Искам да кажа...(230) през МАЙ 2025

• 35 666
  • 930
  •   1
Отговори
# 90
  • Germany
Бъни, зависи от какво е белега, колко е голям и т.н. За мойте оперативни белези нищо реално не помогна, само си дадох парите...

# 91
Момичета, записвам се в майската тема
 Много обичам този месец, всичко цъфти и живея в очакване на слънчеви дни.
Али, много се радвам за вас, срещата да е приятна!
Боби и Тони, приятна екскурзия!
На Мони на момчето - изпитът да е минал успешно!
Аз не се спирам да сея семена на цветя, очаквам красоти.
На всички - прекрасен да е май!

# 92
  • На брега на реката
Али, не съм се и съмнявала, че става въпрос за него. Много, ама много да сте щастливи.
Ти пък, не се престаравай, че като вдигнеш високо летвата, после все така трябва да е.

Боби,  ще чакаме снимки.

Отметнах мамограф, ехограф и мамолог и вече съм спокойна, че нещо ме тревожеше напоследък.

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 15:37 от Бубoлина

# 93
  • Бургас
Добър ви ден!

Новинка, по-често ни навестявай, не само в началото на месеца.

Марѝ, викаш ние сме бити карти вече Joy Шегувам се, разбира се. ММ в пристъп на романтика ми подари парфюм онзи ден Wink

Боби, Тони, надявам се да сте имали приятен ден днес!

ММ запазил за днес час да играем тенис на маса. Поцъкахме малко, сега ми е отпуснал 5 мин за почивка и викам да ви нагледам.

# 94
Али, колко хубаво! Любовта винаги трябва да побеждава. Heart
Фонс, да се нарадват на времето заедно с твоето момиче.
Съни, грешката е вярна. Grinning Ние сме на друг тип вълнения сега като изготвяне на списъци с бебешки покупки. Толкова много неща има пазара, че наистина не знае човек кое наистина би било полезно и кое е пари хвърлени на вятъра, хубавото е, че мога да се съветвам със снаха ми (която всъщност не ми е снаха), но наистина трябва да започнем с покупките скоро, че само мебели имаме.
Мони, доволен ли е от специалността твоето момче?
Ей, Селест , много яко.

Сутринта успях да хвана последните слънчеви часове и бях на брънч с дружките да наваксаме с клюките. Сега гърми и вали, заела съм се да си разчиствам и подреждам козметиката, после ще правя и тарт с фъстъчено масло и шоколад. Трябва и да изготвя график, какво още и кога имам да свърша на работата, че да може като изляза в почивка да не го мисля. Въобще следобеда ми е за организационна дейност.

# 95
  • Germany

Мони, доволен ли е от специалността твоето момче?

Харесва му много, но не си дава много зор и оценките му не са топ...  В момента си търси практика в района, ако знаеш за кантора, която още не си намерила практиканти за лятото, ще съм благодарна да споделиш. Той има предложение от една кантора в Хамбург, но нещо не можем да намерим настаняване или поне не такова, което да е на приемлива цена и затова се оглежда за нещо по-наблизо.

# 96
  • Бургас
За белези мога да препоръчам мазане с мас с невен. От личен опит го пиша. Доволна съм.

# 97
Мони, в тази специалност топ оценките са си малко чудо и с много зор. Grin Повечето ми познати от Хайделберг се изнесоха към Франкфурт, но ще поразпитам тук-там. Той освен в кантори, оглеждал ли се и към Big4, те имат и правен отдел, а и имат офиси в Манхайм, дори и да нямат обявени позиции, може да направи Initiativbewerbung.

# 98
  • Germany
Благодаря за идеята, Ем! Той е ок да пътува и до Франкфурт,  по малко от час е с влака. Ако някой твои познат търси практикант от средата на юли за месец, свиркай.

# 99
Добро утро.
Прекрасен да е денят ви.

# 100
Добро утро и от мен.
Очертават се домашни задачки- закачки и мисля да не мърдам от дома.
Хубав ден от мен!

# 101
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Пълна програма, натоварен ден имахме....
Днес малко Кърджали, малко Хасково....
Трябва си повече време...
Слаб е нета...
Снимки ще кача по-късно.

# 102
  • някъде другаде
Добро утро!
Слънчево е. Предстои ни натоварен ден , но приятен.
Хубав ден на всички.

# 103
  • Бургас
Добро утро и от мен!
Очертава се хубав, слънчев и топъл неделен ден! Работен!😂

# 104
  • Бургас
Добро утро!

Боби, Тони, тропнахте ли вчера на мегдана в Златоград? Гледах, че е имало Празник на чевермето.

Тръгнах към Лидл, като пътьом реших да изпратя и Вики до урок, хем да се поразходя. Оказа се, че Лидл днес били от 9 ч, половин час въртя по улиците, хубаво се разходих Angry.
По обед ще водя Марто на рожден ден, от там направо на роботика и то денят минал. Ще видя двата часа от урока как ще уплътня, дали на припек в Морската, или да разчистваме с ММ в магазина, че подредбата му куца.

Айде, девойки, хубав ви ден, отивам да отварям Лидл Joy

Общи условия

Активация на акаунт