Звездни Компромати- Май'25

• 274 114
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 1 170
  • Glasgow
Венета ако направи подкаст съм първи последовател 😅

# 1 171
Гледам аз топ шеф готвачката как подскача на въже и давам следващ клип, стрина Ирина готви нещо с яйца.
Като видя домакиня или готвачка с претенции за такава и наредила 3 реда синци и мъниста по ръце и вратове, направо ми се отщява да ям.

# 1 172
Леля/ баба Ванче днес каза, че се е н@пикала ( цитирам) и я пуснали в тибетска библиотека. Едното и другото какво общо имат, не ми е ясно. Чий ще го дири точно тя в библиотеката....пак е загадка. Но е доста мощна. Повече от Силвена орг@зъма Joy

# 1 173
  • Sofia
С Джуджи изглеждаха еднакво разплути по столовете.
Скрит текст:

Мишето и Ромина с дублирани тоалети 😀
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 15:23 от Doli

# 1 174
Ау... Този черен сутиен и черен чорапогащник... Кому е нужно. Визията на Ромина ми навява мисълта "изцапах се много и Мишето ми даде свободна рокля". При Мишето изглежда добре

# 1 175
Това е показно как трябва да се носи vs.как НЕ трябва:)

# 1 176
  • На морето!
Ванчето се напикала щото било забранено да се снима в храма, тя естествено хем всичко снимала, хем като видяла златния буда паднала на земята, та двама монаси /явно от по-здравите или поне жилави/ я хванали и я повели към ламата. Тя се притеснила, че са я хванали да снима, ама после разбрала че само са й прочели мислите и безмълвната молитва, та се успокоила.
Аз пък смятам, че в това гнездно 100% може и някой Тибетски улар да е пренесла незаконно. Опасна е, със Силвена рОу могат книга да напишат, едната ще разказва за духовната страна на странстванията, другата от по-физически и първичен ъгъл ще споделя опит.

Преди време с една приятелка се шегувахме, че навярно мъжът на Джуджи е забогатял в опит да се спаси от гласа и еуфорията й, толкова не е искал да си стои вкъщи, че от оувъртайм в офиса е станал милионер Grinning

# 1 177
Напълно разбирам човека, Джуджи е трудно поносима представете си да дудне на лягане и ставане блякс Weary и с тая лига Ваня Червенкова направи да си се вземат

# 1 178
Гущер старши и жена пазаруват в кварталния (в нещо като официални анцузи 😀 ), та може и родова среща да има 😀

# 1 179
Гущер старши и жена пазаруват в кварталния (в нещо като официални анцузи 😀 ), та може и родова среща да има 😀

Лелее, как изглеждат официалните анцузи?
Че аз имам и нося само от простите.

# 1 180
Еми едно… по-така някак 😀. Неговият е бебешко син.

# 1 181
Изгладени са анцузите, с ръб...

# 1 182
Понеже не мога да се изкажа подобаващо за родните бръмчалки без изобщо да съм в течение на тежкото им житие и битие🙈, пускам малко инфо за  одумваната от целия свят Бела (Хадид).
Родена през 1996 в Ел Ей от баща - палестинец и майка - бивш нидерландски модел.
Тя беше, едва ли не, най-разглежданата под лупа, известна личност по време на първия ден на Кинофестивала в Кан. Е, КАНски мъки бяха за нея да мине незабелязана по червения килим - то бяха чупки и стойки и даже абсолютно необуздано, не можа да си сдържи еуфоричната радост като мерна Де Ниро на метри от себе си на въпросния килим. Нали уж си хайп/ВИП и каква ли не още, свръхизвестна в своя си бранш, звезда, бива ли такова неистово изригване на червения килим?!😆

Носела ШопарД, защо ли?
Просто е последната global ambassador of Chopard, затова.
Скрит текст:

Била е арна мома преди корекциите, точно тук си личи палестинската жилка и с лек грим само, би била прекрасна.
Скрит текст:
Да ама не.
Трябвало е да играе скалпел.
Скрит текст:
Като е можело да бъде много по-зле.

За нея всъщност не знам нищо съществено.
Вие допълнете ако сте чули пикантерии.
Ето отново Бела в Кан.
Скрит текст:
Питам се, същества като това, какво правят с животите си, когато не се разхождат насам-натам, представяйки тоалети, бижута и парфюми?
Сигурно е ужасна скука като не са на “представяне на нещо си” пред тълпите🙈

# 1 183
  • Down south
Според новите правила на червения килим в Кан не се допуска освен разголени тоалети, а и обемни с голям шлейф, които препречват пътя на другите гости.

Роклята, с която Хали Бери не е била допусната заради твърде големия шлейф.
Скрит текст:

И роклята, с която е била облечена на фестивала.
Скрит текст:

???

# 1 184
  • София
Коментарите за Хайди са, че е решили да не се съобразява с новите правила и не си е сменила роклята.

Общи условия

Активация на акаунт