Естетични процедури за лице и тяло – 62 тема

• 45 990
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
# 316
Здравейте, дали някоя дама в групата е правила терапия с-BTL EMTONE®/комбинация от монополярна радиочестота и фокусирани акустични вълни/ за премахване на целулит и дали е видяла ефект.Дермаакт имат промоция и много обещаващи резулатити!

# 317
Аз съм правила BTL много отдавна при Паскова в Дерма Вита. Ефектът беше нула, но беше отдавна и може би сега има далеч по-усъвършенствани апарати. Дерма Акт май имат много нови машини и може и да има ефект. Споделям опит от преди време.

# 318
  • София

В Здравето работи др Инна Бабаян
Коя е тя? Нещо трябва да знам за нея ли? в смисъл тук никога не е коментирана- добра ли е, не е ли?

Относно гърдите- Гигов се води име за повдгане- доколкото знам е против импланитите. Запълването с мазнини е доста нетрайно и трябва да имаш бая своя мазнина. Мен като ме видя лекар, доста се посмя, няма какво и откъде да вземат, макар аз да мисля, че имат. Аз съм с импланти, но знам, че все някога ще тр да ги махна, така че обмислям вариантите, зашото преди това бях -0 и ще останат кожи. освен това си ги обожавам и не искам да се разделям с тях въобще. Просто се следя редовно. Според мен що се отноася до пластична хирургия- доверете се на добър лекар (лично мнение- не и Ильо стоянов) и го слушайте какво ще ви препоръча. Навремето аз исках минимални кубици и спорих със седмици с лекаря, който ми обясняваше, че просто няма да ми седят на база размерите на гръдния кош. Също спорих,че искаше да ми ги сложи през мишниците. Накрая се предадох и го ослушах- значи прав е бил за всичко. Сега никой никога не е познавал, че съм с импланти дори на голо, и изглеждат сякаш за тези ,които цял живот са ми липсвали. Та просто- слушайте проверен доверен лекар.

# 319
Аз не съм много голям фен на Ильо Стоянов. Пък и си поостаря. Споделям от консултацията с него. Според него (и Георгиев) при само повдигане без импланти няма да получиш обем в горната част и финално няма да си много хепи, въпреки, че птозата е обрана.

# 320
Но до тогава исках да попитам специално Натали, защото и аз съм се насочила към доктор Трендафилова:
За три зони ли плати, за да ти включи Dao-то и платизмата или има някаква друга процедура? Благодаря предварително.

За пачи крак, Дао и платизма, като ме набоде и към масетерите платих 900 лв.
Обмисли добре ботокса в долна част...Не е каквото очаквах...Ефектът не е уау, същевременно има едно стягане, което мен адски ме дразни и ме опъва при хранене, смях и даже и говор понякога. А и като ти бодне Дао-то, устните се вирват леко нагоре в ъгълчетата и стоя леко нацупена, което също ме дразни. Май не бих повторила...Аз и очите си не харесвам наботоксени - имам чувството, че се смалиха, а аз съм с големи очи и си ги харесвах такива - големи Laughing  Плюс леки отоци под очите, а никога не съм имала торбички.Та не знам дали и в пачия крак бих повторила, май ще си ходя с бръчките Laughing

# 321
Имате ли впечатления за работата на доктор Денкова? Обръща ли внимание, ако не си някоя вип персона? Събирам препоръки за филър в брадичка и контур на долна челюст, като целя естествен разултат Simple Smile

# 322
Аз ходя при Денкова и съм си правила филър и контур на долна челюст при нея. Отличен резултат и за мен лично тя е най-добрият естетичен дерматолог в БГ.

# 323
Аз ходя при Денкова и съм си правила филър и контур на долна челюст при нея. Отличен резултат и за мен лично тя е най-добрият естетичен дерматолог в БГ.

С ботокс ли Ви прави контура или?

# 324
Денкова не ползва ботокс в долна трета на лицето. С Juvederm Volux.

# 325
Smile, къде правиш каризмата?
Аз съм слагала 2 пъти реджуран на очи и цяло лице. До третия път така и не стигнах.  Има някакъв ефект, уплътняване на кожата най-вече и състоянието и като цяло, но не мога да кажа дали е само от него. Реално преди него слагах nucleofil от полинуклеотидите и не мисля, че е по-лош, въпреки агресивната реклама на реджурана в момента. И при мен проблемът е най-вече в долната челюст и досега не съм намерила решение въпреки всичките сложени радиеси, лазер, конци, липази и т.н.
В Пловдив съм аз .При д-р Чокоева ходя.Май взех да се разубеждавам за Rejuran-а.Цифра си е и ако вярно е лек ефекта ще си го спестя
При мен не знам и аз къде точно е най-големия проблем, в общи линии цялостно след 40-те.Нямам толкова провисване в долния край, колкото тъжния вид, очите вече спихнаха,паднаха и клепачите, в средната част някак се загуби обем.Скулите са ми изразени иначе.

Най-накрая да попадна на някой, който е в Пловдив Simple Smile Мога ли да питам дали сте доволна от д-р Чокоева? Мога ли да разчитам, че ще ми препоръча подходящите процедрури и доволни ли сте от резултата? Обмислям да отида на  консултация при нея, но не знам направо да запазя за някаква процедура или да изчакам да каже? Обмислям да питам за ботокс и евентуално скинбустери. И при мен тъжния вид на лицето е главна причина да искам да правя нещо вече.
Не съм от смелите...
В общи линии съм доволна.По принцип й се доверявам ,с едно наум ,разбира се.Като цяла е много свежа и приятна.Правила съм устни/моите много бързо се разграждат,но мисля,че е до организъм, не знам и аз/ботокс, Каризма, Younge Eye.Бе доста неща, включително скинбустери.

# 326
Чокоева преди няколко дни беше пуснала на стори правени от нея устни. За мен бяха невероятни, не знам дали съм виждала по-добро изпълнение. Естествено, много зависи и какви са били преди интервенцията, но наистина бяха много красиви.

# 327
А на мен днес Чилингирова ми отказа устни. Според нея няма нужда, били добре хидратирани и с добра плътност. Последният ми филър е м.11 2023г, 0.5мл пак в Дерма Акт, в интерес на истината и аз не бях сигурна имам ли нужда, просто ме блазнеше 30% отстъпка хахааа

# 328
Мдам, тя слага само ако смята, че има защо.И аз имам час скоро, имам усещане, че ще има дебати.🙃

# 329
Здравейте, дали някоя дама в групата е правила терапия с-BTL EMTONE
Аз правя BTL Emtone в Дерма акт. След третата процедура видях ефект, но знаете как е с този проблем, трябва борба на всички фронтове. Вече имам направени 4 процедури, мисля този месец да направя още 2 и това ще е откъм процедури за тяло (засега). 😀
Преди това имам направени и две антицелулитни мезотерапии Cellutrix

Общи условия

Активация на акаунт