Аз съм слагала 2 пъти реджуран на очи и цяло лице. До третия път така и не стигнах. Има някакъв ефект, уплътняване на кожата най-вече и състоянието и като цяло, но не мога да кажа дали е само от него. Реално преди него слагах nucleofil от полинуклеотидите и не мисля, че е по-лош, въпреки агресивната реклама на реджурана в момента. И при мен проблемът е най-вече в долната челюст и досега не съм намерила решение въпреки всичките сложени радиеси, лазер, конци, липази и т.н.
При мен не знам и аз къде точно е най-големия проблем, в общи линии цялостно след 40-те.Нямам толкова провисване в долния край, колкото тъжния вид, очите вече спихнаха,паднаха и клепачите, в средната част някак се загуби обем.Скулите са ми изразени иначе.
Мога ли да питам дали сте доволна от д-р Чокоева? Мога ли да разчитам, че ще ми препоръча подходящите процедрури и доволни ли сте от резултата? Обмислям да отида на консултация при нея, но не знам направо да запазя за някаква процедура или да изчакам да каже? Обмислям да питам за ботокс и евентуално скинбустери. И при мен тъжния вид на лицето е главна причина да искам да правя нещо вече.Не съм от смелите.
[/quote]
В общи линии съм доволна.По принцип й се доверявам ,с едно наум ,разбира се.Като цяла е много свежа и приятна.Правила съм устни/моите много бързо се разграждат,но мисля,че е до организъм, не знам и аз/ботокс, Каризма, Younge Eye.Бе доста неща, включително скинбустери.
[/quote]
Супер, благодаря
Аз точно за ботокс и скинбустери искам да се консултирам и евентуално да видя как ще ми понесе. Определено ме е притеснява ботокса, то другото си е до мен, дали ще има ефект.