Естетични процедури за лице и тяло – 62 тема

• 45 907
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
На мен Хармоника ми добавя обем и запълва,освен това уплътнява кожата,сега при второто поставяне след 1,5 г на места канюлата минаваше трудно
След 7-8 месеца ще пробвам Ленисна,тя била като Скулптра.

# 631
GERy@K, ДХ3 – Благодаря Flowers Rose

# 632
  • София
Здравейте, преди 10 дни правих ултраформър лице. За сега резултата, който виждам не е това което очаквах. Искам лифтироне и повдигане в средната част. Сега обмислям филтър, но се колебая в назолабиални или скули. Какво ще ми препоръчате. Нещо друго може ли да се направи за да изглежда лицето по свежо и подмладено. Прилагам ш снимка

Може би Скулптра. И LED лампа. И EMS уред за трениране на мускулите на лицето. И остеостетични масажи/фейс йога.

Вижте това видео за назолабиалните - на някого препоръчвали ли са му това: https://www.youtube.com/shorts/_k_KTPPic5Y

# 633
Днес бях на ботокс и устни.Сложи ми др.Чилингирова съвсем малко в устните.Не знам има ли 0,5.Останалото в назото директно, малко в марионетните.Ще спаднат, но заради спецификата на моите устни тя не иска да слага въобще даже, смили се за съвсем

Какво ми каза тя: около устата скунбустър, 3 броя през период там подходящ.
Иска да сложим няколко Скулптри.Ще мисля.
И станах на 48г 😅

Последна редакция: сб, 14 юни 2025, 02:16 от ДХ3

# 634
ДХЗ, къде в назолабиалните сложи филър и какъв -  дълбоко в основата на ноздрите само или по цялата дължина на зиг-заг?От снимката не изглежда да имаш нужда от Скулптра.Какъв скинбустер за около устните препоръча?Устните са супер!Но ти си имаш перфектен контур.

# 635
Дълбоко в основата на носа, после на зиг-заг в самите гънки, марионетните и към брадичката боде в различни посоки.Сейфа е.
Около устните каза Рестилейн ..аммм…кой беше.Витал вероятно.
Дойде неин колега пластичен хирург да ми види очите, че искам блефаро.Каза, че
мога да изчакам още 5г за лифтинг.Може и сега, има какво да ме пипне, най-вече заради шията.Иначе може да пипнат само шията, според него за момента съм си ок.Д-р Димитров, ако не бъркам, много симпатичен човек.

# 636
Днес бях на ботокс и устни.Сложи ми др.Чилингирова съвсем малко в устните.Не знам има ли 0,5.Останалото в назото директно, малко в марионетните.Ще спаднат, но заради спецификата на моите устни тя не иска да слага въобще даже, смили се за съвсем малко.😅
Скрит текст:

Само с арника съм намазана и лъщя.Петносах се пак на морето, ама то вече аман.
Какво ми каза тя: около устата скунбустър, 3 броя през период там подходящ.
Иска да сложим няколко Скулптри.Ще мисля.
И на мен ми каза, че в назото директно, не е за филър  в назото (заради моята специфика на лицето) и също скинбустер е вариант, както и направихме. Писах по-нагоре Juvderm volte, добре се повлия, на пръв поглед... но ще видим като се разгърне. При мен няма как да изчезнат напълно, но аз и не искам де.
По-натам ще ви снимам дали има резултат.

# 637
Joana, моля те изтрий снимката от цитата ти.

# 638
Joana, моля те изтрий снимката от цитата ти.
Изтрих я.. веднага редактирах Simple Smile

# 639
ДХЗ, много добре се е получило! Рано е за лифтинг нямаш още свободна кожа. Гледай за едни вертикални черти пред ушите, те са много показателни

# 640
ДХ3, красива сте без грим.

# 641
  • Варна
ДХЗ, много добре се е получило! Рано е за лифтинг нямаш още свободна кожа. Гледай за едни вертикални черти пред ушите, те са много показателни

Стана ми интересно ,какви са тези вертикални черти?

# 642
Като бръчки покрай ушите, между тях и бакембардите.

# 643
Виждала съм ги при много възрастни жени тези бръчки около ушите.
ДХЗ, изглеждаш много хубаво.

# 644
ММ има такива, появиха му се към 45-46г.

Общи условия

Активация на акаунт