Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 158 - май 2025)

• 103 522
  • 1 211
  •   1
Отговори
# 405
С болид от хипер съм. Много доволна, точно това исках.

Пс. Обадих се, дадох данни, опаковките не трябват, да очаквам по куриер до 45 работни дни.

Пс.2 Беше много мило и любезно момиче.

Последна редакция: пн, 12 май 2025, 11:35 от JustLinn

# 406
Ponti изпращат имейли.

# 407
# 408
Аз май съм с футболен сет, но нямам СМС или @ вече не се отварят правилата и не знам как се свързват с печелившите Simple Smile До вчера си приемаше кодове за регистрация, които сигурно не са участвали в тегленето, но майсторите пият бира и ми помогнаха със запасите и от лани Simple Smile Simple Smile Simple Smile Взех 3 стека Хайнекан от Фантастико, не ми се падна нищо, но се оказаха с кодове.
От събота ме чака едно подреждане, снимане и качване за продажба/размяна на много неща /не съм забравила за пуфовете Simple Smile / Ремонта на покрив не било шега Simple Smile Simple Smile
Къде намерихте скреч на Капи? Тя играта сигурно свърши вече Simple Smile

# 409
Надявах се на Рошен, но пък съм с футболен сет от Хайнекен. Присъединявам се към горното питане как се свързват с печелившите - не се виждат вече ОУ. Относно другата им игра във Фантастико - май ще пропусна, въпреки че пием бирата. Само като си спомня какви разправии бяха всеки път за скреч картите на Морети, сега ще е същото и с Хайнекен - стискат си ги на касите и не ги дават пустите карти, трябва всеки път да се разправям. А не трябва да е така. Явно си ги пазят за вътрешна употреба, или поне в нашето Фантастико е така.

# 410
  • Под Слънцето
Е как да се свързват от Хайнекен? Винаги са звъняли за потвърждение и да поискат данни за доставка. А, и да наредят да се предаде кб или точният код/ кодове. Като си попълвахте данни и кодове да сте видяли някъде поле за имейл? Не че ми е странно това задаване на въпроси относно горното. По-скоро го отдавам на разсеяност Wink

# 411
За  играта "Рersil в Лили“ все още няма качени печеливши, а срокът на теглене и обявяване е от 01.05. до 10.05.
Никой от темата не се похвали  и с печеливш имейл.

# 412
Не знаех че ДМ са си махнали детската игра,пазарувах вчера и тръгнах да регистрирам,но вече явно няма да имат такава активност.Не че съм печелила нещо за 8 години участие в нея 🫣.
Чакам само оптигрила от София мел утре да ме изтеглят 🤣.

# 413
И аз с награда от Ponti

Честито! Вие спечелихте 1/50 бутилки балсамов оцет от Модена
Благодарим ви от сърце, че се включихте в нашата Ponti игра!
С радост ви съобщаваме, че сте сред 50-те щастливци, които печелят една от специалните ни награди. 🥳
🎁 Вашата награда е бутилка автентичен балсамов оцет от Модена Ponti IGP HD – произведение на италианската традиция и качество, създадено, за да вдъхновява във всяка капка.

# 414
Куинс започна да качват печелившите. Дано имаме късмет в групата!

# 415
Няма ме в Alvina, колко съм "изненадана" 🤣
Като видях играта на Малива и си викам, сега ако наградата е трето по вид Маливче, вече ще падна 🤣

# 416
Мрън мрън никъде ме няма нито Hiper нито Quinn нито Рошен дано имам утре късмет във София Мел но се съмнявам със три бележки.

# 417
Мъжът ми вчера купил кен Шуменско от кварталната Билла и ми вика: регистрирай кода. Като погледнах условията на маркировката - играта била от май до юни 2024-та. 😳 Срокът на годност на бирата изтича юли 2025, разбирам, че са в правото си да я продават, ама ми се струва голяма излагация за голяма верига да въртят в продажба продукт за директна консумация година след изтичането на щампована промо кампания… 🤔

# 418
# 419
Толкова тегления днес, а никъде ме няма, мрън. Добре че има толкова много награди в темата, та да ми се оправи настроението.

Общи условия

Активация на акаунт