Домът на мечтите

• 65 415
  • 933
  •   1
Отговори
# 585
Не мисля, че ще има втори сезон.

# 586
  • софия
"Животът е един кръговрат. На всеки ъгъл те дебнат нови неща.", Божинката. Класик.
"С Никол живеем на семейни начала от 5-6 г.", малката перука.
Дизайнерът няма дума, която да не ме-ка.

Чудно е това риалити.

# 587
На Алекс и Гери детето ми се стори, че ще учи в Питагор. На Никол не успях да позная кое е училището.

# 588
  • Враца
Да, Питагор.
И това, ако не греша, е училището, в което Ирина имаше проблеми със Спас и го отписа от там.

# 589
  • София
Да, Питагор.
И това, ако не греша, е училището, в което Ирина имаше проблеми със Спас и го отписа от там.
Грешиш. Петър Берон беше

# 590
  • Пловдив
Аз мисля че , ще има втори сезон и той ще е на А&Г къщата. Гледах клипче в което той я показва  и  казва че ще документира всичко по завършването и обзаваждането и.

# 591
Алекс Ковачев нещо много е започнал да спами из нет пространството. Стоеше мирно и кротко, а сега и от хладилника ще изкочи... Вайръл иска да стане, но защо, нали има достатъчно работа... Такъв вид реклама на мен лично ми досажда и вместо да ми стане симпатичен, почва да ми нагарча.

Ники Михайлов за кучето : Само тоя смърф остава да се качи на леглото...

Ники Михайлов за Николета : Къде се е чуло и видяло модел 148см да дефилира ...

Пак за Николета : Лудото Ленче идва...

Перифразирам по памет, но данните са точни / смърф, 148см и т.н. /

# 592
Алекс е дръпнал Гери?
Тя е дългогодишна приятелка/гадже на Демир Доган.
Какви са личните ѝ постижения без съпруга/гадже на?
При нас това е немалко, но освен придатък на, тя е... Презентатор на прогнозата за времето.
От това, което се говори за Демир Доган направо не знам какво е правил с тази семпло- интелектуална жена ?!

# 593
Жена му е доста по-семпло интелектуална .

# 594
Какво се говори за Демир?

# 595
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Алекс е дръпнал Гери?
При нас това е немалко, но освен придатък на, тя е... Презентатор на прогнозата за времето.
От това, което се говори за Демир Доган направо не знам какво е правил с тази семпло- интелектуална жена ?!

И аз това се чудя. Trollface

Ше ме уморите. JoyJoyJoyJoyJoyJoy

# 596
Понеже не съм запозната направих бърза справка в гугъл, но като му гледам жените едва ли той е връх в интелигенцията. Grinning

# 597
Незнам за бившите,но настоящата казва всичко!
"Топ"

# 598
Скрит текст:
Алекс е дръпнал Гери?

И аз това се чудя. Trollface

Ше ме уморите. JoyJoyJoyJoyJoyJoy
Абе то с Гери е ясно какво е правил JoyJoy
Но съм чела, вкл и във форума някой е споделял преки впечатления, че е възпитан и добре образован … ама то като те удари хормона Simple Smile … явно друго избираш.
Да, сегашната му жена и тя е доооста семпла … не и по отношение на корекциите, естествено.

# 599
Възпитан и добре образован, но не седне да си гледа семейството, а ходи по... ей такива като сегашната му.

Общи условия

Активация на акаунт