Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 90 (м. май)

• 18 354
  • 651
  •   1
Отговори
# 330
Паразитите не са чак толкова рядка птица, колкото ги описвате. Вкъщи малкото имаше острици, лабораторно доказани. Всички джурнахме лекарствата, по предписание на лекар. При мен симптом, че съм вдигнала кз е главоболие, почва и вода да ми се пие повечко.

# 331
Говорим за възрастни хора, които не слагат в уста всичко което им попадне пред очите като малките деца. Така че е факт, че са редки случаи.
Разбира се, всеки е свободен да вярва че е бъкан с паразити и проблемите му са от това и да пие прахчета от всякакъв сорт и да си дава парите за тоя дето духа. Hands Raised Hands

# 332
За интересуващите се и коментирали да кажа: кебапчето го  пекох вкъщи, от салатата боб с лютеница хапнах точно 2 супени лъжици, а вчера зелето беше сурово и го ядох със малко сол. Изядох около 250 гр зеле, 1/4 зелка малка от килограм
Simple Smile
По принцип ям малко и не ям много мазно и месо, понеже имам пресукан канал на жлъчката и ако ям много ми приложава и не се чувствам добре.
Сега заради диетата спрях въглехидратите и сладкото, но количеството на белтъчини и зеленчуци не се промени
Ами супер малко храна е това, няма кой да ти каже Браво че ядеш толкова малко, не и в тая тема.

# 333
Мирише ми и на мен на глад и мизерия, а после бинч на въглехидрати.

# 334
Дали ще удържи на толкова ядене или по някое време ще ѝ падне пердето и ще се налапа с каквото свари не знам, но това и в двата случая е нездравословно.
А в тая тема се се събрали да се подобряваме, не да се поболяваме зорлем. От тая гледна точка написах че няма кой тук да хареса такова хранене. То не води до нищо добро.
Дори Бриа дето всички се изредихме да я хокаме че много малко яде и това не е ОК, показваше порции с храна в пъти повече...

# 335
На мен ми се вдига кортизола като ги гледам тези порции (то фаст по-добре).🙃 Хайде, зелето поне вероятно е обемно, но нали то трябва да е обяд (или нещо не съм дочела)?🤔 Това си е недохранване.

# 336
  • Sofia
Не за съдете книгата по корицата.
Това съм яла инцидентно, като реших да си подновя наблюденията за КЗ и малко се стреснах, отдавна не я бях мерила.
Ям си нормално, без да преяждам, но си признавам, че порциите от бързата кухня ми идват в повече понякога, ако реша да хапна там.
Просто гледам да не е много мазно месо, костен бульон, заради жлъчката
Готвя и в къщи разнообразно и си хапвам достатъчно.
Днес например за обяд хапнах 300 гр пилешка супа със зеленчуци, без картофи и без фиде, само застроена Simple Smile
Фастинга също си го правя, защото не закусвам.

# 337
Важното е да се чувстваш добре... аз не бих съдила кой какво яде, нито съм перфвктна в храненето, нито знам цялата му медицинска история още по-малко, че има и заболявания, на които диетите се самоизключват една друга..

# 338
300г супа го смяташ за нормално основно хранене?? Т.е. ако това ти е едното от двете хранения за деня, 300г супа ти е грубо половината храна за този ден и, така ли?
Моля те, кажи ми че нещо пропускам като чета от телефона...

# 339
Не за съдете книгата по корицата.
...
Днес например за обяд хапнах 300 гр пилешка супа със зеленчуци, без картофи и без фиде, само застроена Simple Smile
Фастинга също си го правя, защото не закусвам.
Извинявай, ама на мен порциите са ми от по 300гр твърда храна, не супа. То в тая супа 90% вода. Съвсем правилно съдим, че не ядеш достатъчно.

GoSSipSs, нали за това списваме тук, да се съдим и обсъждаме. Иначе каква е файдата.

# 340
Не става въпрос някой да съди друг. Просто, ако не се дава повече информация, ние няма как да разберем дали хранене с едно кебапче или с 250 грама зеле е ежедневие или изключение.🙂
Аз също мисля, че в 300 грама супа голяма част е вода.

# 341
Това е стандартна порция супа в заведение но само за "първо", с идеята че после се яде и основно и затова е толкова малка... И то за "нормално" хранещи са по 3 пъти хора нали.
Ние както повечето тук ядем по 2 пъти, на околните им се струва че преяждаме на едно хранене като ни видят. Че то нали е почти неприлично жена да има добър апетит... Grinning

# 342
Ani Ka, ти фаст не правиш. Ти фаст не знаеш какво е!!
Ти дори не взимаш базовия си протеин за деня.
Съжалявам, но  с това хранене само бавиш метаболизма  си и няма да отслабнеш.
Е, малко ще отслабнеш, после ще озверееш от глад или ще решиш, че няма смисъл за 5 кила да се мъчиш, ще почнеш да ядеш и ще има йо йо.
Това сме го преживели тук.
Прочети първия пост.

Елора, ендо паразитите са най-общо в две графи - протозои и нематоди (червеи, глисти) Кандида са гъбички, не са паразити. Хеликобактер са бактерии, също не паразити. Последните две причиняват инфекции.
Аз искам обяснение за паразитите моля. SunglassesЩом някой твърди, че ги има. Да си покаже положителния тест, и с латинското име. Всеки паразит има латинско име. Ако някой наистина има паразити, гарантирам ти, че ще е много болен или с доста сериозни симптоми и няма да се излекува просто с някакви сокчета или детокси от форума.
Така че да, твърденията за паразити са точно в графата с шлаките.
Да бе, знам, паразити и бактерии са различни неща.
Кистата ми на далака е от паразит.
Поне  лекарите така казаха, после онзи от  института по заразни болести също рече така.
Не знам как съм се оправила честно казано. И те се чудеха.
Или пък аз да не съм разбрала.

# 343
Покрай силовите /прави бяха Невър и Коста/ си хапвам с повечко апетит и противно на впечатлението, че ще направя шкембе се получава точно обратното...
... бааавно, много бавно, ама това усещане е заради нетърпението ми, областта на корема се стяга, леко се прибира и става приятна за гледане сутрин в банята Wink защото едната ми стена е с огледални плочки хе хе хе... абе има още доста работа, но като съм се сетил на 55 години така ще е...
... а като се родиха децата и поотраснаха на по 2-3-4 годинки /беше преди 25-30 години/... тогава и тренирах и ми скачаха на корема ей така за кеф, ама тогава беше желязо... ся е време тутманика да си ходи Simple Smile

# 344
Оф, па на мен талия ми се увеличи, корема ми се намали.
Мрън.

Общи условия

Активация на акаунт