Естетични процедури за лице и тяло – 62 тема

• 46 035
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
Само да кажа, че според чат джи пи ти Радиес най много лифтира в сравнение със Скулптра и Хармоника. 😀

А някой има ли идея защо Дерма акт ну работят вече с него? Да не би да е заради някой кофти резултат...

# 271
Не, нещо между междуфирмено беше.Бизнес решение е.

# 272
В предаването Шаркова каза че от 7 работи с Николета затова я набедих😂

# 273
Не знам какво си е направила точно Николета, може би Скулптра, но прави лицето й широко.

# 274
какво мислите за фул фейс  с филъри.

# 275
Мисля че първият път ще е уау, ако е слабо лицето. После при наслагване обаче, ще натежи и в дългосрочен план ще провисне. Кожата също ще
 се разтегне. Виждала съм Калшява която с години беше с фул фейс. Накрая беше страшна. Разгради всичко и даде 25 к евро за лифтинг….

# 276
А имате ли впечатления от доктор Ирина Шаркова?
Много подпухнала изглежда, яко си е пълнила лицето и не изглежда толкова добре, колкото преди години.

# 277
Виждала съм Калшява която с години беше с фул фейс. Накрая беше страшна. Разгради всичко и даде 25 к евро за лифтинг….
Знаеш ли на кой се е доверила за лифтинг, не е много като цифра за някое топ име,може би в Турция или ?

Скулптра, ако не ме лъже паметта е много стар продукт, даже с не особено добра репутация преди години, сега как успяха да я изтупат от праха и всичко живо си я слага.
Аз съм доволна от Хармоника преди 1,5 години сложих 2 ампули и още стои голяма част от ефекта, кожата се преобрази,уплътни,стана свежа и сочна,сега се каня да подновя пак.

# 278
Мился че е този но не съм на 100% наистина не помня…
Цените вече са много различни, тя преди 4-5 г сякаш се прави.

https://www.instagram.com/opdrselcukyazan?igsh=bTFlc2YwYXd3cG15

# 279
Мился че е този но не съм на 100% наистина не помня…
Цените вече са много различни, тя преди 4-5 г сякаш се прави.

https://www.instagram.com/opdrselcukyazan?igsh=bTFlc2YwYXd3cG15
този е качил брутални клипове,брррр....и с какви прави вежди и дръпнати очи ги скроява,мани мани

# 280
Здравейте дами, някоя ходила ли е при dr.sonya_europe? (Tака се пише в инстаграм).
Ще съм благодарна на всякакви отзиви!

# 281
Лекар с такова име не бих посетила аз.

# 282
Здравейте дами, някоя ходила ли е при dr.sonya_europe? (Tака се пише в инстаграм).
Ще съм благодарна на всякакви отзиви!
Това не е ли от онези укр@инки козметоложки, дето си внасят ботокс и филъри незнайно как и практикуват  из мазета и гаражи?
Червен флаг и бягам с 200 от такива персони.
Евтиното излиза скъпо.

# 283
Реално цените не са никак евтини, даже малко по-скъпи, отколкото в някои клиники в София. На снимки работата й изглежда наистина впечатляващо, но няма  контакт (телефон) / адрес - нищо в профила си. Практикува и в други държави, доколкото видях.

# 284
На 90% снимките им са крадени, не бих се доверила ко ще без пари да ме калесва😅

Общи условия

Активация на акаунт