Звездни Компромати- Май'25

• 273 994
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 1 140
Николета ми стана противна с историята между нея и Алисия. Доказа що за парцал е,много грозна история,много ми беше жал за Алисия. Тя преди беше много симпатична,но сега доста се е "разкрасила" и не я харесвам вече. Но като я гледам в интервюта доста тъжна,празна изглежда
По принцип Николета винаги е била номер 2 след Алисия и за Божинов и за Михайлов,няма за какво да се натяга. А Михайлов цял живот на Валери децата гледа Stuck Out Tongue Winking Eye нямаше ли някой да му каже що за бал.к е ...

# 1 141
  • София
Алисия нали и песен му беше посветила на Николай:
https://youtu.be/ZDZK5eMo15g?si=Ex67Uz3yCewHdWc8

# 1 142
  • Враца
да 😅и една пишман журналистка дето списваше от темата ме обвини, че не виждала нищо в никакви очила, само съм и губела времето 😅😅😅в смисъл аз пиша в клюкарска тема и някаква жена ми държи тон що не видяла нещо, а ровела.
Аз по един хеттрик ги разконспирирах. Някой и написа нещо на стената от рода, че тройна радост имала покрай мъжа си днес, а Валери имаше хеттрик тогава.
А пък аз се образовах за значението на думата хеттрик.
Полезна тема, спор няма. Хем за кифлите научаваш новости, хем за футбола.Stuck Out Tongue Winking Eye

На Хали Бери отпадналата рокля за Кан е страшно красива. На килима видях поне 3рокли и с по-дълги шлейфове. Жалко за нейната рокля. Ясно е, че е решила пример да дава, като е в журито, но дано облече роклята поне на някое друго събитие. Тази одежда заслужава да бъде разходена на червен килим!

# 1 143
  • Glasgow
Може и да греша, но беше се представил добре в някакъв мач 😅в Парма май играеше. Kакво ни беше като не ни поднасяха всичко наготово, сега лесно, сторита, тагват се от едно и също място😅
Колко отдавна е било, ех, Никол е вече сигурно 15годишна...

# 1 144
  • София
Мария Бакалова с дързък аутфит.

Скрит текст:

# 1 145
  • Glasgow
Завиждам за формата 👀 👀 👀

# 1 146
  • София
Снмки от Кан

Том Крус
Скрит текст:
Ева Лонгория
Скрит текст:
Анди Макдауъл
Скрит текст:
Хайди Клум
Скрит текст:
Бланка Бланко
Скрит текст:
Зоуи Салдана
Скрит текст:
Ирина Шейк
Скрит текст:
Холи Бери
Скрит текст:

# 1 147
  • До морето
Аз пак да задам дежурния си въпрос- каквозабога прави там Хайди Клум????? Тази жена винаги е на червения килим, ВИ-НА-ГИ! Много А-листъри редуват събития, не се появяват на всички награди и церемонии. Имат години, в които имат филми и примиери, номинации, после по 2-3 години отсъстват. Само ХайдитУ нема пропуск. Имам чувството, че пътува с червения килим, развият ли го някъде и хоп тя изскача! А дори не е актриса.

# 1 148
Изтървах момента, че Harvey Keitel станал на 86 на 13/05!🎂🎉🥂🎥

Скрит текст:

Абсолютен шок за мен като го открих в “Урокът по пиано” с Холи Хънтър през 1992🙌 Направи невероятна кариера, да е жив и здрав!🍀

# 1 149
  • Glasgow
Лорда с председателката на НС
Скрит текст:

# 1 150
  • София
Жулиет Бинош
Скрит текст:
Риана
Скрит текст:
Ана Де Армас
Скрит текст:
Салма Хайек
Скрит текст:
Синди К.
Скрит текст:
Кейси Афлек и Кейли Коуан
Скрит текст:
Селена Гомез
Скрит текст:
Джулия Гарнър
Скрит текст:
Кайли Дженър
Скрит текст:

# 1 151
  • София
Киселова демонстрира абсолютно неуважение към всички!

# 1 152
  • София
Даян Крюгер за списание Grazia UK
Скрит текст:
Бела Хадид за британския Vogue
Скрит текст:
Салма Хайек за Sports Illustrated Swimsuit
Скрит текст:
Ева Лонгория за списание BYRDIE
Скрит текст:
Скарлет Йохансон с фотосесия за Deadline
Скрит текст:

# 1 153
Бела нещо са се мъчили да правят препратки към Шер май, ама... бая са предобрили с косата, твърде изкуствено и грубо изглежда.

# 1 154
Тази снимка на Ева Лонгория!!!! Богиня! 
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт