Естетични процедури за лице и тяло – 62 тема

• 45 888
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
Елизабет, не помня какъв е въпроса ти, но вероятно никой няма опит по твоя проблем. Аз не съм от редовно списващите тук, но особено в началото, когато бях съвсем нова и имах въпроси съм получавала достатъчно информация от различни потребителки.
Моят опит с естетични процедури е много ограничен тъй като правя минимални интервенции, но винаги се включвам, ако видя въпрос по който мога да дам съвет.

# 361
Ъъъъ, що за реакции тип 2 клас, първи срок.
Не съм правила апаратни в Дерма Акт, какво точно трябва да отговаря. И нещо има срок за отговор ?! Задължение да се отговори?! Айде малко по серизно, не сме на хонорар тук, пишем, ако искаме, ако можем или ако имаме какво да кажем!
И други са оплаквали 😂😂😂 бих вдигнала вежда, но вече ме хвана ботокса и не мога да го хабя😂😂😂😅😅

# 362
То интересно как се пише толкова години в темата, ако никой не отговаря?  И да, пишещите не са на заплата, за да се включват на секундата.А и да бяха пак нямаше да е веднага.Чак пък много хора да се оплакват, какви са тези глупости.Тук няма хора на щат за консултации, малко по-сериозно.

# 363
От апаратни процедури мога да препоръчам Venus Viva и ResurFx.
Но апаратни процедури не добавят обем, по-скоро имат за цел да реструктурират кожата отвътре, да стимулират производството на колаген и евентуално да има и пилинг ефект - обновяване на епидермалния слой. Повечето подходящи са лазери, за които в общия случай е препоръчително да се правят, когато слънцето е слабо.

# 364
Никакви апаратни не бих си правила повече без значение от клиниката. Писала съм го поне 5 пъти,специално за Елизабет ще го напиша за шести. Апаратните процедури дават лек видим ефект в началото от отока,който е нормална реакция на кожата,леко плъмпва лицето, ако е лазер-обелваш се,излиза нова кожа,да по-гладка и свежа и си казваш-уау,имам нов колаген щото си правих това и онова. В дългосрочен план апаратните топят подкожната мазнина и особено след 50 се свличаш с бясно темпо. Това е ако имаш слабо лице и финна кожа ,както при мен. Ако си с плътна,тежка кожа да се изкажат имащите такава.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 09:20 от Златен ангел

# 365
Точно така, апаратните процедури са за по-млади кожи ине стават за слаби лица, без подкожна мазнина.
И доста товарят бюджета...

# 366
Златен ангел, това дали важи и за мезотерапията?

# 367
Златен ангел, това дали важи и за мезотерапията?
не,освен ако не съдържат липолитици,но те пък доколкото имам впечатление нищо не вършат.
Мезотерапии и колагеностимулиращи са полезни и с що годе видим резултат. Също и филъри в премерени количества на точните места,за да компенсират известна загуба на обем.

# 368
Някой питаше наскоро за варианти за отпусната кожа на колената. Попадна ми видео (от мин. год.) с Трендафилова и Присадашка, в което коментираха някакви пакети в Дерма акт. Единият включваше Скулптра и обясняваха, че може да се прилага в най-различни зони - лице, шия, колена, дупе и т.н.,   Заслушах се, понеже се очертава на мен също да ми е проблемна зона напред в годините, но първо ще я тествам на фейса.

# 369
  • София
За целулит и оформяне на тяло, след колко процедури се вижда резултат при вас, ако го разглеждаме спрямо цена-действие? Разглеждам icoone laser и LPG, но не мога да намеря повече плюсове в полза на един от двата метода. Пък ако имате и друг изпитан метод, ще чакам отзиви. За масаж също съм съгласна, стига да сте попаднали на хубав, качествен масаж в София.

# 370
  • Варна
Относно апаратни и т.н.,ами аз например нямам загуба на обем никъде/41г/, но имам това отпускане в долната част,очертала съм на снимката,само дясно на снимката трябва да е по-горе. Писах наскоро,че правих няколко процедури accent prime топене и стягане с нулев ефект.Страх мене от Радиес заради допълнителен обем и разширяване ,моето лице си е широко и без това.Направо се чудя вече какво да правя и като се погледна ми иде да полудея.Ако се обере това отпускане и лицето леко дръпне нагоре коренно ще се подобрят нещата,но с какво да се постигне… За ботокс съм също отново ,но виждам леко свличане на цялото чело,което би се оправило трайно единствено с лифтиране в темпоралната зона.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 16:40 от Ivka_smile

# 371
  • Бургас
В Пловдив къде мога мога да сложа Радиес или Скулптра на прилична цена и добър доктор. Преди две години слагах при Гюрова, но не съм доволна.

В смисъл - доволна сте от продукта, но не сте доволна от начина на поставяне? Какви са възможните нежелани последствия? След Скулптура веднага ли може да се появиш на работа?

# 372
Бях писала за отзиви за др Личев и за белисимо като цяло, но след като не видях никакви, се загледах за други варианти. Забелязах огромни разлики в цените между белисимо и други клиники, включитлено Дерма акт, които са доста популярни. На какво би могло да се държи това?

И моля да ми препоръчате добър доктор / клиника за ботокс на масетери?
Всякаква помощ би била полезна.

# 373
Бях писала за отзиви за др Личев и за белисимо като цяло, но след като не видях никакви, се загледах за други варианти. Забелязах огромни разлики в цените между белисимо и други клиники, включитлено Дерма акт, които са доста популярни. На какво би могло да се държи това?

Всякаква помощ би била полезна.

Дайте пример за тези "огромни разлики".

# 374

Писах по-напред в темата, че преди две седмици правих ботокс на масетери, но и на цялата платизма, също и в марионетните, в Дерма акт при д-р Трендафилова. Като работа от нейна страна нямам никакви оплаквания - на ретуша не виждам какво би могла да коригира, но не мога да свикна с усещането за стягане отстрани на устните и събирането на самите устни, както и на челюстта като цяло. Промени ми се малко лицето. С бруксизъм съм, но си харесвам челюстта по-масивна и не го направих заради това, а заради контура. Вярно, прибра го, но марионетните не. Може би не бих повторила. Само заради бруксизма не бих го направила отново. Ако заради това ще го правите, обмислете си го добре - не си струва дискомфортът, който го има поне месец, ако не и повече.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 23:02 от N a t a l y

Общи условия

Активация на акаунт