Естетични процедури за лице и тяло – 62 тема

• 45 995
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Каляшева как е махнала всички снимки от преди лифтинга от нета?  Направо е неузнаваема!
Родена е през 1969

Преди

След

И се казва Петранка.

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 19:41 от Rima

# 301
  • гр.София
Ох, разгледах работата на този доктор в Турция. Много е тъжно какво прави- вместо да видя по-възрастни жени, които просто искат да изглеждат малко по-добре през годините, с истинска нужда от лифтинг, виждам млади момичета, правещи се на клоуни буквално...и излизащи с еднакви физиономии Sad
Впрочем на мен пък вчера ми излезе една примамлива реклама за скулптра за 650 лв. Но пак е в измислено (или поне некоментирано) студио в болница Здравето
Скрит текст:

В Здравето работи др Инна Бабаян

# 302
Здравейте момичета, макар и да не се включвам ви следя, радвам се на резултатите ви и попивам всичко в темата - много сте полезни, да си призная, без вас досега куп излишни (и безобразно скъпи) простотии щях да свърша. Не съм си правила много интересни неща, особено от модерните, но мога да изброя - Exilis, ботокс, безоперативна блефаропластика, 0.5 хиалурон филър в устни, Cеlluphase и Easycell/Cеlluphase/Biolisi мезотерапии за стягане/стопяване на мазнини, BHS, LPG, Emsculpt.

На 42 съм, отслабнах с доста след бързо и направо експлозивно надебеляване. Винаги съм имала мазна, плътна кожа без бръчки, но след редуцирането на шишкавината, сега назобиалните се подчертаха (не са остри бръчки, но  дълбоките долини и сенките, са се задълбочили) а най-най-много ме дразни загубения стегнат овал на челюста и булдочешките свличания. До колкото си вадя изводи за мен, четейки дузина теми назад, спасение няма освен лифтинг... мисля го вече.
И аз ще правя Скулптра при д-р Трендафилова и не ме подготви за стоене вкъщи с дни след това, хем я питах колко дни да отделя.
Днес сложих ботокс за пръв път, пак при нея. Сложи ми в пачия крак и по платизмата и в дао - цялата челюст ми набоде и в самите марионетни.
Но до тогава исках да попитам специално Натали, защото и аз съм се насочила към доктор Трендафилова:
За три зони ли плати, за да ти включи Dao-то и платизмата или има някаква друга процедура? Благодаря предварително.

# 303
Ee, супер е този Exilis ❤

# 304
Мари, ако имаш достатъчно жлеза можеш повдигане без имплант, ще станат малки, но прибрани гърдички, без висяща кожа.

Снимки ли имаше? Изпуснах ли?

Не съм срещала никакви отзиви за работата на тази Чокоева, виждала съм нейни снимки и видеа, не ми допада визуално, но може и да си разбира от работата.
Йоана, питай във ФБ групите за красота дали има нейни пациенти, дали са доволни. Не ми е попадало нито едно мнение за нея.

# 305
Има мнения за нея из групите, преди работеше в Дерма акт.С търсачка във фейса излизат много мнения за лекарката.

# 306
На мен ми предстои повдигане. Чудя се да слагам ли и имплант. Ильо Стоянов и Георгиев твърдо съветват “да”, ама се чудя.

# 307
Бюти, аз не бих ако не е крайно, крайно належащо. Тоест при нула жлези или премахнати заради лоши неща. По- добре малки гърди, но твои си без чужди тела в теб.
Много хвалят един за повдигне, но му забравих името, прави им много хубави естествени гърди, маха им имплантите.

# 308
Гигов?

# 309
# 310
И на мен не ми се слага. А и с моите 163 см… трябва вечно да се поддържам супер слаба, ако съм с импланти иначе ужас Simple Smile. Не че не се поддържам Simple Smile. Хирурзите си гледат формата да се получи, после цялостно как изглеждаш ти трябва да си го мислиш.

# 311
Импланти не препоръчвам.По-добре лифтинг на гърдите.

# 312
Благодаря за мненията. А нямаше ли нещо да се пълнят със собствена мазнина?

# 313
# 314
Но е много нетрайно, аз съм се консултирала и тук и в Турция. Там лекарят директно ми каза 2-3 кг да свалиш ще заминат те първо, а и аз нямах нужните мазнини бая си трябват за гърди 😅

Общи условия

Активация на акаунт