Домът на мечтите

• 65 379
  • 933
  •   1
Отговори
# 90
Ако не се лъжа 11

# 91
Много разочароващ първи епизод, лични драми, превземки, фасони и много малко интериор.
Коментарите на Николета ме втрещиха, явно се мисли за забавна...
Все пак ще гледам и следващия епизод, да видим ще има ли златно Rolling Eyes

# 92
Краката не си ги избирала и те нямаха да имат значение, ако нямаше такова самочувствие.
На база грандоманията й, всички дефекти се отбелязват, защото излизат на преден план.
И не е защото е ниска, такива са й пропорциите. Врагинията й Алисия има по-дълги крака, въпреки, че и тя е ниска.

# 93
Уау цели два месеца и половина фалш и лукс
Много яко
Ники не е нищо особено,но може да си намери по-добра и по-малко ползвана от Николета,но явно не се сеща

# 94
  • На зелено
Изненада съм много приятно от Ники Михайлов- естествен, мисълта му тече доста по-гладко от на Николета, показва загриженост за нея. А тя горката, не съм й подозирала, че е толкова кухо парче. Не може да върже едно сложно изречение. Не знам дали е от поза, притеснение, превземане, но ми се стори трагедия като изказ. Сестра й, омг, тази жена е попрекалила с интервенциите. Лицето й не е ок.

# 95
То пък понеже Николай е по-добрата партия... Посредствен, опорочен с подвизи, мерси!
Един за друг са си с Николета.

# 96
И все пак трябва да и се признае - от момиче от малко населено място в близост до гр. Пловдив, тя накара цяла България да говори за нея. Само ако беше начетена и с дар слово, с интереси различни от Celine, Chanel и Dior, щеше да бъде следващата Моника Белучи.

# 97
Да не са решили да копират HGTV и Тарек и Кристина Ел Муса? Има и други двойки по различни ТВ канали, занимаващи се с ремонт, дизайн на домове. Нейт и Джерамая изчезнаха от хоризонта. Не разбирам защо такъв тип предавания заемат национални телевизии в най- гледаното време? Хората отдавна имат кулинарни предавания, романтични предавания, такива за ремонт на домове, за коване на мечове и пр., но те не са по националните им ТВ-ии, а са по профилирани канали.

# 98
Доста е жестоко на фона на мизерстващите хора не само в България, но и по света. Все едно "вижте ме". Не е правилно. Трябваше тя да има поведение на смирена дама, да има ценностна система.. обаче се размечтах...

# 99
Тук съм съгласна. На фона на това не бих казала, че е ок такова предаване да се излъчва в прайм тайм.

# 100
  • България
А аз не искам да гледам предаването по БиТиВи, защото показва до каква безизходица може да стигне човек по неволя, и е само неприятни емоции.
Предпочитам да гледам как Николета и Ники ще харчат пари за луксозно жилище, което ще ме откъсне от реалността.

Не харесвам Николай, много е глупав и посредствен, кон с капаци. Николета е по-умната и находчивата в двойката. Поне знае да слуша дизайнера, за да стане добре интериорът и да има с какво да се хвали после. Според мен трябва да го слушат и за камината, и за златото. Камината винаги можеш да затвориш в бъдеще, а придава уют и създава усещане за лукс. Златото е хубав акцент.

# 101
А защо трябва да има злато? Аз го харесвам, но щом клиентът казва, че не иска, защо трябва да се наложи дизайнерът? То е ясно, че накрая ще има, но за мен това е грубо незачитане, има хиляди други варианти.

Гери уж трябва да е красива жена, но аз не мога да я възприема като такава, много озъбена. Когато разказваше за раждането на Лео много ми хареса, явно гримът и прическата много я променят

# 102
Много несериозно взехте това фалшиво и нагодено риалити.

# 103
  • София
Всички разногласия са пълнеж, за да има с какво да запълнят 10 епизода със съдържание за един.

# 104
  • България
Много несериозно взехте това фалшиво и нагодено риалити.
Добре дошла в бг-мама!

Общи условия

Активация на акаунт