Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 158 - май 2025)

• 103 269
  • 1 211
  •   1
Отговори
# 435
Печеля ваучер от Куинс 🥳. За първи път печеля от тях от както играя, което е от около 2 години. С една бележка бях, тъй като още имаме сокове от зимната им игра.

# 436
https://www.instagram.com/p/DJKCd1-IY87/

Споделям игра в инстаграм, самите продукти са ни много любими вкъщи и мисля, че ще ви харесат Heart

# 437
  • София
Добро утро!

Помните ли играта на Орео с награда "ВИП пътуване до Холивуд, включващо посещение на WARNER BROS LA Studio за победителя и негов придружител" (преди няколко страници самата аз публикувах печелившия)? Е познайте на кого се обадиха като първа резерва RelaxedRelaxedRelaxedRelaxed Все още не мога да повярвам....

И не знам дали е споделян победитея от вчера от томболата „Свали Технополис app, играй за супер подаръци“:

Теглене, 12.05.2025 г., 1 брой Смартфон SAMSUNG GALAXY A55 5G A556 128 LEMON отива при: ne***********3@gmail.com

# 438
Добро утро!

Помните ли играта на Орео с награда "ВИП пътуване до Холивуд, включващо посещение на WARNER BROS LA Studio за победителя и негов придружител" (преди няколко страници самата аз публикувах печелившия)? Е познайте на кого се обадиха като първа резерва RelaxedRelaxedRelaxedRelaxed Все още не мога да повярвам....

И не знам дали е споделян победитея от вчера от томболата „Свали Технополис app, играй за супер подаръци“:

Теглене, 12.05.2025 г., 1 брой Смартфон SAMSUNG GALAXY A55 5G A556 128 LEMON отива при: ne***********3@gmail.com

Страхотна награда! Сигурна съм, че ще е незабравимо преживяване. Ще чакам с интерес разказ след това.

# 439
Олеее, честито! Пожелавам ти меега вълшебното изживяване!

# 440
Добро утро!

Лелеее.....Уникално! Браво!

# 441
  • София
Добро утро!

Скрит текст:

Утрото е направо прекрасно, честита награда! Ще очакваме разказ и снимки! Да си изкарате невероятно, ей това му казвам аз.. страхотна награда!

# 442
  • При децата ми
Наградата е уау! Честито!! Flowers Four Leaf Clover Да се насладите на макс! Ние ще чакаме разказ и снимки!

# 443
  • София
Честито! Наистина ще е невероятно преживяване! ❤️❤️❤️

# 444
Ехааа, супер награда!
Честито! Да си изкарате незабравимо!

# 445
Честито! Уникална награда и  ще чакаме разказ и снимки!

# 446
Страхотна награда, честито, приятно пътуване и разходка, ще чакаме отзиви Simple Smile     P.S. получих спечеления кашон от Chio, чипса уж е със сол, а е малко сладникав (поне за мен)     
Добро утро!

# 447
  • София
Супер-награда екскурзия до Холивуд!
Дай Боже, всекиму!
В тази томбола има телефон като на мъжа ми.
https://kfl.ulpromo.bg/
Скрит текст:
Списък с победители: Седмица 1
2 х карта заредена с 600лв.
0878372***      0889786***
 2 х карта заредена със 100лв.
0889775***       0898563***
 4 х карта заредена със 50лв. за магазини Kaufland
0886327***       0888884***         0885356***       0896715***
изтеглена в петък, но досега няма мейл, смс или позвъняване.
В Условията пише как ще се свържат с победителите, но не и кога.
Скрит текст:
ЧАСТ 8. ОБЯВЯВАНЕ, ВАЛИДИРАНЕ И ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ
8.1. Участниците, спечелили награда, ще бъдат известени чрез съобщение на посочения от тях email адрес. В отговор печелившите трябва да изпратят име, фамилия и снимка на касовата бележка в срок от 7 календарни дни. Ако спечелилият не изпрати необходимите данни в този срок, ще бъде подсетен с допълнителен напомнящ SMS на мобилния номер, който е посочил при регистрацията, еднократно и ако не бъде открит, наградата ще бъде насочена към изтеглените резервните участници.
Няма телефон или мейл за контакти.
Ако някой е печелил от предните им томболи
https://ff.ulpromo.bg/
https://kfl-2.ulpromo.bg/
моля кажете как се свързват с вас и след колко време.
Ако може напишете телефон или мейл-може и на лични
Кой куриер ги носи. Европът, Интерлогистика или Спиди/Еконт?

# 448
  • Б
На някой отговориха ли от играта на магазини Минимарт?  Два пъти им пасах, поне да потвърдят, отговор нямам.  Чакам и от  Видас отговор, че и от там нямам потвърждение

# 449
  • Монтана
София Мел са публикували печелившите https://www.sofiamel.bg/bg/spring-2025-winners . За съжаление мен ме няма. Късмет на всички!

Общи условия

Активация на акаунт