Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 158 - май 2025)

• 103 508
  • 1 211
  •   1
Отговори
# 420
  • при късмета
Мъжът ми вчера купил кен Шуменско от кварталната Билла и ми вика: регистрирай кода. Като погледнах условията на маркировката - играта била от май до юни 2024-та. 😳 Срокът на годност на бирата изтича юли 2025, разбирам, че са в правото си да я продават, ама ми се струва голяма излагация за голяма верига да въртят в продажба продукт за директна консумация година след изтичането на щампована промо кампания… 🤔
Вероятно има някаква печатна грешка в етикета, ако е от новата игра. Срока на годност на светлата бира обичайно е 2-3 месеца, не година и повече. Ако говорим за стъкло. За кенчетата не знам.
За настоящата игра още не съм попаднала на промо бири

# 421
Кауфланд имат календар за отваряне. Първият ден сосове Heinz.

# 422
  • у нас
От 15 награди, 11 са с номера 089...

# 423
Каква ли изненада няма ме в Куинс. С 6 бележки бях. Да мрънна и аз един път, та да ми дойде късмета! Мрън.

# 424
  • оттам, откъдето започва България
От играта на книжарница Orange във фейсбук:

Срокът за номинация изтечеОчаквайте гласуването от 14 до 22 май.
Ваучери за пазаруване в Orange на стойност 240 лв. печелят:
Лора. М., тел. ********34
Михаела. Ф., тел. ********62
Ани. Д., тел. ********45

# 425
Идвам да се похваля. Днес спечелих почивка от Royal castle design and spa и то само с един коментар!  Толкова съм щастлива. Не съм печелила от миналата година. Надявам се да успеем да се насладим с мъжа ми в посочения период, тъй като съм учител и учебната година в момента е най - натоварена.

# 426
Честито. Страхотна награда. Аз вчера заявих дати за 2те нощувки, които спечелих март месец от Rhodopi Pearl в Пампорово. Дамата беше много любезна. Ще вземем и дъщеричката ни. Heart Eyes Обожавам такива награди.

Последна редакция: пн, 12 май 2025, 18:45 от Bobby®

# 427
  • София
Честито на всички за страхотните награди и успешна седмица.

Няма ме в куинс, с бележки за над 40 и няколко лева съм, тъй като у дома се пие и за играта позаредих малко.

Може би ще се включа в Алвина.

Имам толкова много бележки.. от игри и от миналата година, май ще е крайно време да направя едно разчистване. Искрено се надявам и късметът ми да се появи отнякъде - от няколко месеца абсолютно нищо.

Използвам поста и за да благодаря на всички готини съфорумки, които откликнаха и ми пратиха кодове! Страхотни сте!

# 428
  • София
В една игра на Пикантина от 2021 година
всичките 30 номера+3 резерви започваха с 087.......
а имаше и еднакви номера  с ХХХ може и да се различавали
Скрит текст:
https://promo.picantina.bg/

еднаквите номера

така че тук даже има 4 различни

# 429
Има ги моите инициали и част от телефона ми в Хайнекен /за сета/, но явно ще трябва да изкарам кодововете, които ще се предават на куриер евентуално. От тази игра имах поне 4 кенчета, които така си останаха невзети от магазините, поносочени в списъка, тъй като "нямаха информация", че са посочени в сайта на играта.

# 430
  • София
Има ли някой спечелил от тези игри

Скрит текст:
След колко време след изтегляне
и как се свързват, може ли мейл или телефон.

# 431
За първи път спечелих нещо! 😊 Печеливши от играта https://happy.bg/blog/98/happy-protein-power-%D0%B8%D0%B3%D1%80% … D0%B5%D0%BB%D0%B8

# 432

an1ka, благодаря за споделянето! И моето име е в списъка. Новата седмица започна супер!
Много се надявах на комплекта Тефал от Куинс, но не ме огря. Днес сигурно 4 пъти проверявах кога ще излязат печелившите. А за Хепи съвсем бях изключила, че ще обявяват печелившите днес.

Късмет на всички в игрите! Когато ви е писано ще дойде! Flowers Four Leaf Clover

# 433

Днес пристигна кашонът с чипсове. Интересното е, че уж са със сол, а имат вкус на паприка. Нещо май са сбъркали опаковките. Дано всичките да са с различни вкусове 😀

# 434
Победителите на Морети от Фантастико..и тук ме няма и при хелманс и куинс ..понеделнишка класика..
Ваучер за ресторанти
Leo's Pizza
М. И. - 0895345***
А. Т. - 359884388***
И. В. - 0888730***
П. К. - 0889113***
Т. К. - 0877033***

Общи условия

Активация на акаунт