Искам да кажа...(230) през МАЙ 2025

• 35 246
  • 930
  •   1
Отговори
# 75
  • Germany
Благодаря момичета!
Бел, здрава и щастлива да е внучката!

# 76
Честито на именниците!
Честити да са семейството на Бубето, внучката на Миднайт, внучката на Бел, момчето на Мони, Съни... и има и други, но старост , не радост - не запомних кои.
Але, това запознаване на родата ми говори за ....ама чистенето на градини и бани от теб, не е в картинката
Фонсе, добре дошло на детето.

# 77
  • при моите деца .....
Добро утро!
Рано сме станали....
Очаква ни екскурзия - до Златаград, Хасково, Кърджали.
Хубав ден!

# 78
Добро утро и от мен.
Вчера изпреварих кокошките и си легнах в 9 часа. Трябва да избутам и последния работен ден. Боби, приятна екскурзия. Тони, и на теб!
Але, това запознаване на родата ми говори за ....
Тихичко да кажа, че всички това си го мислим и чакаме. Wink

# 79
  • някъде другаде
Добро утро!
Вече пътуваме.
Слънчев ден на всички!

# 80
Добро утро!

Елисана, добре завърнала се. Нямам опит с тези куриери.

Снощи след работа бърсах шкафовете в кухнята от вън и от вътре. Любимият ме обяви за чисто луда и по тоя повод го пратих да коси 😆

Момичета,  няма какво да се вълнувате покрай моите преживявки, между нас отдавна работата е ясна. Просто сега чисто формално срещаме този с онзи поради разнообразни причини.

Скрит текст:
За тези, които си спомнят МсЧ - той си е. Разделяхме се около 100 пъти и накрая решихме, че тая работа няма да стане и ни е писано да сме заедно. Love conures all, дет се вика, но не в толкова романтичен вариант.

Днес трябва да оправя втората спалня, да напазаруваме и да сготвя нещо, че ней удобно на празна маса да си посрещна гостите. И след обед на градинско парти у мама.

# 81
Ааа, ние ти/ви се радваме , нищо, че всичко е ясно. Сега ти и Лалето сте ни романтиката в темата.

# 82
Ааа, ние ти/ви се радваме , нищо, че всичко е ясно. Сега ти и Лалето сте ни романтиката в темата.
JoyJoyJoy
Добро утро. 
Забрави Ем, Мари.
Але, живи и здрави да сте,  все така да се разбирате, другото са формалности и ще си минат по реда.
Бел, честита да е внучката.
Почвам почистване и разкрасяване,  след обяд разходка.
Хубав и усмихнат ден.

# 83
  • Бургас
Добро утро и от мен!
Потя се във фитнеса! Добре ми действа!

Боби,лек път! Чакаме снимки!

Але,много се радвам! Писано ви е да сте заедно!

# 84
  • Бургас
Елисана,не ги знам тези Експрес Уан, но имат ли сайт? Имат ли национален номер? Намери в нета всички възможни телефони и ги мятай един по един.
Днес чакаме майстор за хладилника. ММ,де. Аз мисля да си бия камшика навън. Ако го викнат на работа ще сменим ролите. Децата утре са на РД и ще ходят за подаръци.

# 85
  • София
Добро утро!
ММ мести машини в цеха. Аз мисля да заведа детето до уроците и да се разходя малко до мола.
Тези начални любовни трепети са много приятни наистина.
Али, успешна среща!
Свекървата вчера видяла голяма змия в двора. Дано да е избягала, че иначе ще трябва да викам Мид за укротяване на опърничавата. Grinning
Забавен и ползотворен ден на всички!

# 86
  • София
Добро утро!

Днес съм по-свежа, наспана съм. Да не помислите, че ставам сега. Smiley Няма такова нещо. Станахме към 7 всички. Оправих Гоги, взех душ и преди малко си допих кафето. Чудя се да пия ли още едно... Гоги заспа, ММ отиде до къщата. Навеса е почти готов. Много добре става. Лятото ще си пия кафето на сянка. Simple Smile

Хубава събота!

# 87
  • Germany
Добро утро!
Мрачно и дъждливо е при нас. Големият отиде на изпит - стиснете му палци, моля. Малкият, мъжа ми и Ина спят, а аз пия кафе с форума. От вчера ми е супер уморено, дано да не се раболявам.
Але, много се радвам, че в крайна сметка ви се получи с този мъж! Звучиш щастлива и ти пожелавам все така да е!
Боби, лек път и да споделиш снимки.
Хубав уикенд на всички!

# 88
  • София
На всички с поводи пожелавам здраве и усмивки!
Мони, Flowers Four Leaf Clover
Препоръчайте ми ефективен крем за белези, от личен опит, че действа.

# 89
Бъни, Мадеказол с центела азиатка. От Турция или сайт с турски стоки.
Съни, не съм я забравила Ем. Тя е в категория бебета, а е и с дълга връзка.
Мони, стискам палци.

Общи условия

Активация на акаунт