Домът на мечтите

• 65 428
  • 933
  •   1
Отговори
# 570
Ако имах нейните пари щях да се обличам доста по-женствено, много развлечени и широки дрехи носи и има странен вкус за моите разбирания, но според нея много разбира от мода. Прозрачните дрехи, които избра за Гери бяха потресаващи. С червената рокля беше много по-добре. След това Николета и с този тигров тоалет и големи златни накити макар и много модерни за момента бяха ужасни.

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 12:57 от Не се сърди, човече

# 571
За мен предаването набляга на живота на двете двойки. Заглавието Домът на мечтите предполага, че ще се акцентира основно на дома, а виждам главно живота им. Каква връзка има шопинга , бала на детето, тръгването на у-ще и т.н.с мечтания дом?
Една фалшива показност виждам. Чаршафи за хил. лева, печки които сами си отварят вратите и в същото време претопляме храната на бебето в микровълнова.

# 572
Животът на мечтите: Нов Дом май ще му пасва повече.

# 573
Животът на мечтите: Нов Дом май ще му пасва повече.

Животът на мечтите е топ заглавие за това което гледаме Hands Clap

# 574
Аз не разбрах, защо им е такава голяма кухня, видно няма да я използват. Докато детските стаи са малки.

# 575
Те няма да готвят, но сигурно ако канят гости, ще идва професионален готвач да се вихри.

# 576
  • софия
Алекс е дръпнал Гери?
Тя е дългогодишна приятелка/гадже на Демир Доган.
Какви са личните ѝ постижения без съпруга/гадже на?
При нас това е немалко, но освен придатък на, тя е... Презентатор на прогнозата за времето.

# 577
.......
Лео милия ма поглед не хвърли на тати си, ама амбициозната му майка държеше да чуем поздрава охххх, досадничко става
Майката държеше да каже, че таткото е в Саудитска Арабия и да го покаже там....

# 578
Бабата на Николета я пита " Как сте, бабе", тя : Ами справяме се някак...
Защо някак, изглеждат повече от добре. Най-големите им проблеми са ново училище, строенето на къщата. нощното ставане за бебето и намалянето на гърдите, което е в проекция. Да ги ожали човек. Joy

# 579
  • Sofia
Те няма да готвят, но сигурно ако канят гости, ще идва професионален готвач да се вихри.
Съмнява ме и това 🤔
Баба Вили каза,че не искали да им мирише на готвено .

# 580
  • Варна
А кое е новото училище (на Никол)? Валери каза, че отношението на учителите било много хубаво не само към тях (известните), а към всички деца.

# 581
Съмнява ме и това 🤔
Баба Вили каза,че не искали да им мирише на готвено .

Ами какво да кажат и те, трябва да оправдаят неготвенето някак Smiley
Чакам с новия аспиратор cooking show от Николета... нали Ким К и Парис Хилтън правиха, може и на нея да ѝ се прииска. А и както видяхме снощи има какво да покаже в кухнята Stuck Out Tongue

# 582
Ами каза, че си е поръчала паниран кашкавал на една от първите срещи, не знам на кого е била гадже, но не ми звучи classy 😆
Алекс е дръпнал Гери?
Тя е дългогодишна приятелка/гадже на Демир Доган.

# 583
Какъв втори сезон с този рейтинг 🤦♀

# 584
  • Някъде там
Какъв втори сезон с този рейтинг 🤦♀
Ако има такъв, предполагам, че ще е за къщата на А&Г, "позитивизъм" в двойна доза и тонове злато и грозни лампи.🤐

Общи условия

Активация на акаунт