Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 – 5 - Май

• 48 901
  • 1 105
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Ами защо пита дали не може повече от един? Явно се надява да може, очаква да може.  Аз даже един не искам да има без връщане.
Къде го четеш това?
Маркираното в червено имам предвид.

# 271
Да ви кажа, по принцип може да ви върнат парите за повече от един артикул, от една и съща поръчка - примерно преди седмици открих, че флашката ми със 100 гб се е повредила и ми върнаха парите (но бяха 4-5 лв) - не си я поискаха.
Тези дни започна да се къса дръжката (този път става дума за малка дръжка - тази, която е пришита за чантата, а не такава, която може да се смени) на една дамска чанта от същата поръчка - писах на бота и ми върна парите.

Естествено, ако беше друг магазин, нямаше да се оплача, защото нямаше да има ефект.

# 272
Здравейте, вчера направих поръчка с връщане на кредит, взех си частта за вчера, но днес като напиша claimcredit, не ми излиза опцията за останалите дни. Чатът е безполезен, имали ли сте такъв случай и може ли да се направи нещо?

# 273
starlight, един профил ли имаш? Дай екранна снимка. Опитай със заявете кредит (заяветекредит).

# 274
Здравейте, вчера направих поръчка с връщане на кредит, взех си частта за вчера, но днес като напиша claimcredit, не ми излиза опцията за останалите дни. Чатът е безполезен, имали ли сте такъв случай и може ли да се направи нещо?
Дали не сте взели купони в замяна на оставащият кредит ?

# 275
Дали не сте взели купони в замяна на оставащият кредит ?
Явно това съм направила, но не знам как, замаскирано ли е по някакъв начин или изрично трябва да го избереш. Предполагам и че няма какво да се направи 😆

# 276
Няма какво да се направи. Не е замаскирано, изскача поле и те пита, трябва да го откажеш, аз директно затварям прозореца.
Ако имате купони, а не сте поръчвали скоро с промоцията за купони, значи че е от връщането на кредит.

# 277
Интересно какви купони са дали.

# 278
Няма какво да се направи. Не е замаскирано, изскача поле и те пита, трябва да го откажеш, аз директно затварям прозореца.
Ако имате купони, а не сте поръчвали скоро с промоцията за купони, значи че е от връщането на кредит.
Благодаря, имам купони, да, изобщо не съм разбрала, че са ме питали, явно трябва да се оглеждам повече 😆

alys, 10лв. от 40, 20 от 100 и 40 от 200 са

# 279
Ами защо пита дали не може повече от един? Явно се надява да може, очаква да може.  Аз даже един не искам да има без връщане.
Къде видя, че съм питала дали може повече? Питах дали и при другите е така!

# 280
Аз никога не съм приемала да не връщам продукт. Въпрос на 5 минути ми е да си препиша с маркер кода за връщане и да изтичам до бокса до нас да оставя пратката. Виж, когато самите те не си искат нещата и ми казват, че стоката не подлежи на връщане, ок, нямам избор, но сега у нас се  въртят един комплект гащи и едни раделители за шкаф, които се чудя на кого да пробутам. Та, връщам си аз и предпочитам да е така. Освен това, напоследък от оставянето в бокса до връщането на парите като кредит или по карта минават само няколко часа.
Но пък, може това да е част от някаква програма за лоялност към съответния клиент, както при мен възстановяват предварително парите на доверие. Иначе уговорката, че имаш право от всяка поръчка да си вземеш парите без да връщаш стока, ми изглежда като подарък. И сигурно има значение на каква стойност е стоката. Не вярвам да заявя робота за връщане и да ми кажат "задръж си го".

# 281
И аз не вярвам, че ако ми се повреди металотърсачът (примерно, защото беше над 200 лв), ще кажат да не го връщам.
Но, според мен за нещата, които струват дребни суми, просто им е все едно.

# 282
И аз не вярвам, че ако ми се повреди металотърсачът (примерно, защото беше над 200 лв), ще кажат да не го връщам.
Ама на нас не ни е, особено ако си го извоювал с карта за отстъпка и/или купон! Laughing

# 283
Не е точно така,защото  на мен
ми  искаха връщане на продукт за 4лв.,а за над 50 не искаха да им го връщам.

# 284
  • Pazardjik
Сутринта в 6h оставих пакет за връщане в бокса , но все още нямам известие . Това нормално ли е

Самоцитирам се

Общи условия

Активация на акаунт