Звездни Компромати- Май'25

• 274 052
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 1 215
Безови дочакаха датата, ще има сватба.
Интересно ми е,  предвид славата, която се носи на Безос като работодател, дали ще я обвърже с предбрачен  Grinning
За мен тя си е малко .....шавлива и нагаждачка (политкоректно да се изразя)
Но пък по-богат човек от него, не че няма, но не са много.

# 1 216
А може и тя да го изработи с договор, той май е по-вкопчен от двамата.

# 1 217
Според мен със сигурност ще имат предбрачен, просто такава е практиката при много богатите. Но и с договор тя пак ще е свръхосигурена, та не я мисля Simple Smile

# 1 218
Гледам 2 еп на Николетини, ами много красива бременна е и пак усещам ще са си щастливи двамата, шегуват се, смеят се. Вика беше 65 кила добре хидратирана😂😂😅🫣🫣 Той визуално също е симпатяга с хубава усмивка. Кви били, кви не били, те са си взели и явно са преглътнали грешките от миналото. Много се е излагала тя милата… Чудно как ли я приемат свекъра и жена му? Предполагам не са премитали от щастие от избора  на Ники.
Бабата на Николета е много хубава жена все още.
Само сестрата на Ники бяха заснели с поздрав за бебето, симпатично момиче, не ми прилича на майка си сякаш

# 1 219
  • София
Снимки от Кан:

Ирина Шейк
Скрит текст:
Даян Крюгер
Скрит текст:
Анди Макдауъл
Скрит текст:
Виктория Силвстед
Скрит текст:
Алесандра Амброзио
Скрит текст:
Мелани Лоран
Скрит текст:
Бланка Бланко
Скрит текст:

# 1 220
Даваха голямата сестра, малката сестра Елинор прилича на Мария.
А бабата беше като всяка баба Simple Smile да си се обичат, да си гледат децата .. много мило ми се видя нейното появяване. Иначе другото е 95% фалш

# 1 221
Але Амброзио и тя като Хайди Клум - няма събитие без тя да влачи шлейф и пера там 😀

# 1 222
  • Deutschland
Николета е бременна с трето или не съм разбрала нещо?

# 1 223
Не е бременна.

# 1 224
Мадс Микелсен във фотосесия за ZEGNA. Много хубав мъж, много Sparkling Heart
Снимките нямат петъчно-еротичен елемент, но на мен този тип излъчване ми действа по-еротично от разголени тела Relieved

Скрит текст:

# 1 225
Гледам 2 еп на Николетини, ами много красива бременна е и пак усещам ще са си щастливи двамата, шегуват се, смеят се. Вика беше 65 кила добре хидратирана😂😂😅🫣🫣 Той визуално също е симпатяга с хубава усмивка. Кви били, кви не били, те са си взели и явно са преглътнали грешките от миналото. Много се е излагала тя милата… Чудно как ли я приемат свекъра и жена му? Предполагам не са премитали от щастие от избора  на Ники.
Бабата на Николета е много хубава жена все още.
Само сестрата на Ники бяха заснели с поздрав за бебето, симпатично момиче, не ми прилича на майка си сякаш

Майка ѝ известна ли е? Струва ми се, че не просто заради развода, но и умишлено е натиснато и има някакво медийно затъмнение около майката на Ники Михайлов и сестра му Бисера.

# 1 226
Майката Петя не живееше ли в Испания?

# 1 227
Сестрата на Ники Михайлов изключително много му прилича, според мен.
За майката сякаш съм чела/чувала някакви слухове, нещо около развода с Боби май беше, смътен спомен е.

# 1 228
Много ми харесва Бела Хадид след корекциите. И със сигурност живее много по-забавен и интересен живот от всички, които я ожалват че скучае.
На Богданска корекциите също одобрявам, а най-важното е че тя е щастлива с тях. Вероятно и в работата има възход след тях. Нека им се радва жената, супер изглежда.

# 1 229
  • Sofia
Марая/дъщерята на Мария/
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт