Естетични процедури за лице и тяло – 62 тема

• 46 071
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
Вече не, преди работеха.Двусмислено съм го написала, да.Ще поправя.

# 226
Момичета, каква е цената за консултация в дерма акт примерно при Трендафилова или Чилингирова? И според вас има ли смисъл от предварителна консултация или направо час за процедура и да преценява на момента?

# 227
Направо час

# 228
Добре де ама ако запиша направо час при Трендафилова, тя, както писахте, не прави Хармоника и ще препоръча Скулптра. Ако запиша при Георгиевски, той ще каже Хармоника, защото прави Хармоника. Което как да знам дали е обективно мнение:))

Колебая се между двете, знам добре разликата. Като цяло чата ми препоръчва Скулптра като по-силен лифтинг на долна част на лице и за по-тежко лице с овално-квадратна форма над 40. Но малко ме притесняват някои мнения тук относно липсата на достатъчно ефект...

# 229
Това е проблем да, аз съм питала Трендафилова тя каза за теб Скулптра, Хармоника не е подходяща…Сега Георгиевски искаше Хармоника да слага, не се съгласих нищо не искам в момента.
Някой назад писа че Чилингирова работи с всички фулъри, за другите в Дермаакт не мога да кажа не съм била при никой освен двамата.

# 230
Привет, момичета! 🌸
Колебая се между две докторки за поставяне на хиалуронов филър в устните в град Варна –
д-р Зарка Стойчева и д-р Филиана Филипова.
Ако имате лични впечатления или сте били при някоя от тях, ще съм много благодарна да споделите мнение!
Искам резултатът да е естествен.

Благодаря предварително! 🌸🫶🏼

# 231
Др Стойчева за мен работи една идея с по-натурални резултати и по-лека ръка. Бих се доверила на нея в случая за устни.
Не ми харесва това, което споделя като резултати др Филипова.

# 232
Добре де ама ако запиша направо час при Трендафилова, тя, както писахте, не прави Хармоника и ще препоръча Скулптра. Ако запиша при Георгиевски, той ще каже Хармоника, защото прави Хармоника. Което как да знам дали е обективно мнение:))

Колебая се между двете, знам добре разликата. Като цяло чата ми препоръчва Скулптра като по-силен лифтинг на долна част на лице и за по-тежко лице с овално-квадратна форма над 40. Но малко ме притесняват някои мнения тук относно липсата на достатъчно ефект...
Трендафилова прави и Хармоника и Скулптра. Правила съм и двете при нея.

# 233
Това е супер, марси! А от кое видя по-голям лифтиращ ефект. За долна баст на лице (бузите и контур) най-вече ме интересува? И 2 или 3 Скулптра направи? Simple Smile

# 234
Съжалявам да го кажа, но от нито едно от двете. Имат някакъв лек ефект на запълване на обем, но не и лифтиране (при мен). Уж чакам Скулптра да се развива още, след трета доза съм. Но нещо вече не съм оптимист. Поне съм пробвала.

# 235
Моята кожа е проблемна, трудно понася всякакви подобни интервенции, и докторката прецени, че с Радиес рискува по-малко усложнения. Надявам се, с това отговарям на момичетата, които попитаха защо. Иначе каза, че и двата продукта са добри, просто преценява според особеностите на пациента, кой да използва.

По повод петънцата от пъпки, а и не само - изключително упорита гад са, безкрайно много процедури и мазила трябват и пак няма гаранция за пълен успех.

# 236
💞🥀💞

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 19:46 от JACKLIN*

# 237
Честито Жаки Tada Аз все изпускам твойте снимки, но този път съм на време.
Много по детски сладка Heart Eyes
Не помня дали си казвала, но имаш ли филър във брадичката?

# 238
JACKLIN* Честита да си - красива, свежа и усмихната:yellow_heart:Yellow HeartYellow Heart
Много, много красота и младежки вайб носиш! Какви 44..., божеее:open_mouth:
Все така да си, усмихната и с щастливи очи! BirthdayBalloonBalloon

# 239
Не беее 😂 сакън. Няма нищо освен скулптра 3 броя при мен даде обем. И ботокс на 3 зони.
Скинбустер Волайт.
Джоулайн и челюст си имам изразени от малка още. С годините може и да се загубят. Въпреки упражненията и йогата. Времето си върви:)
Но както казва свекърва ми да остаряваме е привилегия, викам си -та не ме роди ти! На 84 г е с разкошна кожа, макс 70 да и се дадат.
Дай Боже всекиму, цял живот ползва само синята нивеа:)

Общи условия

Активация на акаунт