Домът на мечтите

• 65 437
  • 933
  •   1
Отговори
# 795
Приоритети, сър.

# 796
  • София
Ники каза, че ще разширят бебешката стая след време, може би във втори сезон. Grinning

# 797
  • На морето!
С това разпределение къщата е непродаваема за мен.

# 798
О, такива с подобни "приоритети" - бол. Simple Smile

# 799
С това разпределение къщата е непродаваема за мен.
Обаче са я давали по телевизията.
Не винаги многото пари вървят с много акъл.

# 800
  • Враца
Ох, изгледах го.
Първо- негативните си впечатления да споделя.
Не ми допадна това, че едната детска стая е твърде малка.
Двете деца са неравностойни.
Да, малкото е бебе, и да- появи се след като бяха започнали преустройството, но имаха възможност да променят проекта и да направят и за Борислава хубава и просторна стая.
Допускам, че бебето ще е в спалнята при тях поне още 1-2 години, а също така и разчитат на това, че каката е с 12 години по-голяма от сестра си и  в даден момент след няколко години Никол ще отиде на друго място като студентка или млада жена, та ще има място и за Борислава да се шири, но все пак...
Не ми хареса, че къщата е твърде едноцветна и ми изглежда вяло и еднообразно. Имаше някои красиви детайли, но като цяло ми дойде в повече бежовия цвят.
Споровете и обидите между Алекс и Николета ми бяха малко в повече. Пресолиха манджата, трябваше по-умерено да се джавкат, независимо дали по сценарий, или не.
Не биваше и да лъжат, че къщата е с РЗП 600 кв. Видя се ясно, че не е така.
Може би парцелът е толкова, но къщата повече от 250 квадрата едва ли е.
Не видях гаража, имат ли?

Позитивното- видях едно семейство, което се обича и което се радва на това, което има.
Семейство, което има две деца и ги гледа с любов.
Ники е стълб и опора и така трябва да бъде.
Децата не ги дели на "твое" и "наше", даже за Никол направи по-голямо жизнено пространство. Браво на този Човек!
Нека да се обичат, да са живи и здрави да си гледат дечицата!
Аз харесах предаването.
Беше по-скоро "лайфстайл" предаване, тип "Кардашиян", а не толкова дизайнерско.

# 801
  • София
Сега като разглеждам снимките, бебешката стая не ви ли прилича на детски лекарски кабинет.

Скрит текст:

# 802

Т.е. да разбираме, че сестрата в съдружие с НМ не са успели да си продадат къщите на груб строеж и са решили с предаване-100 % реклама да ги пробутат "много дизайнерски" завършени. Герито после дали ще си прибере СКЪПИЯТ диван,  чаршафчетата, китайският каиш и пердето от сигански паетки, за да ги пробутат на следващия новобогаташ, продал нивите на село и решил да подражава на КК и КУ?! Мда, много намирисваше на рекламен блок.
Дано наистина не е опит да реклама на семейния бизнес, защото ако е, не беше най-добрата идея да казват, че стените са толкова криви, че ще правят трапецовиден гардероб, за да прикрият дефекта.Close

# 803
Какъв талант?! -  от фамилна къща с три чудесени като размер спални и санитарни помещения да го докараш до дом за държанка. Извинявам се, но точно на това ми заприлича къщата. Холо-кухня в която няма да се готви, диван на който да посрещнем спонсора, голяма спалня да се излежава дамата и още една малка спалня, ако дойде на гости приятелка. Бебешката стаичка е точно с размер на гардеробна за по-малката спалня.
Николай може да е инвестирал в бизнеса на сестра си, закупувайки къщата, но определено размера и изпълнението не са мечтаният дом и според мен двамата са го установили още при първите промени и идеи, но вече са се хванали на хорото. Николета често и не проявяваше интерес към къщата, рядко я посещаваше, вълненията с избора на обзавеждане също бяха вяли. На мен апартамента в който живеят ми харесва, вероятно и като локация е хубаво мястото. Та разбирам, ако къщата се продава, за сам човек или семейство с едно дете би била подходяща.

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 12:41 от Cafelate

# 804
  • На морето!
Сега като разглеждам снимките, бебешката стая не ви ли прилича на детски лекарски кабинет.

Скрит текст:
Ветеринарен, с обезглавен жираф Smile

# 805
От жирафите падаше леглото, моля ви се, ще ги обидите.

# 806
Хахаха, лекарски кабинет...
Ще ме уморите от смях!
Наистина ли продават къщата, на каква цена?

# 807
Къщата е хубава,но според мен не е за целогодишно живеене там.Бистрица е високо и зимата си е снежна и студена в планината.Като гледам се намира във вилната зона,  в доста оталечен район.Като знам как се почистват зимата там улиците..Овен това Никол,която е вече тийнейджър не я виждам как би излязла с приятелки.Като знам на тази възраст децата как обичат да играят с приятели и да се разхождат навън докато се стъмни,това момиче ще е доста ограничино в това отношение.Ако живеят някъде в града и ходят 2-3 дена в седмицата на къщата да си почиват на спокойствие вече е друго.

# 808
Те я показа с шофьор, ако е така - не би следвало да им е проблем. Много хора живеят в тези зони с деца, включително и над Бояна, Драгалевци, което е все така далече и кофти откъм почистване зимата.

# 809
Аз живея в такъв район, съседен квартал и се свиква. Но спокойствието и това да имаш двор не го заменям пред апартамент до зоопарка 😇.
Никол си има шофьор, не я мислете.

Общи условия

Активация на акаунт