Домът на мечтите

• 65 372
  • 933
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Не знам защо Иван и Андрей решиха, че зрителите ще проявят интерес към Николета в праймтайм. Телевизионната аудитория заслужава съдържание с повече стойност.
Е как защо? На 1 място - огромни силиконови цомби ( имам чувството, че ще се спукат всеки момент), тук таме и някое зърно се покаже... 2. Модерен вариант на неуката ПИпиляшка, достигнала висини на "най-красивата и сексапилна българка" (според тях), модел и бизнесдама ( всички знаем и помним как и откъде е тръгнала) . Трабант, превърнал се в глезена принцеса. 3. То всякакви насиликонени и наджукени (и много прости) плеймейтки и подобни завладяха ефира и ги пишат ВИП, та Николета ли няма да покажат? Пък и нали им е протеже.
Гледам го за сеир и уж заради дизайна, който почти липсва. Започнах да го гледам заради дизайна, то стана на сеир... Исках да видя дали Николета е поумняла. М, не е, още си е НЛО. Потресох се как оставиха за второто дете 12 кв стаичка за сметка на голямата спалня с огромната гардеробна. Важното да има къде Михайлов да гони топка из спалнята, а Николета да дефилира в гардеробната. Та тъй - роклите са по-важни. В стаята на Никол важно тоалетка да има. А бюрото къде е? Явно идеята е да заляга над гримове и прически, а не да учи.
От темата за Звездни компромати, стоп кадър 18+
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 07:26 от Vesika

# 616
Всички добре знаем с какво са известни , но не беше и не е нужно продуцентите да ни ги натрисат на телевизионния екран.

# 617
  • Някъде там
Щом е идея на Алеко, ще има и втори сезон. Няма начин, да не ни покаже златната скулптура на Буда..
Предполагам,че Гергана пак няма да има думата и само ще се зъби глуповато, ще излъчва "позитивизъм" и ще се радва, че са и позволили да се покаже пак, че на господин претенция може скоро и да не му дойде  музата да й рекламира пак чаршафите.

# 618
Предаването изобщо не е в добра услуга на Николета. Опита се да се представи като улегнала и различна от преди. Заявките за предаването бяха, че никога няма да сме я виждали така. Накрая излиза, че си е същата и грам не е мръднала. Да не казвам, че по-зле е станала. Как може да си на 38 години и грам да не мръднеш интелектуално?
Тоя Ники съм със смесени чувства за него.

# 619
Защо дават натискане между Николета и Азис?
Как е възможно в това време този селски разврат....трябва да спрат това предаване и тези Иван и Андрей да ги глобят якоооо,да ги върнат в първи клас ,да нямат за уискенци и бяло винце

# 620
  • София
Аз от коментарите в темата останах с впечатлението, че Николета е по- харесвана от Гери и дори изпъквала със своята естественост пред изкуственият образ на дизайнерската съпруга.

# 621
Дано не прекъснат предаването след петък.  Идната седмица в делничните дни няма да има епизод, от понеделник до петък е "Муха в супата" от 20 ч, Иво Аръков гостува преди малко при Гала и разказа...

# 622
Азис притежава вокални качества, но артистичният му образ за мен няма автентичност. Ще го запомня с имитацията - римейк на турските звезди Зеки Мюрен и Бюлент Ерсой. Присъствието му на телевизионния екран вече ми идва натрапчиво.

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 12:08 от •MERA•

# 623
Някои има ли информация за реален рейтинг на предаването?
Според мен се гледа, много хора го пускат за сеира.

# 624
Все още няма официално обявен рейтинг за третия епизод .Според данни от ГАРБ рейтингът е спаднал от 23.45% на 20.64% още във втория епизод, а тенденцията подсказва още по-нисък резултат за третия.

# 625
Гледа се и после се възмущават
Аз си признавам че гледах малко от първия епизод и не издържах повече ,но чета тук да разбера сеира накратко преразказан

# 626
Че то в третия въобще показаха ли къщата или само снимките от гардеробната? Grinning

# 627
Ми то е хаотично сглобено цялото предаване. Егати пък и дизайна във втора серия да избират чаршафи, ай моля. На мен най-приятно ми беше като приключи всичко да ида да си купя подобни неща и украси например, какво ги емнал отсега какви ще са чаршафите, сакън да не ги изпусне и да си купят с ластик, пък той такива нали не предлага, или лампионите. Прокарай си кабелите, лесно ще изберат тела като ги заложи, да не говоря, че той като цяло е далеч от лампионите още в първа или втора серия. Аз с Никитата се забавлявам, а с извисеното семейство... всъщност пак се забавлявам, техните реакции ми докарват присмех, па нищо, че са супер богати, няма да е зле да стъпят малко на земята.

# 628
Иван и Андрей са решили да сипят от всичко с големия черпак,да обхване суверена ,така да се каже,за всеки по малко сеир да има...еми стана буламач.Ако бяха направили едно стегнато предаване само за интериор щеше да е много по-успешно.

# 629
  • София
Андрей сподели в един подкаст, че винаги са искали да продуцират реалити с полезно съдържание, за това и се съгласили на тази концепция за шоу, защото съветите на Алекс щели да бъдат много интересни на зрителите.

Общи условия

Активация на акаунт