Естетични процедури за лице и тяло – 62 тема

• 45 954
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
Освен това ти се сменя лицето - ботоксът в марионетните избута ъглите на устните и сега устата ми е по-малка, смалена и тясна, а имах широка уста, която харесвах и не се възприемам.

Всеки има различни цели явно. Grinning Много искам по-малка устичка, която се раздува по-скоро нагоре и надолу, отколкото настрани.

Нещо такова:
Скрит текст:

Доста младежко изглежда, според мен.

# 346
Така е, имаме различна визия, но имай предвид, че и баркодът става по-отявлен...Като акордеон - като го свиваш, сещаш се...

# 347
Здравейте, може ли да ми препоръчате добър дерматолог във Варна за поставяне на хиалурон в устните? Целя максимално естествен резултат.

# 348
Момичета, отоците под очите след ботокс в зоната пачи крак през цялото действие на ботокса ли са или само в началото?

# 349
Слагала съм 4 пъти ботокс и нито веднъж не съм имала отоци под очите. За мен това звучи много странно.

# 350
Момичета, отоците под очите след ботокс в зоната пачи крак през цялото действие на ботокса ли са или само в началото?

В началото са само при мен, не се безпокойте.

# 351
Никога не съм имала оток след поставяне на ботокс,правя го от над 20 години.

# 352
  • София
Следя и аз за процедури в областта на двойната брадичка. Конкретно Belkyra разглеждам, но все още събирам мнения, понеже не смятам да е много скоро.

# 353
  • Бургас

Аз имах отоци под очите от ботокс. В трите зони. Най вероятно е от зона пачи крак. Не се появиха в самото начало а след поне 3-4 седмици. Вечер пред телевизора ако се масажирах с ролер  лицето, на сутринта беше една идея по добре. Най вероято се блокира лимфопотока и затова.

# 354
Здравейте за апаратни  процедури в Дерма акт,към кого се обръщате?

# 355
bsz, точно от зона пачи крак са.
А през цялото действие на ботокса ли Ви се появяваха или отшумяха?

# 356
  • Бургас
bsz, точно от зона пачи крак са.
А през цялото действие на ботокса ли Ви се появяваха или отшумяха?

Отшумяха и изчезнаха с намаляването на действието на ботокса.

# 357
  • Пловдив
В Пловдив къде мога мога да сложа Радиес или Скулптра на прилична цена и добър доктор. Преди две години слагах при Гюрова, но не съм доволна.

# 358
Честно казано, аз не разбирам защо е създадена тази група отворена, би трябвало да се направи за тесен кръг от хора, само редовно коментиращите.  Някой напише ли нещо за мнение, никой братче не отговаря , и не съм единствената, която се оплаква. Желая Ви късмет на всички. 🍀

# 359
Какво?Ако някой има опит ще каже.Вероятно никой няма.И какви апаратни?Аз съм правила лазер само там-СО2.
Вероятно и хората с опит не са на линия, че да отговорят веднага.

Общи условия

Активация на акаунт