Домът на мечтите

• 65 406
  • 933
  •   1
Отговори
# 645
Тази вечер ли свършва?

# 646
Не знам защо го гледам това ама... василка можеше да си махне мачовете от под очите

# 647
  • Sofia
Най-тъпият и лигав епизод 🫤

# 648
Някой да знае магазина за паркети, в който бяха?

# 649
Някой да знае магазина за паркети, в който бяха?
Паркет сенс

# 650
Николета е заприличала на Алисия. Но не в добрия период на последната.
В хола има някакви плоскости в кафяво на разноцветни точки или нещо подобно. Секция ли е или панел? Или нещо друго?

# 651
Голям монтаж беше това...да закачи синджира на тавана... 400лв, тези пари за нищо ги нямат.

# 652
  • София
Детски хол?!? Ковачев дава съвети за детска стая+зона за игра+детски хол 🤣 Колко деца в Б-я си имат хол?  

Николета е смешна в старанието си да се прави на интересна и нищо да не й харесва...Не харесвала цвета, не искала шкаф зад телевизора, нарочно го прави..
Сега в сауната й било студено 😄 Винаги е наобратно..

# 653
  • Бургас
Този епизод само продуктово позициониране!
И явно няма срам да си показва гърдите и г.....а пред гостите:close:

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 22:00 от begeli

# 654
  • Някъде там
Детски хол?!? Ковачев дава съвети за детска стая+зона за игра+детски хол 🤣 Колко деца в Б-я си имат хол?  

Николета е смешна в старанието си да се прави на интересна и нищо да не й харесва...Не харесвала цвета, не искала шкаф зад телевизора, нарочно го прави..
Сега в сауната й било студено 😄 Винаги е наобратно..
Те добре,че поне хол имат горките деца, че с тези кутийки за спални, са зверски прецакани от приоритетите на майка си.

# 655
Нищо не са прецакани децата, имат си хол за гости и партита и съвсем нормални спални..

# 656
  • София
Показаните проекти с детски хол, бяха от други жилища, не от тяхното..

# 657
Страшна тъпня. Една стълба я местиха 100 пъти. Ще тичам и аз да си купя един най-скъп диван от Герито на прИмоция.

# 658
Тук споменахте, че ще има втори сезон и то за къщата на Алекс и Малкоданска,и може би ще бъде за тяхната къща😁

# 659
Нали днес щеше да бъде финалът или не съм разбрала правилно?

Общи условия

Активация на акаунт