Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 90 (м. май)

• 18 323
  • 651
  •   1
Отговори
# 450
Минимум +30 % мазнини е тази жена категорично. 10% е виц.

# 451
И преди съм я пускала, но ето как изглеждат % мазнини
Скрит текст:
/снимката е от интернет, от тази страница https://proekt.muskulnamasa.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%86%D0%B5%D … 0%B8%D0%BD%D0%B8//
:

Сами можете да видите колко % мазнини има тази жена на публикуваната снимка...

# 452
Значи тя е 50.

# 453
  • Sofia
10% за нея може да е вярно само ако се отнася да е свалила 10% от теглото си.

# 454
И преди съм я пускала, но ето как изглеждат % мазнини

Сами можете да видите колко % мазнини има тази жена на публикуваната снимка...
Доста е точно, ако съдя по себе си.

# 455
По левите снимки съм около 25%. От десните най ми хващат окото от 25 до 35, но и 40 не е зле! Joy

# 456
Тази Турция много вървежна и  при нас . Моите колеги някакви пакети гледат за Истанбул. Кой ще опъва бръчки, кой зъби ще прови. Някои се спрягат и за този коремен ръкав . Но те са над 200 кг. Все говоря намалете храната. Променете храненето. Незнам защо си мислят че така с операция и 1 камара пари ще е по -лесно.
Какво ще стане ако хранителните навици стоят непокътнати.  Яде се чипс на поразия. Това са големи пакети.  Ядатпсе солени ядки. Сандвичи пици и чакат на тази операция вълшебна.
Аз съм спряла всякакви упражнения
Първо Кръвното ми мнжго скача след тях и хо вриме , а уж тлабвало да е обратното и 2ро някакъв друг проблем се появи откъм сърцето и от страх спрях. Долче липсва също , къде са Бриа, Сергеева, Тайсме, Дани, Шарпи❤

# 457
Аз съм около 25% по снимките, обаче не съм си правила това изследване.

# 458
Дара, как над 200кг бе жена, че и не говориш за единичен случай. УжасТ!
А за теб дали някаква йога няма да ти е от полза повече в момента? И естествено нямам предвид пауър разновидностите, а по-релаксиращите, пак е нещо и това.

# 459
  • на острова на мечтите
Дарик, йога наистина в добро предложение. Потърси някъде с инструктор. Аз така си лекувах болният гръб.
Ами чета ви, но ми мина желанието да пиша  редовно. А и времето ми стана кът.

# 460
Дара20, лекувай Щитовидната, Инсулиновата, попълвай дефицитите - всичките ти оплаквания са от това, повярвай ми. Може и женските хормони да са ти объркани и от това също играе и кръвно и сърце. Лекувай се или по Бг или по Английски, че от двете места се луташ и оплакванията ти се увеличават. Този англ. лекар, за който писа, че сега четял в Интернет за ИР, бягай далеч, ясно колко са му знанията. Ако трябва си помогни с метформинов препарат, ти писа че имаш изписан, но не си го пила....

# 461
Аз по-рядко споделям храна, но да ви кажа каква вкусотия си направих за вечеря... Не само за вечеря де, ще се изхранвам поне 2 дена от това.
Meatloaf не бях правила скоро, това ми е когато ме мързи да въртя кюфтета и не ми се цапа Grinning Тоя път обаче имах купени и гъби, които взех без да имам план за тях на какво ще стават. Та, метнах ги на 2-3 пъти в чопъра и ги наситних едно хубаво, после и те в каймата омесена като за кюфтета и това в тавичка. Е, мащерка сложих а не някоя чубрица, много върви на гъбките. И яйца има в сместа, на кюфтетата знам че не всеки слага та да си кажа изрично.
Малка е тавичката, стана 2-3 пръста високо, а не като плоско кюфте, сочно си остана. Много ми харесва така, втори път правя така с гъби в него. То ще е хубаво и с някакъв друг зеленчук но това имах, а и в момента не е огромен изборът на неща в сезон че толкова да драпам за някакъв. Малко салата и шепа маслинки отстрани и си стана екстра режимна вечеря с минимум цапане и работа.

# 462
Тоест бъркоч за кюфтета разстилаш в тавичка и го печеш така ли?

# 463
Ами не точно разстлано, както примерно Долче показва от време на време при нея по-тънко като блат, нейното също е вкусно но е друго.
Точно Meatloaf си е - обемно е изпечено. Представи си кюфте ама свръхгабаритно, а не малки Grinning Някои го правят това в тия продълговатите форми за кекс или хляб, то и от там му е името че става като самун и си го режеш.
Не ми идва отвътре да му кажа руло понеже не е навито както нашенското руло Стефани, ами всичко омесено. Може и по-шарено да се направи, ако зеленчуците са други.
Сега, поначало на такова нещо идеята му е била да изкарат повече количество с по-малко кайма и съответно го омесват както някъде слагат хляб в кюфтетата. Ама ние тук не сме такива, все пак Grinning Пък и като ще е насипано в съд, хич не ти пука дали е достатъчно стегната сместа че да държи форма, съдът я държи Grinning

# 464
Утре сутрин ММ е на ендокринолог, да видим какво ще се изкаже. При него нещата са по-сложни, та без консултация ни добавки, ни нищо не приема. Първо при нея после с резултати и мнение при онколога. На мен ми е напълно ясно какво ще каже, ама той се надява на вълшебното хапче, с което ще свали кг. .. ще го прати най вероятно на изследвания, натоварване няма да има, на този етап му е противопоказно да не кажа направо забранено.
Воля си трябва и малко постоянство, ама...

Общи условия

Активация на акаунт