Звездни Компромати- Май'25

• 274 130
  • 2 660
  •   2
Отговори
# 1 080
  • София
Николета искала с посланието на Корицата Бестселър, както се води наградата да я видим по човешки и сурово.

# 1 081
Николета е, получила е награда златна ябълка за най- добра корица на сп. Ева.

Корицата

Скрит текст:
Тоест,  списанието прави корицата и после списанието награждава модела на корицата. Малко като вътрешно-фирмени награди.

# 1 082
Тоалета на Николета ме уби. Утре взимам две ризи на ММ - едната обличам, другата вързвам на кръста и отивам на работа да показвам на колежките  мода

# 1 083
Николета изплува от драмите си и се опитва да се препозиционира с някакво ново амплоа (което не е лоша идея, защото ужасните й сиси са втръснали на всички), но дали ще се получи - ще видим. Съмнявам се, понеже не може да върже две думи, а мяукането й е неадекватно на възрастта, но да видим.

# 1 084
  • София
Явно ризата е била прекалено къса и на Николета и е хрумнала 'гениалната идея' да си върже още една.
Утре всички така на работа.

# 1 085
  • На морето!
Малката Перука постоянно говори за килограми, форми и отслабване, фикс идея му е, може би защото в активната му "кариера" доста го нареждаха, че е дебел и тромав (какъвто и беше за футболист
Скрит текст:
. Николета, може би в стремежа да отговаря на стандартите му, споделя в национален ефир, че била готова като роди да започне с инжекциите, за да отслабне по-бързо. Николчето е на фитнес, брои калории и дрехите, и поведението й показват, че не харесва тялото си.
Та, кривите, къси крачка на Николета са им най-малкият проблем на това семейство.

# 1 086
  • София
Корицата на мен ми харесва, само погледът можеше маааалко да е по-жизнерадостен, нали с мечтаната рожба се снима все пак. Тия веждаци също дооформят кахърния поглед.
Но може би не разбираме от мода..

# 1 087
  • Glasgow
Тя имаше една много хубава снимка от тази сесия, дето е закрила лице с ръце и една маргаритка, бях я поствала тук. Даже скоро на някакви кадри от дома им се виждаше, че я има в рамка на стената.

# 1 088
  • София
Според новите правила на червения килим в Кан не се допуска освен разголени тоалети, а и обемни с голям шлейф, които препречват пътя на другите гости.

Роклята, с която Хали Бери не е била допусната заради твърде големия шлейф.
Скрит текст:

И роклята, с която е била облечена на фестивала.
Скрит текст:

# 1 089
Фотосесията за списанието не беше лоша като идея, но пак всичко много кахърно е излезнало като краен резултат - много Брулени (бистришки, мейби) хълмове вайб.
Дори и да се опитва да претопли манджата Николета - тоест да се препозиционира, не мисля, че ще се получи в степента, в която тя си представя. Времената се промениха, пълно е с инфлуенсъри и създатели на съдържание, марките имат голям избор от много по-свежи лица.
Аз не се сещам НиЛо да рекламира нещо наистина готино освен хазарт, някой гаражен бранд и "собствената" й марка гримове. Има хора, които печелят от социалните мрежи, ама те наистина създават много и разнообразно съдържание. Николетка хич я няма .

# 1 090
Катрин и Летисия по рождение са си момичета от народа - първата е с майка-стюардеса, а втората е била ТВ говорителка като се запознава с кралския син.
Тоест са “кралски” по брак.
Летисия даже много е страдала, защото хич не са я искали за снаха и дълго са я тормозели, в кралското семейство на мъжа й.
Иванка пък напира да си купи класа по всички възможни начини, но всичките милиарди на баща й няма да помогнат.
За слабостта на Кейт няма да коментирам, дано се възстанови, дано поживее и види дечицата си големи🙏
Летисия драстично отслабна с напредването на възрастта. На 50 е, а чертите й са крайно изострени от слабост, ръцете й - прекалено мускулести от спорт.
Може би трябва да напълнее малко, че е плашеща. До дъщеря си Леонор, която е като прасковка - свежа, сочна и апетитна, Летисия още повече изпъква със слабостта си. Иначе се облича превъзходно, има осанка и е възприела, според мен, един чисто испански маниер на комуникация - близо до хората, сърдечна, експресивна.
Мелания е сфинкс.
Иванка без баща си би била тотално безгласна буква.
За тоалетите и кой кого копира…все тая.
Всяка има своя чар и индивидуалност.

# 1 091
  • На морето!
Обсъдихме ли самолетa, който Катар подарили на бронзовия Тръмп? Този президент става все по-абсурден и абсурден, тотал щета е завалията
Скрит текст:

# 1 092
Подарък, а  държавата в лице на ВВС  дава три пъти по стойността да го направи   годен , стандарт за президента и после отива за него, в негова фондация  или какво там ,че  все тая. И не било подкуп, просто  заобикалят закон. Четохме,  ама ... избраха си го. Това изборите  станаха  неадекватни. И президентите ,и  държавите  се разболяха , като институции имам предвид,   хората , личностите  в тях  винаги са имали  болни , но чак  толкова  като  брой не помня. Или не е  имало инфо. Напаст са вече.

# 1 093
Пък и за тях си има тема😎

Гледам за пръв път едни 10 мин от шоЛОто на Николетини. Мисля че Алекс се държи доста надменно, жена му е замазана като за световно, а горните й зъби направо са потрес. За Никитата .. липсва ми онова емоджи със затворената с цип уста. Мъжкото Ники какъвто е вратар, такъв е и футболист, женското .. ами поне се усмихва там, за разлика от фотосесиите

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 16:57 от second

# 1 094
  • София
Лили Иванова и тя в тренда по бельо

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт