Домът на мечтите

• 65 398
  • 933
  •   1
Отговори
# 75
За съжаление в БГ ефирът не остана предаване, независимо на каква тема е да не заприлича на Биг Брадър. Щом и Хелса стана интриги и секс, какво да очакваме от лигави и презадоволени популярни личности. Надявам се само първият епизод като въвеждащ да е с толкова лична тематика от интимните моменти на двете двойки, а следващите да са основно за интериорен дизайн. Не че повечето зрители ще могат нещо реално да взаимстват от идеите на Алекс по обясними причини, но поне наистина да видим как се проектира, строи и обзавежда един мечтан дом.

# 76
  • Sofia
Всичко е режисирано най-вероятно, едва ли има спонтанни реакции и решения.
Алекс Ковачев ще си направи яка реклама, ще наблъскат максимално скъпарски лампи, мебели, оборудване и довършителни работи, да поизпразнят малко магазина на Гери.
После може и да си ги отнесат….
Каквото остане в къщата, ще е платено на доставна цена, пък трудът може и да им го подарят, ако се споменат и изпълнителите по-нататък.
Не знам на какъв принцип правят предаванията за интериор и строителство, които съм гледала, но това определено ме дразни с парвенющината на участниците.
И мястото му е за петък следобед примерно.

# 77
Алекс може да не е иновативен, но беше най-приятното нещо в епизода. Всичко се случи както и очаквах. Приличаше ми на Съдби на кръстопът, но с известни. Grinning

# 78
  • у нас
През цялото време на епизода се чудих защо е това предаване. Иван и Андрей странни идеи имат.

# 79
  • София
Хареса ми Алекс, като поведение, като дизайнер, интериорните похвати, които показа.
Стилът е точно моят, както и цветовете.
Всичко около къщата ми беше интересно.
Ники, много естествено се държи пред камера и дори режисираните моменти ги изиграва непринудено.
Николета е дразнещият образ, изключително лигава, мяукаща, повърхностна, но най- вече изкуствена и слаба актриса.
На всички сцени с нея се личи режисурата, заучените реплики, което ги прави пренавити.
Единственият плюс на присъствието на Николета са дрехите, които провокират моят интерес.

# 80
Николета щяла да се появи по бельо...
Майка на две дъщери акъл ....
Не виждам нищо секси в нея огромни цици и това ,които постоянно показва...

# 81
Да си призная, гледах само заради Николета, защото е много сладка, макар и да е заприличала малко на киборг с тези операции и твърде много изкуствен тен и макиаж на килограм. Ако се маже по-малко и е по-естествена цена няма да има. За интелект - не мисля, че има с какво да се похвали, но пък поне е понаучила малко да подбира какво казва... за да не личи толкова.
Живее си в нейн филм, в който тя е главният герой.
Аз лично не съм и очаквала предаването да е фокусирано върху подготовка на нов дом, при положение че тя толкова харесва да е център, а и виждаме приликата с предаването на Кардашян... на които тя е фенка, очевидно.
Предаването е нагласено, фалшиво.

На мен ми е симпатична, ще позяпам още един епизод само заради прическите и дрехите и...

Иначе самото предаване не знам какъв смисъл има..

По - скоро ми прилича на реклама и хвалене.

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 09:36 от Анонимен

# 82

Иначе самото предаване не знам какъв смисъл има..

По - скоро ми прилича на реклама и хвалене.
Ами заглавието на предавинето не предполага да гледаме бельото, циците, лигавенето и проблемните бременности на две жени.

# 83
Ами то и аз точно това се чудя — как от „Домът на мечтите“ се оказахме в риалити-сапунка от категорията ‘отваряш гардероба, а излизат драми, тен и гел за коса’.

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 14:03 от Анонимен

# 84
Николета е само едни цици и уста. И лигавщина.

# 85
Някъде спомена ли се къде се намира тази къща, на мечтите? Предаването изглежда прекалено изкуствено и нагласено и мисля, че малко хора биха си губили времето да го гледат.

# 86
  • Някъде там
От двете сестри, Бисера ми допадна повече. Да мъжкарана изглежда, но и говореше и се държеше по-добре от тази на Николета, на която и името не запомних.
Това което показаха като интериор добре стоеше. Да видим изпълнението.
"Драматичната" камина ми хареса как стои в цялостната концепция.
Ники е симпатичен.
По принцип  страничните сценки трябваше да са пълнеж, а в този епизод, темата от заглавието е пълнежа.
Никол не живее ли с тях ? Никъде не я видях. Или съм я пропуснала, понеже превъртах лиготиите.

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 10:44 от daviz

# 87
По анонса за понеделник, май в Бистрица е мечтания дом, и ще се наблегне на изписването с малката Борислава, и Николчето се видя в кадъра.

# 88
Колко епизода ще е?

Велина за мен е просто грозновата, не е от корекции така. Черти. Николета е по-хубавата сестра.
В началото, когато отидоха да показват къщата Николета беше с дъкни и ниски обувки, много късокрака.
А дънките нарочно и бяха влезнали в г*за... Не беше естетично.

Малкоданска и Николета са горе долу на една възраст, каква разлика в лицето. Едната е като подпухнала мекица, а другата свежарка.

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 10:43 от Good Mood

# 89
На мен Николета ми харесва визуално, но е прекалила със солариума. Краката пък не си ги избираме - някои сме ниски. Grinning Друго ме дразни - това лигавене и мяукане, не го издържам просто. Отделно не разбирам защо са ги накарали да заучават реплики така безумно, със сигурност има много тъга в спомените за изгубено бебе, но този опит за плач беше нелеп, тригодишно ще се справи по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт