Домът на мечтите

• 65 368
  • 933
  •   1
Отговори
# 630
Ами то шоОто го има, само дето съветите на Алекс куцат. Цитира вчера височина на кухнята че е 90, за острова, ама така наизустено, че някак чак не ми беше интересно да го слушам.

# 631
Полезните съвети на Алекс:
- Плотът в кухнята е 90 см, заради уредите за вграждане;
- В гардероба може да има лостове, рафтове, чекмеджета, механизми.

Не думай, Алекс. Толкова интересно и нечувано. Trollface

Финалът е в неделя. Едночасов епизод.

# 632
Най- вероятно NOVA е реагирала с корекции на програмата, за да намали щетите. Така и не обявиха рейтинга на третия епизод , предполагам е бил по-нисък и от втория . Бих искала Иван и Андрей да се извинят публично за това, че генерализираха как целият български народ мразел богатите и известните от завист и бедност ама надали ще го направят.

# 633
Аз мисля, че спасяват рейтинга на дизайнера и синоптичката. Тя вероятно е изпаднала в нервен хилеж "Ама, Алекс, хората не ме харесват, а аз съм работеща жена, как ще стигна до магазина?"
Мда, като нищо може да ни пуснат финал, те сериите не са свързани, след като във втората избираха чаршафи, а не плочки, ко пречи да гледаме финал в неделя Simple Smile

# 634
Оф да го пускат и да се махат от екран
Иван и Андрей на разстрел?

# 635
Ами то шоОто го има, само дето съветите на Алекс куцат. Цитира вчера височина на кухнята че е 90, за острова, ама така наизустено, че някак чак не ми беше интересно да го слушам.

Моята е 92, защото съм висока. Wink
Когато човек си прави поръчкова кухня, може да си направи каквато си иска височина, особено в днешните времена, когато уредите са вградени и няма нужда да се равняват по тях плотовете.

# 636
  • Sofia
Не е по темата, ама като сте захванали височината на кухненския плот или такъв за работа прав - удобната височина се определя като от височината до сгъната в лакътя ръка, се извадят 10см 😉
Сега, някой ако знае колко е висока Николетка, може да и препоръчаме височина на плота, не че много я интересува, ако питате мен…

# 637
Това го знаят и по-неизвестните мебелисти. Нашата кухня също я правиха по поръчка за височината на сина ми, човека ни направи 8 ревизии от първоначалната ни идея и се получи точно каквато я искахме.
Няма какво да й препоръчваме на Нило-то, дизайнера каза - 90 санта.

# 638
  • На морето!
Все още няма официално обявен рейтинг за третия епизод .Според данни от ГАРБ рейтингът е спаднал от 23.45% на 20.64% още във втория епизод, а тенденцията подсказва още по-нисък резултат за третия.
И аз така мисля, гледа се както си гледаха "Истински истории" и други подобни бози. Дразни те фалшът, героите са гротески, ама зяпаш там и се изумяваш.

# 639
И после се възмущаваш "ццц как може?"

# 640
Не беше ли 11 епизода? Кога минаха 🤔

# 641
  • Sofia
Давали по два епизода.
Значи днес е 7 и 8 еп.

# 642
Е как по два ч? Епизодите са 90-минутни. С рекламите - 2 часа

# 643
Е, какво толкова...