Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 90 (м. май)

• 18 386
  • 651
  •   1
Отговори
# 345
Как пък ти се е увеличила талията?
То важното е шкембе да няма.

# 346
Долната част спада, около талията се увеличи. Шивашкия метър рече.
Все по-бавно отслабвам ей.
Два месеца и не тръгва.
Дойде мц, похапна нещо и застопоря или лекинко пак кача малкото, което съм свалила.

# 347
Мен определено силовите си ми помогнаха най-много, плюс храненето да речем, което не ми е много по правилата, но е по-добре от преди. Утре смятам да възстановя тренировките, Стигат ми 4 дена почивка 😉

# 348
Кои силови топят корем? То нали тялото гори там, където му е "удобно" Simple Smile

# 349
Ми тя Елора няма от къде да му е удобно на тялото да топи, даже корем в истиския смисъл няма, ама нали все искаме да сме идеални Hug

# 350
Кои силови топят корем? То нали тялото гори там, където му е "удобно" Simple Smile
Няма такива. Корем се топи в кухнята, а плочки се правят във фитнеса.

# 351
Оф, па на мен талия ми се увеличи, корема ми се намали.
Мрън.
Е тая работа пък как става? И ти всъщност имаш ли съществено тегло за сваляне? Не съм те виждала но с друго впечатление съм останала по разказаното тук.
А пък и не е едно и също това да имаш мазнини и евентуално да ти е подут коремът... За последното могат 101 причини да са, дори и хормоните като варират плез цикъла, за отделни храни пък хич да не почвам че пак пиша от телефона и ме мързи да те разпитам подробно какво ядеш тия дни.

Аз корем още си имам, а пък иначе талията ми от двете страни видимо се е обрала още малко. Аз през живота си не съм имала плосък корем де, дори и когато съм бивала чак прекалено слаба. Някакъв такъв модел съм явно, иначе пък и бричове никогаа не съм имала на бедрата, дори и на близо 100 кила. Целулит да, то почти няма жена съвсем без хич, но брич никога. Моята кълка отвътре е пухкава, а не там. Спряла съм да се чудя отдавна, то ясно че всички не можем да сме еднакви. Сестра ми е обратното на мен и мама - тя завъжда бричове на 50 и няколко кила, но пък с корем съм я виждала само покрай бременността.

# 352
Имам бе хор, имам.
Нали съм набухтяла. От 65 на 70. Даже чукнах и 72, ама вече смъкнах на 70. Смъкнах и на 69, ама покрай мц нещо какво стана не знам
Скрит текст:
кво може да стане, бях леко палава Joy
Оф, след хеликото просто свалям по-бавно. И отказването на цигарите влияе и забавя.
5 кила са си 5 кила.

# 353
Не си сама. И аз качих 3-4 кг. и нямат помръдване. С тях по-добре изглеждам, ама се ядосвам, че не мога да ги сваля.
То закуска махах, то стриктна бях 😂, не става. Даже и храната съм намалила напоследък, че нещо все ми е тежко, каквото и да ям.

# 354
  • на острова на мечтите
+1 в групата Сладко и Елора 😢 Свалям много малко тегло, мизерни грамове. Сигурно качвам мускули 😂💪
Мисля че разбрах, откъде идват високите нива на кръвната захар сутрин.  Махнах плодовете. Не съвсем, защото в къщи има винаги плод, или ни подаряват, или заради ММ и Папчо, но се заинатих и гледам да не оставям място за плод след обяд, или вечеря.
И ето днес:

# 355
И аз нещо последно време спрях да свалям. Седя си горе-долу на едни килограми от началото на годината. Интересно е, че си купих нов панталон, който ми става все по-широк. Явно свалям от баджак и задник, но и някъде качвам. Коремът е константа. Възможно е все пак и мускули да трупам...

# 356
И аз нещо последно време спрях да свалям. Седя си горе-долу на едни килограми от началото на годината. Интересно е, че си купих нов панталон, който ми става все по-широк. Явно свалям от баджак и задник, но и някъде качвам. Коремът е константа. Възможно е все пак и мускули да трупам...

Е ТОВА е най-страшното и при мен, в тих ужас се намирам всеки ден Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 357
  • Sofia
Няколко месеца не свалях нищо, бях в почивка да се стабилизира новото тегло.
Сега пак свалям , защото си наумих да вляза в рокля, която ми е един размер малка. Joy

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 06:52 от Karen

# 358
Не си сама. И аз качих 3-4 кг. и нямат помръдване. С тях по-добре изглеждам, ама се ядосвам, че не мога да ги сваля.
То закуска махах, то стриктна бях 😂, не става. Даже и храната съм намалила напоследък, че нещо все ми е тежко, каквото и да ям.

Ти имаш мегдан Stuck Out Tongue Winking Eye
А аз стриктна до немай къде. От февруари не посягам към нищо на работа. И пак не ще. Вкъщи логично също не правя това.
Единствено покрай мц, но там не ме разбирайте, че много ям. Този път даже не правих нищо, мислех кето кекса, но нямах време.
Просто имах бонбони линд и някой и друг бонбон. В най-тежкия ден бяха 4 бонбона и 2 бисквити на работа с шоколад.
Та ще видим. Просто ще си карам режимно и това е.
На следващия мц, ако имам време кето сладкиш и да си нося, да не барам неща със захар.
Така веднъж в началото на режима реших да съм стриктна и тогава. Ама аз губя огромно количество кръв. И колабирах, ударих си главата. И реших да не се правя на светица.
Преди година и половина също ми се случи такова нещо да стигна 70, но ги опатках 4 кила за месец и половина и не усетих как ги свалих. Сега три месеца мъки.
Нищо де. Продължаваме.

# 359
Покрай силовите /прави бяха Невър и Коста/ си хапвам с повечко апетит и противно на впечатлението, че ще направя шкембе се получава точно обратното...
... бааавно, много бавно, ама това усещане е заради нетърпението ми, областта на корема се стяга, леко се прибира и става приятна за гледане сутрин в банята Wink защото едната ми стена е с огледални плочки хе хе хе... абе има още доста работа, но като съм се сетил на 55 години така ще е...
... а като се родиха децата и поотраснаха на по 2-3-4 годинки /беше преди 25-30 години/... тогава и тренирах и ми скачаха на корема ей така за кеф, ама тогава беше желязо... ся е време тутманика да си ходи Simple Smile
Нави, много се радвам. А сега, ако ме послушаш за още нещо 😊 Вместо да караш с тренировки оттук оттам, хвани една програма и я изкарай подред. За 3 месеца ще видиш съвсем различни резултати. Има значение да следваш програма вместо да тренираш безразборно Hands Thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт