Естетични процедури за лице и тяло – 62 тема

• 45 986
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
Скрит текст:
Smile, къде правиш каризмата?
Аз съм слагала 2 пъти реджуран на очи и цяло лице. До третия път така и не стигнах.  Има някакъв ефект, уплътняване на кожата най-вече и състоянието и като цяло, но не мога да кажа дали е само от него. Реално преди него слагах nucleofil от полинуклеотидите и не мисля, че е по-лош, въпреки агресивната реклама на реджурана в момента. И при мен проблемът е най-вече в долната челюст и досега не съм намерила решение въпреки всичките сложени радиеси, лазер, конци, липази и т.н.
В Пловдив съм аз .При д-р Чокоева ходя.Май взех да се разубеждавам за Rejuran-а.Цифра си е и ако вярно е лек ефекта ще си го спестя
При мен не знам и аз къде точно е най-големия проблем, в общи линии цялостно след 40-те.Нямам толкова провисване в долния край, колкото тъжния вид, очите вече спихнаха,паднаха и клепачите, в средната част някак се загуби обем.Скулите са ми изразени иначе.

Най-накрая да попадна на някой, който е в Пловдив Simple Smile Мога ли да питам дали сте доволна от д-р Чокоева? Мога ли да разчитам, че ще ми препоръча подходящите процедрури и доволни ли сте от резултата? Обмислям да отида на  консултация при нея, но не знам направо да запазя за някаква процедура или да изчакам да каже? Обмислям да питам за ботокс и евентуално скинбустери. И при мен тъжния вид на лицето е главна причина да искам да правя нещо вече.
Не съм от смелите.
..
[/quote]
В общи линии съм доволна.По принцип й се доверявам ,с едно наум ,разбира се.Като цяла е много свежа и приятна.Правила съм устни/моите много бързо се разграждат,но мисля,че е до организъм, не знам и аз/ботокс, Каризма, Younge Eye.Бе доста неща, включително скинбустери.
[/quote]
Супер, благодаря Simple Smile Аз точно за ботокс и скинбустери искам да се консултирам и евентуално да видя как ще ми понесе. Определено ме е притеснява ботокса, то другото си е до мен, дали ще има ефект.

# 331
[
Аз правя BTL Emtone в Дерма акт. След третата процедура видях ефект, но знаете как е с този проблем, трябва борба на всички фронтове. Вече имам направени 4 процедури, мисля този месец да направя още 2 и това ще е откъм процедури за тяло (засега). 😀
Преди това имам направени и две антицелулитни мезотерапии Cellutrix
[/quote]

Благодаря за инфото!Тя борбата не спира, спортувам, храня се балансирано, пия вода, от 1 седмица пак почнах масажи с вендузи.Надявам се да повлиеят и тези процедури.

# 332
Joanna85 Имай предвид,че не е много лесно с часовете при нея.Иначе на мен първия път като отидох не ми взе нищо за консултация.Така ,че може само да отидеш и да прецените заедно какво и как и изобщо да видиш как ще я усетиш.

# 333
Чокоева преди няколко дни беше пуснала на стори правени от нея устни. За мен бяха невероятни, не знам дали съм виждала по-добро изпълнение. Естествено, много зависи и какви са били преди интервенцията, но наистина бяха много красиви.
И аз мисля,че ги прави естетични ,съобразено с желанието на клиентката,разбира се.Аз винаги се притеснявам да не личи много и ми слага мек филър. Може и затова да го "изяждам" бързо.Това са моите - правени преди 2 седмици

# 334
Момичета, кой филър е ок за брадича и колко струва горе долу? Кой е най добър за брада? Моето близко момиче е решена твърдо, праща ми това, ако стане ще е добре:

# 335
За брадичката трябва да е твърд филър.  Цената зависики от милилитрите, които ще се поставят - около 550-600 лв на милилитър. Според мен около 2- 3 мл ще трябват.

# 336
Juvederm volux е предпочитан за тая област.

# 337
Аз съм си правила Volux в брадичка. Много добре става, само първите два-три дни трябва да изтърпиш да не се поглеждаш 😀

# 338
Жаки, дъщеря ми е с Жувадерм. Слага го Георгиевски. Аз, като майка се опитах да попитам, дали не може да се сложи половин мл., а след две седмици останалото....при нужда, един вид. Той каза, че един мл. даже ще е малко. Добре го направи.

# 339
Волукс и аз.

# 340
Денкова не ползва ботокс в долна трета на лицето. С Juvederm Volux.

Здравейте
Какви са обясненията на Денкова,защото не използва ботокс там?
Стана ми интересно

# 341
Резултатът е малък и краткотраен, а все пак материалът е скъп и клиентът не е доволен.

# 342
Аз съм правила BTL много отдавна при Паскова в Дерма Вита. Ефектът беше нула, но беше отдавна и може би сега има далеч по-усъвършенствани апарати.
В "Derma Vita" не се ли предлага само "BTL Unison"? Това "Emtone" май се води по-advanced процедура. Освен ако аз не бъркам нещо.

Според него (и Георгиев) при само повдигане без импланти няма да получиш обем в горната част и финално няма да си много хепи, въпреки, че птозата е обрана.
Ами, дори от лаишка гледна точка, съвсем логично е да няма как да се докара обем в горната част само с повдигане. То и с импланти невинаги се получава, както трябва. Simple Smile

Чокоева преди няколко дни беше пуснала на стори правени от нея устни. За мен бяха невероятни, не знам дали съм виждала по-добро изпълнение. Естествено, много зависи и какви са били преди интервенцията, но наистина бяха много красиви.
Има ли къде да ги видя? Търсих, но не намерих. От доста време се чудя при кого да си направя устните, но все отлагам, защото почти никой не ме впечатлява с работата си. В чужбински страници какви уникални резултати показват, не е истина.

# 343
Аз това и казах, че сега вероятно има по-усъвършенствани апарати и може да има по-добър резултат.

# 344
Резултатът е малък и краткотраен, а все пак материалът е скъп и клиентът не е доволен.

Абсолютно подкрепям, само дето Трендафилова не ми го обясни предварително, за да взема информирано решение, а явно прочетеното не ми беше достатъчно, но поне разбрах (по трудния начин), че ботоксът като цяло не е моето - дори организмът ми не е ок с него.
Освен това ти се сменя лицето - ботоксът в марионетните избута ъглите на устните и сега устата ми е по-малка, смалена и тясна, а имах широка уста, която харесвах и не се възприемам.

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 10:13 от N a t a l y

Общи условия

Активация на акаунт