген.

# 257
Ами те трите гореспоменати са различни. Волайт е лек скинбустер с хиалуронова киселина, дава лека хидратация, повечето хора тук са споделяли, че ефект не са видели, но то от скинбустер може да се очаква само освежаване. Не знам за какъв лифтинг ефект изобщо може да става въпрос
 Каризма стимулира производството на колаген, но не е точно като Скулптра и Хармоника, а съдържа естествени съставки.
RRS е между филър и скинбустер, пак е хиалурон. Слагала съм веднъж, при мен тогава си даде обем.
Ако не искате, не знам дали е подходящо. То малко обем след определена възраст не е излишно.

# 258
  • София
Добре де ама ако запиша направо час при Трендафилова, тя, както писахте, не прави Хармоника и ще препоръча Скулптра. Ако запиша при Георгиевски, той ще каже Хармоника, защото прави Хармоника. Което как да знам дали е обективно мнение:))
Ами не знам- на мен са ми казвали само и единствено скулптра следните лекари: Каляшева, Георгиевски, Трендафилов, Ванеска, Малев и в скин лайн. Аз зтаова и генерално се замислих за нея.
Отделно не че не коментираме тук други лекари освен дерма акт, но в интерес на истината като че има разочарование от другите. Примерно често съм чела, че Денкова не е ок. И не бих отишла при нея. Бяхме коментирали и Шарков, който незнайно защо още работи при всичките си окепазявания, и гледах скоро пак се питаше за него. Но може и във фб да са питали, не знам. Така че всеки си преценява.

Впрочем аз след пико лазера (2 процедури) спрямо петна ефектът е нулев, но като мина първоначалното лющене, кожата ми спря да се бели, не знам от него ли е, че започнах и един нов крем, ама от години имам този проблем и сега е супер. Поне един плюс....

Жаки, пак те изпуснах Grinning Имаш рд заедно с 2 от децата ми Wink Да си здрава и щастлива!
Уж за резорбиране на брадичката дават венус легаси и подобни, струват ми се по-ок за 23 г., повече от мморфеус и тн. Но май подобни интервенции трябва да се съчетават и с контрол на теглото -в смисъл че пак се връщат. Иначе за разграждането на мазнини много четох аз, правят само лемон тук, но някакси няма реални доказателства, че действа.

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 11:43 от Kanari

# 259
Оле, аз защо си мислех че Шарков е добър?! Една позната се гласи да ходи при него

# 260
Аз от Пико лазер не съм имала лющена.
Ауу, какво е направил Шарков? Моите импланти са слагани при него, като цяло съм доволна. Има някои неща, които не са чак перфектни, но аз правих и повдигане плюс имплантите. Това преди около 6 години.

# 261
И аз все хубави неща чета за него.

# 262
Аз бях се засилила към Валянова, Хил клиник.
Четох, че като отношение към пациента била доста студена и рязка. Но ако е добър специалист, това бих го преглътнала.
И още се чудя...
За Михайлов от Скин лайм знам, че много предобря и слага големи количества...

# 263
Жаки, за девойката и според мен първо е за консултация с ортодонт, а междувремено някакъв спорт - в един момент ще има разлика, сама знаеш как оформя, подобряване на стойката също ще помогне. И после евентуално филър в брадичката. С липолитик нищо няма да се получи според мен.

Валянова е добър специалист, но не е особено приятна за комуникация. В темата имаше нейна пациентка, много добре изглеждаше. Може да пробвате с консултация първо и да прецените дали сте ок, с отношението. Аз съм ходила при нея преди над 10 години, за апаратни процедури, добре си свърши работата. Михайлов, не мисля че е с по-добро отноение към пациентите от Валянова. Имае и от него оплаквания, какви коментари прави за пациенти, пред пациенти.

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 13:08 от alex_jp

# 264
To оплаквания има навсякъде. От всеки специалист има и доволни, и недоволни. Нямам как всички да са сто процента доволни.

# 265
  • София
Извинявам се, не е Шарков, объркала съм името, Шарков е пластичен...имаше един, от който беше пропищяла една дама- беше и окепазил лицето и после не беше поел отговорност.
О, аз ляко се олющих от пикото... ама сега е ок.
Що се отнася до отношение, не мога да търпя лошо такова, колкото и да е добър специалиста, дразни ме, не ме предразполага да питам, да се отпусна. И претупването в дерма не ме кефи, ама пак по-добре от кофти отношение.
Иначе аз съм за консултация. а не процедура и питане помежду другото. Като си записах такава и 30 мин можех да си задам всички идиотски въпроси, и остана време и за процедурата, която исках.

# 266
Валянова е троснат и намусен човек, и дори си позволява забележки, което за мен е неприемливо. Освен това се е препълнила самата тя в лицето, което не е особено добра реклама.

# 267
А имате ли впечатления от доктор Ирина Шаркова?

# 268
Тя прави Николета на която скулите са трагедия, според моя вкус де🙃

# 269
Аз като си правих операцията при д-р Шарков, видях и Шаркова, но нещо не ми вдъхна доверие тогава. Не съм се възползвала от услугите ѝ. Иначе може и да е добра.
А Николета ходеше и в Дерма акт по едно време, даже им беше рекламно лице. Сега е при Шаркова. Не се знае точно къде е предобрила със скулите.

Общи условия

Активация на акаунт