Искам да кажа...(230) през МАЙ 2025

• 35 660
  • 930
  •   1
Отговори
# 855
Добро утро!

Маникюр поддържам аз, с гел съм. Ходя на 3 седмици, че много бързо ми израства. Бих ходила и на 2, ама маникюристката ми не дава Grinning

Имам мускулна треска, правих йога вчера и садих домати... Grin

Спокоен ден, банда!

# 856
Добро утро!
Чакам си превоза за вкъщи, че въпросът отиде в София и карах децата със съседката, сега я чакам за обратната посока.
Понякога нямаш избор дали слинг/раница или количка. Моят бандит до 11-месечен ревеше от количката 🙄. Със слинг не свикнах, но раницата беше една от най-успешните ми покупки ❤.

# 857
  • Germany
Добро утро!
Хич не съм наспана, а при нас е почивен ден днес. Снощи имахме гости да отпразнуваме РД на малкият, който стана на 16 миналата седмица и откарахме до 12.00. Аз заспах към един и в 6,00 бях будна. Луда работа. Ще пробвам довечера да си легна по рано.
Маникюр нямам. Слагам понякога обикновен лак, но нямам нерви да се мацотя на всеки 3-4 дни и по често съм без.
Не съм носила нито в слинг, нито в раница децата. Най удобно ми беше с количката. Моите и двамата се родиха кльощави, но много бързо наддадоха и тежаха доста.
Хубав ден на всички!

# 858
Мони, нямам идея дали миналата седмица си споделила за рождения ден на детето, нямам спомен и дали съм му честитила тогава. Та, жив и здрав да е, щастлив и успешен!

# 859
  • Germany
Мони, нямам идея дали миналата седмица си споделила за рождения ден на детето, нямам спомен и дали съм му честитила тогава. Та, жив и здрав да е, щастлив и успешен!

Благодаря, Мари! Не, не писах тази година, защото ми беше голяма лудница миналата седмица.

# 860
  • Бургас
Мони, здрав и с късмет да е младежът!

Бебеносенето ми беше много приятно, до осмия месец разнасях Марто в слинг, но си беше наистина хамалогия, докато се омотаем двамата Joy Раницата беше песен, до 3 години го разнасях така. В количка не искаше да стои, спи му се, две не вижда, но заспиваше в раницата и после го местех в количката. Та не са ми виновни само тежките торби за изкривяването Wink

Роди, да кажеш после коя е постановката и впечатления.

# 861
  • София
Мони, жив и здрав да е младежа! Щастлив и с късмет!

# 862
  • Germany
Благодаря, момичета!

# 863
  • Варна
Честити да са на Ели и Мони момчетата!
Здрави, успешни, щастливи!
Але, и аз имам мускулна треска на дясната ръка от подрязване на трева с акумулаторна ножица. И още имаме много разсад за садене.
Днес вече е топло.
Девойката ми разказа, как били на разходка с компания. Един младеж я попитал откъде е. България. Че като запял българския химн! Чак на втория куплет му помогнала с текста. Grinning
Преди малко ми прати снимка на опашката за метрото. Добре, че има служител, който следи за реда.
Скрит текст:

# 864
  • при моите деца .....
Привет!
Мони, здрав, щастлив и успешен да е младежът!
Днес имах посещенше в час. Дано е минало добре. Толкова искам да остана на постоянно място.
Сега почивам.
Ще гледам темитя за утре.
Хубава вечер!

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 21:06 от * Боби *

# 865
  • Бургас
МОни,честит да е младежа! Здрав и успешен да расте!
 Стейси, весело й е на девойката!

Опитвам се да се приспивам,че стана късно.

# 866
Едно тихичко Добро утро от мен.
Сега гледам по прогноза, че пак ни чака дъжд...
Хубав петък от мен!

# 867
  • при моите деца .....
Добро утро и от мен!
Мари, за разкош и гръмотевици....
Хубав ден!

# 868
  • някъде другаде
Добро утро!
Станах пак преди алармата , но и снощи рано заспах.
Не мога да пия кафе , че ще давам кръв за изследвания.
При нас е облачно , сигурно ще завали.
Хубав ден от мен!

# 869
Лина, да ти се отчета лично- петък ми е ден за кантар. Продължавам да свалям килограми. Сега се появи друг проблем- съвсем ми изчезнаха циците.

Общи условия

Активация на акаунт