Естетични процедури за лице и тяло – 62 тема

• 38 042
  • 722
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Това не е ли от онези укр@инки козметоложки, дето си внасят ботокс и филъри незнайно как и практикуват  из мазета и гаражи?
Червен флаг и бягам с 200 от такива персони.
Евтиното излиза скъпо.
Да не забравяме все пак коя беше самозваната “лекарка-козметоложка”, която се опита да умори няколко лековерни българки с внесен от нея ботокс.
Рускинята Арина Осипова. Или услужливо нямаме спомен за престъпните й действия вече?…
https://novinar.bg/eto-ya-ruskinyata-s-otrovniya-botoks-arina-gudz

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 10:17 от Skiorche

# 286
  • София
Ох, разгледах работата на този доктор в Турция. Много е тъжно какво прави- вместо да видя по-възрастни жени, които просто искат да изглеждат малко по-добре през годините, с истинска нужда от лифтинг, виждам млади момичета, правещи се на клоуни буквално...и излизащи с еднакви физиономии Sad
Впрочем на мен пък вчера ми излезе една примамлива реклама за скулптра за 650 лв. Но пак е в измислено (или поне некоментирано) студио в болница Здравето

# 287
  • София
Ох, разгледах работата на този доктор в Турция. Много е тъжно какво прави- вместо да видя по-възрастни жени, които просто искат да изглеждат малко по-добре през годините, с истинска нужда от лифтинг, виждам млади момичета, правещи се на клоуни буквално...и излизащи с еднакви физиономии Sad
Впрочем на мен пък вчера ми излезе една примамлива реклама за скулптра за 650 лв. Но пак е в измислено (или поне некоментирано) студио в болница Здравето
Скрит текст:

# 288
В Здравето приема и Скерлев.Те там си развиха естетически център.

# 289
Не знаех, че Каляшева е правила лифтинг. Тя по едно време наистина изглеждаше страшно от филъри. Добре го е решила.
Първата естетична корекция, която направих в живота си, беше при нея - филър в устните и скинбустер. 😀

# 290
Момичета, отстъпката за рожденик в Дерма Акт как се ползва?

# 291
Джаки, честито, чудесна си!
И си ми набор. Също да кажа, че джоулайн и брадичка са топ и не никакви филъри по лицето ти повече, помня по стари снимки, да, имаш вече обем, по различно е. Давай апаратни и скинбустери, въпреки, че в последните никак не вярвам, споделете повече за Волайт и RRS, ефект, колко траят?
А Каризма някоя от вас правила ли си е?
Аз бях писала назад в темите,че съм правила Каризма - 3 процедури.В общи линии съм доволна, няма никакъв възстановителен период, даже първите дни е доста плъмпнато лицето /реално е лек оток,който изчезва след 2-3 дни, както и при Скулптра доколкото виждам коментарите на другите момичета.Може би след време ще повтаря курса, даже наскоро питах докторката да направим пак, но тя каза,че е рано все още
Сега ми предлага Rejuran За лице и около очи.Няма много отзиви за него и не знам и аз ,не е много бюджетно , а и няколко дни има възстановителен период.А ми се иска пак нещо да освежа

# 292
-30% на всички процедури( така ми казаха) в месеца на рождения ден.И аз мисля да се възползвам.

# 293
Smile, къде правиш каризмата?
Аз съм слагала 2 пъти реджуран на очи и цяло лице. До третия път така и не стигнах.  Има някакъв ефект, уплътняване на кожата най-вече и състоянието и като цяло, но не мога да кажа дали е само от него. Реално преди него слагах nucleofil от полинуклеотидите и не мисля, че е по-лош, въпреки агресивната реклама на реджурана в момента. И при мен проблемът е най-вече в долната челюст и досега не съм намерила решение въпреки всичките сложени радиеси, лазер, конци, липази и т.н.

# 294
Аз съм слагала 2 пъти реджуран на очи и цяло лице. До третия път така и не стигнах.  Има някакъв ефект, уплътняване на кожата най-вече и състоянието и като цяло, но не мога да кажа дали е само от него. Реално преди него слагах nucleofil от полинуклеотидите и не мисля, че е по-лош, въпреки агресивната реклама на реджурана в момента. И при мен проблемът е най-вече в долната челюст и досега не съм намерила решение въпреки всичките сложени радиеси, лазер, конци, липази и т.н.
В Пловдив съм аз .При д-р Чокоева ходя.Май взех да се разубеждавам за Rejuran-а.Цифра си е и ако вярно е лек ефекта ще си го спестя
При мен не знам и аз къде точно е най-големия проблем, в общи линии цялостно след 40-те.Нямам толкова провисване в долния край, колкото тъжния вид, очите вече спихнаха,паднаха и клепачите, в средната част някак се загуби обем.Скулите са ми изразени иначе.

# 295
-30% на всички процедури( така ми казаха) в месеца на рождения ден.И аз мисля да се възползвам.

Да, така е, за утре имам час и при записването му казах, че искам тази отстъпка, но ще я получа ли или трябва да напомням?

# 296
Ами питай ги като идеш и се представиш коя си.

# 297
Къди, отиваш казваш че си рожденичка и искаш да си ползваш намалението. Те смятат дали ти е по ок. С него или с пакетите които текат в момента, зависи какво ще правиш.

# 298
Момичета, търся спасение за гърдите си, но не силикон. Какви са възможностите? В един момент с напредването на годините всичко спихна и остана само кожа. В огледалото все още не се вижда промяната, но тръгна ли да лягам или да се навеждам и почва да ми се реве при гледката.

# 299
Аз съм слагала 2 пъти реджуран на очи и цяло лице. До третия път така и не стигнах.  Има някакъв ефект, уплътняване на кожата най-вече и състоянието и като цяло, но не мога да кажа дали е само от него. Реално преди него слагах nucleofil от полинуклеотидите и не мисля, че е по-лош, въпреки агресивната реклама на реджурана в момента. И при мен проблемът е най-вече в долната челюст и досега не съм намерила решение въпреки всичките сложени радиеси, лазер, конци, липази и т.н.
В Пловдив съм аз .При д-р Чокоева ходя.Май взех да се разубеждавам за Rejuran-а.Цифра си е и ако вярно е лек ефекта ще си го спестя
При мен не знам и аз къде точно е най-големия проблем, в общи линии цялостно след 40-те.Нямам толкова провисване в долния край, колкото тъжния вид, очите вече спихнаха,паднаха и клепачите, в средната част някак се загуби обем.Скулите са ми изразени иначе.

Най-накрая да попадна на някой, който е в Пловдив Simple Smile Мога ли да питам дали сте доволна от д-р Чокоева? Мога ли да разчитам, че ще ми препоръча подходящите процедрури и доволни ли сте от резултата? Обмислям да отида на  консултация при нея, но не знам направо да запазя за някаква процедура или да изчакам да каже? Обмислям да питам за ботокс и евентуално скинбустери. И при мен тъжния вид на лицето е главна причина да искам да правя нещо вече.
Не съм от смелите...

Общи условия

Активация на акаунт