Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 158 - май 2025)

• 104 902
  • 1 211
  •   1
Отговори
# 690
За тениска от КК само днес " профуках" 7 кода, общо над 20...

# 691
И аз съм без тениска и ваучер за Озон и преставам да си харча кодовете. Абсолютна нула и от игрите с покупка, включих се почти навсякъде. Дори и най-дребна награда не ми се пада. Е, здраве да е, но толкова дървено отдавна не е било.

# 692
Игрите, които се провеждат при пазаруване в Кауфланд на продукти Милде и Семана вече са активни.

https://milde.bg/ - моментна е играта. Максимум две регистрации на ден.
период на играта 19.05.2025 г. - 15.06.2025 г.
Цитат
Стъпка 1 : Да закупите в периода на Играта продукт/и с търговска марка „MILDE“ на стойност минимум 10,00 (десет) лв. в един касов бон от търговски обект на „Кауфланд България ЕООД енд Ко“ КД, намиращ се на територията на Република България

https://semanapromo.bg/
период на играта 19.05.2025 г. - 15.06.2025 г.
Цитат
Стъпка 1: Да закупи в периода на Играта продукт/и с търговска марка „SEMANA“ на стойност минимум 5,00 (пет) лв. от търговски обект на „Кауфланд България ЕООД енд Ко“ КД, находящ се на територията на Република България
Скрит текст:
Цитат
6.2. Теглене на печелившите:

6.2.1. Един участник има право да спечели само една награда и от един вид с един коректно регистриран касов бон през целия период на Играта, посочен в т. 2.1., независимо от броя на участията.

6.2.2. Един касов бон, без значение броя на закупени продукти „SEMANA“ в него, но при условие че стойността им е минимум 5,00 (пет) лв., може да бъде регистриран само един път с една регистрация. В случаите, когато на касовия бон не е изписано името на продукта, касовият бон се счита за невалиден . Не се допуска до участие и касов бон, който е издаден от търговски обект, различен от обектите, посочени в т.2.2 от настоящите Правила, както и касов бон, издаден извън периода на Играта по т. 2.1..

6.2.3.ТЕГЛЕНЕ НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ:тегленето и обявяването на печелившите ще се извърши чрез специално разработен за целта софтуер, на случаен принцип, в срок от 5 (пет) календарни дни, считано от приключване на Играта, в периода 16.06-20.06.2025 г. Обявяването на печелившите се извършва в срок до 3 дни, спрямо датата на тегленето, съгласно посоченото в т.6.2.6 по-долу.

6.2.4. Печелившите участници ще бъдат известени чрез SMS съобщение на телефонния номер, предоставен от тях при регистрацията за участие. В SMS съобщението ще се съдържа телефонен номер на Изпълнителя, на който печелившите участници, чрез обаждане, в срок от 5 (пет) работни дни от получаването на SMS съобщението, ще трябва да посочат: трите имена, точен адрес и телефон за доставка на спечелената награда.

6.2.5. Освен печелившите участници ще бъдат изтеглени и по 5 резервни участника за всеки вид награда.
...

# 693
Ако е като тази, която спечелих от Лидл и Ариел - Прахосмукачка DYSON V8 Absolute SV25, не е кой знае какво. Копчето постоянно трябва да се държи, за да работи. Приставките стоят в кашона. Например харесах Roventa за 400 лв, която свети отпред и виждаш боклуците по земята, приставките стоят на самата прахосмукачка и не е нужно да държиш копчето, за да работи. Разбира се мое мнение Simple Smile
Аз пък искам прахосмукачка Dyson.
Над 200 капачки вкарах в участия.
Ще деинсталирам приложението, ако не успея. 🥹

# 694
Много приятна изненада! Ще зарадвам с нова лека раница едното ми момче Gift Heart
Цитат
Здравейте, ...,
Вие сте един от късметлиите в играта на Рошен България "Приключение с вафли, бисквити и пурички" и спечелихте раница в нашата игра с регистрация на касова бележка.
Според чл.7 от правилата ни, ще ни е нужно да ни изпратите:
1/ три имена
2/ адрес
3/ точен и пълен адрес за доставка
4/ телефон
5/ снимка на регистрираната касова бележка

Ще очакваме нужната информация, за да можем да изпратим и наградата към вас. Наградите ще бъдат изпратени в срок най-късно до 30 дни след като ни изпратите данните за доставка.

С пожелание за сладък ден,
Екипът на Рошен България

# 695
  • Елхово
Аз също съм с раница от Рошен!

# 696
Аз съм от спечелилите 100лв. ваучер за Happy от играта на Cinema city Bulgaria. Те ми изпратиха имейл за да ме уведомят, че печеля и поискаха да изпратя отговор с прикачен билет за кино. Отговорих, но скоро стават 2 седмици и нищо. Писах им на фейсбук - нищо. Дано не е една измама това, защото ще е тъпо.

# 697
Аз откакто азбрах за ограничението в броя букви за тениската на КК, спрях да се мъча. Синът ми си направи канал в YouTube и искаше да си сложи името на канала на тениската, но буквите са повече. Аз понеже съм му много неуспешен PR, също се вдъхнових в началото, но ...
raliii, честита раница, със здраве да се ползва!

# 698
  • София
Получих имейл, че печеля суичър от играта на Джак Даниелс в Кауфланд. Simple Smile

# 699
  • София
Аз съм от спечелилите 100лв. ваучер за Happy от играта на Cinema city Bulgaria. Те ми изпратиха имейл за да ме уведомят, че печеля и поискаха да изпратя отговор с прикачен билет за кино. Отговорих, но скоро стават 2 седмици и нищо. Писах им на фейсбук - нищо. Дано не е една измама това, защото ще е тъпо.
Не е измама, трябва да имаш и втори мейл от миналата седмица, където искаха да се потвърдят точки от общите условия на играта.

# 700
Относно cinema city - Два пъти препратих билета си за да няма пропуски и не ми отговориха... сега им писах за да попитам защо нямам известие.
Не разбирам защо не получавам втори имейл, а имам потвърждение че печеля.
Ако това се окаже измама ще се постарая повече хора да разберат за това. Май повече няма да ходя на кино там. Бях редовен посетител и винаГи оставям над 100лв на ходене...

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 12:17 от Elenaofa

# 701
Някой случайно да си е получил вече наградата от https://vidas.promo/
Спечелих на 11.04. стек от 6 броя напитки, но за сега не съм получила нищо.
Отново четох правилата и потвърдителния имейл
Цитат
Наградите ще бъдат доставени по куриер в срок до 30 дни от изтегляне на печелившите, тяхното валидиране и свързване с тях, но не по-късно от 30 дни от края на промоционалната активност, при условие, че участникът е предоставил съответните данни в срок и е намерен на адрес.
Това да го разбирам ли, че ще чакам наградата до 30.07.2025г. ?

# 702
  • Под Слънцето
Някой да е снимал правилата на Джак Даниелс и К.?
Сигурна бях, че съм направила скрийншот, но не го намирам.
Правилата ги изчезнаха преди малко,  аз бях отворила да ги снимам, но ми звъннаха и се замотах.. и вече ги няма.
Искам да видя коя беше РА, само за да измрънкам за по-голям размер на суичера. Писах им го при данните за доставка на наградата, но ме гложди коя е РА .

# 703
  • София
Вторият мейл от Синема е от 14.05, виж в папка спам, това е иначе:

# 704
  • София
Някой да е снимал правилата на Джак Даниелс и К.?
Сигурна бях, че съм направила скрийншот, но не го намирам.
Правилата ги изчезнаха преди малко,  аз бях отворила да ги снимам, но ми звъннаха и се замотах.. и вече ги няма.
Искам да видя коя беше РА, само за да измрънкам за по-голям размер на суичера. Писах им го при данните за доставка на наградата, но ме гложди коя е РА .
Скрит текст:
Кампанията „Jack Daniel`s” наричана по-нататък „Кампания/та“, се организира и провежда от „Некст Ди Си” ООД, ЕИК: 201367752 , адрес: гр. София, ул. Св. Св. Кирил и Методий 82

Общи условия

Активация на акаунт