Домът на мечтите

• 65 326
  • 933
  •   1
Отговори
# 870
Ники е син на татко си. Който пък от своя страна 20 години цоцаше БФС.

# 871
Николета има бранд за бельо и козметика. Мисля, че и доста я търсят като модел. Ники Михайлов като футболист също не взимаше малко. Ако са разумни, вложили са парите си и в други активи.

# 872
За всички мебели - диван, трапезарна маса и кухня - този кухньохол ми се стори твърде тесен. Нищо общо с Кардашиян стил. Може би ако, го нямаше детският хол щеше да е достатъчно просторно. Също и на толкова малка къща, няма как да има толкова голям дрешник.
Абе веднъж я правим и много искаме да си имаме всичко, но то просто квадратурата не позволява.

Кухньохол = търсите думата всекидневна.

Във всекидневната не се готви.

# 873
Мисля, че дневен тракт е наименованието на този вид пространство обединяващо кухня дневна и трапезария.

# 874
Аз дори си мисля, че от самото начало идеята им е била продажба на къщата, а с участието си в предаването, освен да напомнят за себе си, си я рекламираха за по-добра цена.

# 875
Ако успеят да я продадат за тази сума, то би било много добра инвестиция. Grinning Купувана е преди 3 години, тогава и ние гледахме къщи в столични квартали, а в Бистрица със сигурност са били една идея по-евтини. Не вярвам да е закупена за повече от 400 хил. евро., още повече пък ако наистина е строена от сестрата. Колкото и да е скъп Ковачев - няма как да стъпи на 2 млн. и отгоре. Поне един чист милион биха имали печалба. Grinning

# 876
  • Пловдив
Ако още в началото им е била за продажба защо направиха тази огромна гардеробна за сметка на детските стаи?  Според мен впоследствие видяха че не е удобна за живеене и затова я продават , ако изобщо я продават де.

# 877
Ако не бяха направили гардеробната нямаше какво да се коментира.

# 878
  • Белгия
Според този сайт, вярно или не, къщата им е излязла 1,2 млн. лв:
https://anons.bg/niki-i-nikoleta-prodavat-speshno-domat-na-mechtite/

# 879
Ето, верни са ми сметките значи. Grinning Ориентировъчно и на мен така ми се струва.

# 880
  • София
Беше ясно, че ще я продадат, дали сега или съвсем скоро.

# 881
  • Враца
В крайна сметка има ли някъде публикувана обява?
Аз до сега срещнах само статии, в които се твърди, че продават къщата.
Но обява не съм видяла. В обявата ще има и подробности за квадратурата, там едва ли ще лъжат за застроената площ, както беше в предаването.

# 882
Твърде е мистично, обикновено има и снимки в жълтите сайтове, а сега нищо. Не че не вярвам, но е странно, колко пък да е тайно.

# 883
Може би са я пуснали в затворени групи само за паралии ,няма нужда ние плебеите да знаеме ,че се продава Joy

# 884
И от тия групи все излиза информация. И аз не съм видяла реална обява за кв, цена, снимки.

Общи условия

Активация на акаунт