Искам да кажа...(230) през МАЙ 2025

• 35 236
  • 930
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Карз, не си ли на работа?Не подготвяте ли сезона?

# 61
  • Бургас
Лин, днес и утре почивам. Последни два почивни дни. От другата седмица минаваме само с един почивен ден. Та така до септември месец. Иначе от месец насам вече работим активно с подготовката. Сезона започна при нас.

# 62
  • Бургас
Явно си започна. Пратиха помощ на ММ от вътрешността на страната Simple Smile
Честит празник на имениците

# 63
  • Бургас
Честито на имениците в темата, много хубав ден е днес,и тук да се стоплим най-после. Аз пък си имам рожденичка- най-голямата внучка става на 13. Много добро дете ни е, отговорна и усмихната. Сега с пубертета малко се джафкат с майка си, но това си е в реда на нещата. С баба е любвеобилна и добричка. Само дето рядко се виждаме, че се изнесоха в София. Сега пък празнуват в Москва, с руската рода. На сняг.

# 64
  • София
Бел, да ти е честита тийнката! Много да ви радва и да се гордеете с нея! Хубаво е, че има характер. Relaxed

# 65
  • Бургас
Бел, честита да е! Здрава, разумна и щастлива да расте!

# 66
  • Варна
Бубе, да сте здрави и да се водите за ръка още много години! Вчера и аз те видях-много хубава жена си!
Честит имен ден, също, и на Съни!
Здраве и щастие!
Да е жива и здрава на Бел тинейджърката! Много да ви радва и все така да се гордеете с нея!
Але, много вълнуващи моменти!
Аз си пошетвам малко из градината, плевя. Селска му работа.
Бетонобъркачката "жужи" отвън, поне още една седмица ще е така, с майстори.
Сведох прозорците до 18, които засега ще почистя сама или с фирма, ама реших, че ней спешно(по лафа на Алето).
Запомнила съм, че през май имаме много годишнини. И ние сме в кюпа-25 години от сватбата.

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 14:48 от Стейси Грей

# 67
  • София
Бел, честита да е! Здрава, щастлива и много поводи за гордост да ви дава!

# 68
Мони, честит имен ден на сина!
Бабче Бел, честит рожден ден на внучката! Все така да я хвалиш!

# 69
  • Варна
Честит имен ден на момчето ти, Мони!
Да е здрав, щастлив!
Сега се сетих и за един близък, на който да честитя.
До края на деня сигурно и за още ще се сетя.
Племенникът ми писа днес. Не беше го правил отдавна и малко съм превъзбудена. Добре бил.

# 70
  • На брега на реката
Благодаря ви, момичета! Heart

Мони, да е здраво и успешно, детето ти!

Бабче Бел, да ти честита внучката. Да е здрава, успешна и все така любвеобвилна.

# 71
Belle Fleur, да е жива и здрава внучката и с лекота да преминава през тийн годините.
Да са честити всички именници! Само с хубаво да им се споменава името!
Бел, тази малка бърборанка ми усмихна деня! Heart Eyes
Благодаря ви за милите думи, момичета!

Мисля да приключвам за днес с работата и да легна да си почина малко, че довечера ще ходим на кино. Да не взема да се преуморя нещо. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 72
Здравейте, отдавна не съм писала тук. Имам нужда от помощ, съвет или каквото и  да било! Имам проблем с пратка от куриер Експрес уан, чакам доставка от      5 дни и ме мотаят, има ли възможност за връзка с мениджър или някакво началство с което да разговарм? Ясно ми е, че е края нарабтния ден, от сутринта се разправям с тях, не казват имена и въобще не се идентифицират при разговорите стях! Благодаря на всеки отзовал се!

# 73
  • София
Мони, честито на момчето ти! Жив и здрав да е!
Много ми е уморено днес. Гого спа малко, не си починах. Обикаляхме навън. Той и не иска да стои на едно място - например да поседнем на някоя пейка за малко. Иска да се вози и да гледа. Smile Чакам баща му да си дойде малко да ме отмени.
После го къпя, ще хапне и ще спи.

# 74
  • някъде другаде
Мони , честито на момчето ти. С лекота да сбъдва мечтите си!
Бел, здрава и щастлива да е внучката ти.

Общи условия

Активация на акаунт